Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Dzisiaj skorzystałem nieco z jako takiej pogody i porobiłem trochę zdjęć do galerii .

Jak wyszło osądzicie sami ,w każdym razie jak umiałem tak zrobiłem

dscf8210y.jpg

dscf8214x.jpg

dscf8221s.jpg

dscf8222.jpg

dscf8234.jpg

I sam hydroplan w locie .

dscf8227w.jpg

Napisano

Szatan nie pilot, żeby tak blisko drzewa przelatywać.

Rewelacyjna dioramka, z pełną akcją. Gratulacje.

Napisano

Świetna robota, można poczuć grozę na ziemi, jaką wywołał huk tak nisko przelatującego samolotu

Dałoby radę wstawić fotki samego samaliota?

Pozdrawiam i gratuluję Jarek

Napisano

Mam pytanko, ponieważ scenka przedstawia samolot tuż przed awaryjnym wodowaniem, czy z tym związane jest unieruchomione prawe śmigło?

Napisano

Ciekawe, przemyślane, doskonale skomponowane i wykonane dzieło

Tylko jedno "ale"... Przy dzisiejszych monitorach pokazywanie dioramy na zdjęciach o szerokości 640pix to trochę niefajna rzecz

Napisano

Nie mam pytań.... Są już za nią jakieś nagrody? Prosimy o więcej zdjęć!

Napisano

Dziękuję za komentarze , diorama wystawiłem w Lublinie ,spodobała się i została nagrodzona.

Ruch na dioramie nie jest łatwy do pokazania ,szczególnie jeśli chodzi o wirujące śmigło ,rewelacyjnie nie jest ale trzeba jeszcze nad tym popracować.

Co do zdjęć to w takim rozmiarze są łatwiej przyswajalne przez mój komputer i jak na razie na na lepszy się nie zanosi

Oczywiście spróbuję jeszcze zdjęć w studyjnych może uda się uzyskać lepszą jakoś zdjęć.

Na razie muszę odstawić dioramę gdyż zaczynam nowy projekt i tu też chciałbym pchnąć prace do przodu .

pozdrawiam Andrzej.

Napisano
Ruch na dioramie nie jest łatwy do pokazania ,szczególnie jeśli chodzi o wirujące śmigło ,rewelacyjnie nie jest ale trzeba jeszcze nad tym popracować.
Moim zdaniem wyszło dobrze. Widać wyraźnie, że jedno śmigło się kręci, a drugie nie (taki mam nadzieję był zamysł?).

Ponieważ wiem, że dioramka przedstawia konkretną historyczną sytuację, dlatego zapytałem co było przyczyną tego awaryjnego wodowania

Napisano

Wyszło Ci naprawdę zacnie :) Zdjęcia rzeczywiście przydałyby się większe ;)

Napisano

Piękna diorama.

Na warsztacie :

ŁaGG-3 - Roden 1/72

Napisano

Nie wiem co napis, zatkało mnie i powaliło na kolana. Coś pięknego, Mistrzostwo Świata.

Napisano

Fenomenalna!!! Aż chce się zobaczyć więcej zdjęć. Gratuluje.