sianko Napisano 2 Sierpnia 2013 Share Napisano 2 Sierpnia 2013 (edytowane) Witam Ostatnio dołączył do mojej skromnej kolekcji Se.5a. Model ten uważam za jeden z najlepszych tego producenta, sama przyjemność w jego sklejaniu. Model waloryzowany blaszką Part. Pozdrawiam Edytowane 13 Grudnia 2017 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalw Napisano 2 Sierpnia 2013 Share Napisano 2 Sierpnia 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 2 Sierpnia 2013 Share Napisano 2 Sierpnia 2013 ...to jest 1/72?????...ale detale,no masakra...BARDZO ŁADNY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek38 Napisano 2 Sierpnia 2013 Share Napisano 2 Sierpnia 2013 Jest świetny, wielkie, wielkie brawa. Drobnica wygląda genialnie, za długo by trwało wymieniać te wszystkie fantastyczne wykończenia na tej replice. Jestem pod ogromnym wrażeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manas Napisano 2 Sierpnia 2013 Share Napisano 2 Sierpnia 2013 Piękny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1212 Napisano 2 Sierpnia 2013 Share Napisano 2 Sierpnia 2013 Piękna praca ,i ta skala czapki z głów Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikolaj75 Napisano 2 Sierpnia 2013 Share Napisano 2 Sierpnia 2013 Bardzo ładny model, aż się prosi, żebyś co nieco przekazywał na warsztatach. Ten akurat mocno by mnie interesował, gdzieś tam mój Roden też czeka (tyle, że z szachownicami) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 2 Sierpnia 2013 Share Napisano 2 Sierpnia 2013 Genialny model jak zawsze. Ale ale ten jest inny niż poprzednie "klasyczne sianka" . Ten zabija kapitalnym "wystającym detalem". Nie chce się wierzyć, że to 72. I świetny jak zawsze miękki malunek. Każdy Twój model to modelarskie WYDARZENIE ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blacman Napisano 2 Sierpnia 2013 Share Napisano 2 Sierpnia 2013 Rewelacja! niesamowicie realne szmigiełko.... pewnie zrobione z drewna ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek33365 Napisano 3 Sierpnia 2013 Share Napisano 3 Sierpnia 2013 1 słowo. Piękny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tofik Napisano 3 Sierpnia 2013 Share Napisano 3 Sierpnia 2013 Tak zerknąłem wczoraj na szybko i byłem pewny że to 1/48 a dzisiaj czytam uważniej i widzę 1/72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sianko Napisano 4 Sierpnia 2013 Autor Share Napisano 4 Sierpnia 2013 Dzięki Panowie Spiton wieki cię tu nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KayFranz Napisano 4 Sierpnia 2013 Share Napisano 4 Sierpnia 2013 Powoli wracam na orbitę Ziemi po obejrzeniu Twojej roboty... Oglądałem to na smartku, na rozsłonecznionej plaży i pierwszą rzeczą po powrocie było włączenie kompa i obejrzenie tych fotek na normalnym ekranie. Po prostu - "mjut, malyna". Gratki maksymalne! Marcin, nie dałoby się dołożyć jeszcze paru fotografii - szczególnie takich, gdzie widać detale okuć, śrub rzymskich, okapotowania? Albo najlepiej - wszystkiego, byle z bliska? To przecież jeden z najlepszych modeli, jakie ostatnio tu się pokazały. Planujesz wystawić go w Świdnicy za miesiąc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol Napisano 4 Sierpnia 2013 Share Napisano 4 Sierpnia 2013 Rewelacyjny model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 4 Sierpnia 2013 Share Napisano 4 Sierpnia 2013 od dawna jestem fanem twoich prac, oddaję pokłon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MIRO Napisano 4 Sierpnia 2013 Share Napisano 4 Sierpnia 2013 Koledzy już wszystko napisali. Piękny on jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sianko Napisano 5 Sierpnia 2013 Autor Share Napisano 5 Sierpnia 2013 Marcin, nie dałoby się dołożyć jeszcze paru fotografii - szczególnie takich, gdzie widać detale okuć, śrub rzymskich, okapotowania? Albo najlepiej - wszystkiego, byle z bliska? To przecież jeden z najlepszych modeli, jakie ostatnio tu się pokazały. Witaj, nie robiłem zbliżeń bo kiepsko mi makro wychodzi( przeciętny sprzęt i doświadczenie fotograficzne), ale jeszcze coś pokombinuję. Co do Twojej oceny tego modelu, no to dziękuję, ale znalazło by się sporo lepszych. Do Świdnicy niestety ale się nie wybieram Jeszcze raz dziękuję za komentarze Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Corsair Napisano 5 Sierpnia 2013 Share Napisano 5 Sierpnia 2013 Rewelacyjny model, fotki też świetne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 6 Sierpnia 2013 Share Napisano 6 Sierpnia 2013 Ależ ładnie to wyszło.... możesz dać jakieś zdjęcie od dołu? Muszę w końcu skleic ten model... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ipkinss Napisano 24 Sierpnia 2013 Share Napisano 24 Sierpnia 2013 Jak zwykle majstersztyk! Świetny model Ipkinss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hadzi Napisano 30 Sierpnia 2013 Share Napisano 30 Sierpnia 2013 Doskonały! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 31 Sierpnia 2013 Share Napisano 31 Sierpnia 2013 Bardzo ładny __________________________________________________________________________ Na warsztacie: B-17G - Academy+blaszki Eduard+lufy Aires - 1/72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 1 Września 2013 Share Napisano 1 Września 2013 Świetnie! Jeszcze NIGDY w życiu nie widziałem tak detalizowanego i pomalowanego modelu samolotu w 1/72. Podziw! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 1 Września 2013 Share Napisano 1 Września 2013 Sianko, oglądanie Twoich modeli to duża przyjemność. Ale wyszukiwanie ich to już mniej przyjemna sprawa. Nie zrobił byś dla licznego grona Twoich fanów małej przysługi i nie zrobił sobie portfolio na przykład na tym forum w dziale portfolio ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi