Gerd Napisano 14 Października 2016 Share Napisano 14 Października 2016 Chodzę jakiś czas koło tego "Lamparta". Rób może mnie też weźmie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooper69 Napisano 14 Października 2016 Share Napisano 14 Października 2016 Brak ostatnich zdjęć (znaki zakazu) Piękna robota! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jpl Napisano 15 Października 2016 Share Napisano 15 Października 2016 Właśnie, ja też nie widzę zdjęć. A domyślam się, że musi być super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ipkinss Napisano 20 Października 2016 Autor Share Napisano 20 Października 2016 Cześć! Na wstępie powiedzcie proszę, czy widać zdjęcia? Nie wiem, dlaczego część z Was je widzi, a część nie? Wrzucam fotki z Google Zdjęcia z udostępnionego albumu. OCB? A tymczasem Lampart otrzymał gondole silników. Ponieważ producent przewidział tylko jedną rurę wydechową na każdej z nich, a silniki Gnome-Rhone 14M miały dwie, musiałem dorobić po jednej rurze wydechowej na stronę. Postanowiłem też dodać przednią ścianę we wnękach podwozia, żeby nie ziała z nich taka dziura Ipkinss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooper69 Napisano 20 Października 2016 Share Napisano 20 Października 2016 Zdjęcia widać. Polecam ze zdjęciami wyemigrować na np. Flickr, Imgur. Zdjęcia Google robią się delikatnie rzecz ujmując problematyczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 21 Października 2016 Share Napisano 21 Października 2016 Na łączeniu kadłuba to szpachla się jeszcze przyda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hubert Kendziorek Napisano 21 Października 2016 Share Napisano 21 Października 2016 Na łączeniu kadłuba to szpachla się jeszcze przyda.Na gondolach silników też trzeba jeszcze odrobinę szpachli lub CA, nie wiem co preferujesz do żywicy (ja wolę CA). Ze zdjęciami z Google nigdy nie wiadomo. Te z poprzedniego postu było widać przez czas jakiś, na tyle że zdążyłem skomentować, zanim zniknęły. Fajny model wychodzi, dawaj dalej Pozdrawiam Hubert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ipkinss Napisano 7 Listopada 2016 Autor Share Napisano 7 Listopada 2016 Model otrzymał warstwę podkładu, by uwidocznić miejsca wymagające obróbki. Było ich sporo, cały czas szlifowanie – kontrola farbą stainless steel – szlifowanie – stainelss – szlifowanie itd. Ale chyba w końcu wszystko wyszlifowałem jak trzeba i odtworzyłem zatarte linie podziałowe. Teraz pora na kolejną warstwę podkładu i można myśleć o malowaniu Ipkinss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 8 Listopada 2016 Share Napisano 8 Listopada 2016 Rasowa maszyna !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jpl Napisano 8 Listopada 2016 Share Napisano 8 Listopada 2016 Znakomite. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 9 Listopada 2016 Share Napisano 9 Listopada 2016 Zapowiada się kolejny piękny model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 9 Listopada 2016 Share Napisano 9 Listopada 2016 Na fotach to już ładnie wygląda, nawet bez farby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hubert Kendziorek Napisano 9 Listopada 2016 Share Napisano 9 Listopada 2016 Jest super. Jakie malowanie? Może segmentowe? Pozdrowienia Hubert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jendrass1 Napisano 23 Grudnia 2016 Share Napisano 23 Grudnia 2016 Jak tam, będzie kolejne podejście i odsłona tego тяжелого истребителя ? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ipkinss Napisano 8 Stycznia 2017 Autor Share Napisano 8 Stycznia 2017 Nie zapomniałem o Lamparcie, ale czasu na modelowanie brak Model otrzymał pierwsze malunki, najpierw położyłem czarny podkład AK-Interactive, a potem pomalowałem górę mieszanką Khaki i Red Brown z palety Gunze. Pora na spód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jendrass1 Napisano 8 Stycznia 2017 Share Napisano 8 Stycznia 2017 Wymieniałeś silniki ostatecznie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ipkinss Napisano 8 Stycznia 2017 Autor Share Napisano 8 Stycznia 2017 Nie, zostały zestawowe. Te od Vectora były za duże, nie ta wersja zupełnie, więc odpuściłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 9 Stycznia 2017 Share Napisano 9 Stycznia 2017 Zdjęć nie widać :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ipkinss Napisano 9 Stycznia 2017 Autor Share Napisano 9 Stycznia 2017 Kurde, znowu problem ze zdjęciami Teraz widzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 9 Stycznia 2017 Share Napisano 9 Stycznia 2017 Teraz widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Franz75 Napisano 11 Stycznia 2017 Share Napisano 11 Stycznia 2017 Fajnie Ci wychodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ipkinss Napisano 13 Stycznia 2017 Autor Share Napisano 13 Stycznia 2017 Lampart już w kamuflażu Na spód poszedł RLM 65 z palety Gunze (H67). Jedziem dalej Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 14 Stycznia 2017 Share Napisano 14 Stycznia 2017 teraz nie widać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ipkinss Napisano 14 Stycznia 2017 Autor Share Napisano 14 Stycznia 2017 Teraz powinno być OK: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forest Napisano 14 Stycznia 2017 Share Napisano 14 Stycznia 2017 Hmm, może pomyśl nad zmianą hostingu? Wczoraj wieczorem, jak wrzucałeś zdjęcia po raz pierwszy, wszystko było ok, rano musisz wszystko powtarzać, bo zniknęły. Nie irytuje Cię to? Model wygląda świetnie, już się nie mogę doczekać galerii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi