Lipstein Napisano 22 Lutego 2013 Share Napisano 22 Lutego 2013 Żal i tyle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek@ Napisano 22 Lutego 2013 Share Napisano 22 Lutego 2013 Nie wiem co powiedzieć.... [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jack Aubrey Napisano 22 Lutego 2013 Share Napisano 22 Lutego 2013 Był fajnym kolegom.Szok i wielki żal...spoczywaj w spokoju[*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 22 Lutego 2013 Super Moderator Share Napisano 22 Lutego 2013 R.I.P [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piterpanzer Napisano 22 Lutego 2013 Share Napisano 22 Lutego 2013 Smutna to wiadomość. Kibicowaliśmy wszyscy Pawłowi w jego walce z chorobą. W imieniu modelarzy z Osowy, ale i całego środowiska gdańskiego składamy Żonie Basi oraz całej Rodzinie wyrazy współczucia. Piotr Kubiak / Piterpanzer/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kub Napisano 22 Lutego 2013 Share Napisano 22 Lutego 2013 [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nathan Napisano 22 Lutego 2013 Share Napisano 22 Lutego 2013 Aż mi trudno uwierzyć :( Spoczywaj w pokoju, Pawle... Kondolencje dla Rodziny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
taltos1 Napisano 22 Lutego 2013 Share Napisano 22 Lutego 2013 To straszna wiadomość, jestem w szoku... [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 22 Lutego 2013 Share Napisano 22 Lutego 2013 [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kula5nw Napisano 22 Lutego 2013 Share Napisano 22 Lutego 2013 po prostu nie mogę w to uwierzyć............................................................................................................................................................................................................................................................................................... będzie mi go brakować, nie tylko jako modelarza a przede wszystkim jako człowieka.......będzie mi brakować jego poczucia humoru, a na pewno już przez cały czas będę kojarzył Badenka tyko z nim. Paweł- do zobaczenia [*] Kondolencje dla rodziny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomekCz Napisano 22 Lutego 2013 Share Napisano 22 Lutego 2013 Spoczywaj w pokoju Pawle. Niemialem okazji poznać Ciebie osobiście ale Twoje wpisy na forum zawsze budziły u mnie uśmiech. Mam nadzieję, że TAM też będziesz miał możliwość zajmowania się modelarstwem. Rodzinie składam kondolencje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sotter Napisano 22 Lutego 2013 Share Napisano 22 Lutego 2013 Strasznie mi przykro. Wyrazy współczucia Najbliższym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jpl Napisano 23 Lutego 2013 Share Napisano 23 Lutego 2013 Niech spoczywa w pokoju, kondolencje dla rodziny... smutek, tak po ludzku... ['] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 23 Lutego 2013 Share Napisano 23 Lutego 2013 Spoczywaj w pokoju drogi przyjacielu [*] Bez Ciebie dział okrętowy jak i cale forum już nigdy nie będzie takie samo jak kiedyś. Na zawsze pozostaniesz jego użytkownikiem i moderatorem. Będzie mi Ciebie brakowało. Kto teraz na powitanie powie mi przez telefon ALO ALO ? a jeszcze w ostatnią sobotę to słyszałem. Poznaliśmy się mając po 20 lat. Na forum spotkaliśmy się po latach na nowo. Przyrzekliśmy sobie, że się spotkamy latem, gdy będę w Polsce. Dotrzymam obietnicy i przyjadę .... tak bardzo mi smutno ...... do zobaczenia. Szczere wyrazy współczucia dla Rodziny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abir24 Napisano 23 Lutego 2013 Share Napisano 23 Lutego 2013 SMUTNA WIADOMOŚĆ OSOBIŚCIE NIE MIAŁEM PRZYJEMNOŚCI POZNAĆ KOLEGI ALE DZIĘKI FORUM BYŁO TAK JAKBY ZNAŁO SIĘ GO OSOBIŚCIE WYRAZY WSPÓŁCZUCIA DLA RODZINY I BLISKICH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robo Napisano 23 Lutego 2013 Share Napisano 23 Lutego 2013 ...niedokończony projekt :( Smutna to wiadomość - spoczywaj w pokoju - może tam w lepszym świecie znajdziesz material na ów projekt ,który bedzie gotowy na nasze przybycie .... [*] [*] [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Warka Bear Napisano 23 Lutego 2013 Share Napisano 23 Lutego 2013 Ehhh, Pawlik, Pawlik! Gdy patrze na kadlub " Gryfa" i inne prezenty od Ciebie na biurku, chce mi sie poprostu wyc...Nie wiem, co powiedziec. Zegnaj, daleki krewniaku! ['] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 23 Lutego 2013 Share Napisano 23 Lutego 2013 Nie znałem osobiście lecz czasem zaglądało się do tego działu. Spoczywaj w pokoju. [*]. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kalaruch Napisano 23 Lutego 2013 Share Napisano 23 Lutego 2013 Już nikt nie pogoni mnie tak jak Pawlik, nie nazwie mnie karaluszkinem ani nie wypije piwka na jarmarku... Mieliśmy na wiosnę popływać wspólnie we trójkę schnellbootami, ale nie było nam to dane. Teraz kiedy tylko będziemy ruszać na stawy to on będzie nam załatwiać dobrą pogodę, i nie przegapi żadnego konkursu ani wystawy. Dziś powiedzieliśmy mu na tym mrozie do zobaczenia, w końcu i tak wszyscy się spotkamy, kiedyś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafiw Napisano 23 Lutego 2013 Share Napisano 23 Lutego 2013 spokój Jego duszy * Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor_k Napisano 23 Lutego 2013 Share Napisano 23 Lutego 2013 Podziwiałem jego prace nad Badenem. Niech odpoczywa w pokoju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rhayader Napisano 23 Lutego 2013 Share Napisano 23 Lutego 2013 Bardzo smutna wiadomość. Będzie Go brakować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
POLAKKK Napisano 24 Lutego 2013 Share Napisano 24 Lutego 2013 [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAHR Napisano 24 Lutego 2013 Share Napisano 24 Lutego 2013 Poznaliśmy się we wrześniu ubiegłego roku, kiedy kupowałem od Pawlika Danę. Uścisk dłoni, chwila rozmowy, fajny gość... Świeć Panie nad Jego duszą [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 24 Lutego 2013 Share Napisano 24 Lutego 2013 Spokój Jego duszy [`] Wielka szkoda, że nigdy nie zobaczę finału tego warsztatu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi