Marcin M. Napisano 18 Kwietnia 2012 Share Napisano 18 Kwietnia 2012 Witajcie! WARSZTAT A tak się prezentuje: I w plenerze: Pozdrawiam, Marcin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michukosa Napisano 18 Kwietnia 2012 Share Napisano 18 Kwietnia 2012 Taka sama stała na budowie mojego domu... Piękna! Świetna robota... Nie raz się z kuzynami na niej bawiłem. Wchodziło się do środka. Przywołałeś wspomnienia. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 18 Kwietnia 2012 Share Napisano 18 Kwietnia 2012 Co tu dużo mówić. Wielki szacunek za pracę od podstaw. Świetny efekt końcowy. Gratuluję udanego modelu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 18 Kwietnia 2012 Share Napisano 18 Kwietnia 2012 Skandal jakiś, w galerii modeli wrzucić zdjęcia prawdziwej betoniarki. Mam nadzieję admini szybko temat przeniosą, a autor dostanie upomnienie (np. w postaci fotki admina na pierwszej stronie ) A miedzy nami - takie modelowanie ogląda się z wielką przyjemnością... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manas Napisano 18 Kwietnia 2012 Share Napisano 18 Kwietnia 2012 Świetna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plastikk Napisano 18 Kwietnia 2012 Share Napisano 18 Kwietnia 2012 Więcej fotek w plenerze - np. z Panem Mieciem co sie opiera o rzeczoną betoniarkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klaymen Napisano 18 Kwietnia 2012 Share Napisano 18 Kwietnia 2012 Wyszła super, z relacji widzę że wymagała dużo pracy ale efekt jest tego warty. Przydałoby się jeszcze zrobić jakiś grunt na podstawce, i może worek cementu ? Ale nawet bez tego model jest wyszedł genialnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
no.tips Napisano 18 Kwietnia 2012 Share Napisano 18 Kwietnia 2012 Kapitalna, bardzo realistyczna praca. Jestem pod dużym wrażeniem. Bardzo też podobają mi się zdjęcia zrobione na placu budowy. Myślę, że nikt by się nie domyślił, że to model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 19 Kwietnia 2012 Share Napisano 19 Kwietnia 2012 Wspaniała od początku do końca! W Twojej pracy widzę same zalety 1. Oryginalność i sympatyczna tematyka projektu 2. Nakład i jakość wykonanych prac 3. Realizm wykonania elementów i śladów eksploatacji 4. Ogólny czad, bajer i wypas Aż się łezka w oku zakręciła na wspomnienie pamiętnego lata przy szarpiącej betoniarce podczas robienia wylewek u znajomego Najszczersze gratulacje i pochył czoła kolego Marcinie! Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Constructor Napisano 19 Kwietnia 2012 Share Napisano 19 Kwietnia 2012 Oj a w trakcie remontu Pożycz na 2-3 dni betoniarkę Kurcze, super wyszło Podoba mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 19 Kwietnia 2012 Share Napisano 19 Kwietnia 2012 Brawo, rewelacyjnie wyszła! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr A Napisano 19 Kwietnia 2012 Share Napisano 19 Kwietnia 2012 Piękne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 19 Kwietnia 2012 Share Napisano 19 Kwietnia 2012 Śledziłem wątek, więc spodziwałem się że będzie super. Ale ostatnie zdjęcia z odpowiednim wykadrowaniem spowodowały, ze każdy komu pokazałem powiedział, że to betoniarka. Tyle tylko ze myślelizę to prawdziwa, ha, ha. proponuję pierwsze zdjęci ana fotę admina, a jedno z ostatnich na 1:1. CO teraz planujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomZak Napisano 19 Kwietnia 2012 Share Napisano 19 Kwietnia 2012 Betoniarka zajefajna, cudo po prostu. Miałem okazję obejrzeć na żywo na Paprykarzu 2012 Na niektórych zdjęciach uciekła ci ostrość lub są poruszone. Używasz statywu? Zmniejsz też ISO - na niektórych zdjęciach masz nawet 800. Najlepiej ustaw na 100. Przydałoby się jeszcze zrobić jakiś grunt na podstawce, i może worek cementu Świetny pomysł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoti Napisano 19 Kwietnia 2012 Share Napisano 19 Kwietnia 2012 W życiu nie widziałem lepszej betoniarki Powala na kolana to mało powiedziane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
templess Napisano 19 Kwietnia 2012 Share Napisano 19 Kwietnia 2012 Witam. Miałem okazję obserwować jak powstaje to dzieło i obserwowac zaangażowanie i wkład pracy Marcina. Marcin gratulacje i szacun . Zdecydowanie zasługuje na fote admina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 21 Kwietnia 2012 Autor Share Napisano 21 Kwietnia 2012 Witajcie! Koledzy, nie spodziewałem się, że tak Wam się spodoba mój model. Ilością komentarzy jestem naprawdę zaskoczony. Cóż, starałem się, jest to poza tym pierwszy model, z którego jestem naprawdę zadowolony, przećwiczyłem na nim bowiem te wszystkie techniki brudzenia, postarzania itp., o jakich do tej pory czytałem na MW. Miałem okazję obserwować jak powstaje to dzieło No i gdybyś mi nie pokazał co i jak, to byłaby to tylko plastikowa zabawka. Dzięki Robert jeszcze raz! Na niektórych zdjęciach uciekła ci ostrość lub są poruszone. Wprawdzie wybierałem z 50 fotek, ale zdarzyć się mogło poruszone, bo... Używasz statywu? ...tak, z książki kucharskiej w tym przypadku . CO teraz planujesz? Na Paprykarzu zobaczyłem TO: Jednakże autor nie posiada żadnych planów, więc czeka mnie praca u podstaw, dokumentacja foto, wymiarowanie i takie tam. Poza tym wiele innych planów w głowie siedzi, tylko czasu mało. Pozdrawiam, Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 21 Kwietnia 2012 Share Napisano 21 Kwietnia 2012 No i szykuje się kolejny fajny projekt. Tylko nie rób sztuki nówki, a jakiś fajnie zapełniony pojemnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blacman Napisano 20 Lipca 2013 Share Napisano 20 Lipca 2013 znakomita rzecz!!! pełen szacun gratuluje pomysłu i super realizacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
no.tips Napisano 20 Lipca 2013 Share Napisano 20 Lipca 2013 Gratuluje fotki admina. Realizm wyjątkowy. Nie ma chyba takiego, co by się na nabrał ! Brawo ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adams M1A1 Napisano 21 Lipca 2013 Share Napisano 21 Lipca 2013 Super jest ta betoniarka ,tylko nowa jakaś taka jest ,ja, jak w 1993roku kreciłem wylewki na posadzki w fabryce to betoniarka której używaliśmy wyglądała o niebo gorzej do dziś nie wiem jaki był kolor bazowy( była betonowo-zardzewiała) ,widzę że jest to wersja stuningowana (ma wyłącznik nowego typu ,gniazdo siłowe i nawet hamulec nożny)nasza takich bajerów nie miała była zrobiona "na krótko" a włączało się bezp. do gniazda.W sumie super Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 21 Lipca 2013 Share Napisano 21 Lipca 2013 Przez chwilę myślałem że Administracja wstawiła walkaround w koło betoniary. Dla mnie BOMBA! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
templess Napisano 21 Lipca 2013 Share Napisano 21 Lipca 2013 Marcin gratulacje Należała Ci się ta fota na stronie tytułowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DARTH Napisano 31 Lipca 2013 Share Napisano 31 Lipca 2013 Moje gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Constructor Napisano 6 Sierpnia 2013 Share Napisano 6 Sierpnia 2013 Jednakże autor nie posiada żadnych planów, więc czeka mnie praca u podstaw, dokumentacja foto, wymiarowanie i takie tam. Poza tym wiele innych planów w głowie siedzi, tylko czasu mało. Pozdrawiam, Marcin http://www.guzmet.com.pl/pojemniki2.html - nie ma za co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi