Andrzej Godlewski Napisano 24 Października 2012 Share Napisano 24 Października 2012 Dzisiaj skorzystałem nieco z jako takiej pogody i porobiłem trochę zdjęć do galerii . Jak wyszło osądzicie sami ,w każdym razie jak umiałem tak zrobiłem I sam hydroplan w locie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoti Napisano 24 Października 2012 Share Napisano 24 Października 2012 Szatan nie pilot, żeby tak blisko drzewa przelatywać. Rewelacyjna dioramka, z pełną akcją. Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kiwaczek Napisano 24 Października 2012 Share Napisano 24 Października 2012 Pięknie wykonane, wspaniały pomysł i podstawka godna złotego medalu. Inspiracja dla nas wszystkich. Gratulacje. Pozdrawiam Artur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Banny Napisano 24 Października 2012 Share Napisano 24 Października 2012 Imponujące, ale przydałoby się info o skali i wykorzystanych elementach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek38 Napisano 24 Października 2012 Share Napisano 24 Października 2012 Świetna robota, można poczuć grozę na ziemi, jaką wywołał huk tak nisko przelatującego samolotu Dałoby radę wstawić fotki samego samaliota? Pozdrawiam i gratuluję Jarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej Godlewski Napisano 24 Października 2012 Autor Share Napisano 24 Października 2012 Warsztat jest tutaj. viewtopic.php?f=86&t=12971 A co do hydroplanu to spróbuję jeszcze mu parę fotek zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 24 Października 2012 Share Napisano 24 Października 2012 Mam pytanko, ponieważ scenka przedstawia samolot tuż przed awaryjnym wodowaniem, czy z tym związane jest unieruchomione prawe śmigło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub97 Napisano 25 Października 2012 Share Napisano 25 Października 2012 O kurde! Widziałem go na wystawie w Lublinie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 25 Października 2012 Share Napisano 25 Października 2012 Ciekawe, przemyślane, doskonale skomponowane i wykonane dzieło Tylko jedno "ale"... Przy dzisiejszych monitorach pokazywanie dioramy na zdjęciach o szerokości 640pix to trochę niefajna rzecz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
error.exe Napisano 25 Października 2012 Share Napisano 25 Października 2012 Najlepsza diorama jaką kiedykolwiek widziałem ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 25 Października 2012 Share Napisano 25 Października 2012 Nie mam pytań.... Są już za nią jakieś nagrody? Prosimy o więcej zdjęć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej Godlewski Napisano 25 Października 2012 Autor Share Napisano 25 Października 2012 Dziękuję za komentarze , diorama wystawiłem w Lublinie ,spodobała się i została nagrodzona. Ruch na dioramie nie jest łatwy do pokazania ,szczególnie jeśli chodzi o wirujące śmigło ,rewelacyjnie nie jest ale trzeba jeszcze nad tym popracować. Co do zdjęć to w takim rozmiarze są łatwiej przyswajalne przez mój komputer i jak na razie na na lepszy się nie zanosi Oczywiście spróbuję jeszcze zdjęć w studyjnych może uda się uzyskać lepszą jakoś zdjęć. Na razie muszę odstawić dioramę gdyż zaczynam nowy projekt i tu też chciałbym pchnąć prace do przodu . pozdrawiam Andrzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nicpon Napisano 25 Października 2012 Share Napisano 25 Października 2012 Opad szczeny normalnie, gratuluje pięknej pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 25 Października 2012 Share Napisano 25 Października 2012 Ruch na dioramie nie jest łatwy do pokazania ,szczególnie jeśli chodzi o wirujące śmigło ,rewelacyjnie nie jest ale trzeba jeszcze nad tym popracować.Moim zdaniem wyszło dobrze. Widać wyraźnie, że jedno śmigło się kręci, a drugie nie (taki mam nadzieję był zamysł?).Ponieważ wiem, że dioramka przedstawia konkretną historyczną sytuację, dlatego zapytałem co było przyczyną tego awaryjnego wodowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marwaw Napisano 26 Października 2012 Share Napisano 26 Października 2012 Przepiękna robota, gratuluję, a za tematykę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drzemi Napisano 26 Października 2012 Share Napisano 26 Października 2012 Świetna diorama! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 26 Października 2012 Share Napisano 26 Października 2012 Rewelacja . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacko Napisano 27 Października 2012 Share Napisano 27 Października 2012 Wyszło Ci naprawdę zacnie Zdjęcia rzeczywiście przydałyby się większe ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarekk Napisano 27 Października 2012 Share Napisano 27 Października 2012 Podobnie jak Marwaw, gratulacje za wykonanie i za tematykę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plastikk Napisano 27 Października 2012 Share Napisano 27 Października 2012 Piękna rzecz i okoliczności przyrody... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 27 Października 2012 Share Napisano 27 Października 2012 Piękna diorama. __________________________________________________________________________ Na warsztacie : ŁaGG-3 - Roden 1/72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 27 Października 2012 Share Napisano 27 Października 2012 Błagam o przepis na wodę, moja makiet stoi od roku bo nie wiem jak się za nią zabrać! Piękna woda! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 27 Października 2012 Share Napisano 27 Października 2012 Piękne ! . Gratulacje ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 27 Października 2012 Share Napisano 27 Października 2012 Nie wiem co napis, zatkało mnie i powaliło na kolana. Coś pięknego, Mistrzostwo Świata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
simpl Napisano 28 Października 2012 Share Napisano 28 Października 2012 Fenomenalna!!! Aż chce się zobaczyć więcej zdjęć. Gratuluje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi