Mikele Napisano 7 Listopada 2014 Napisano 7 Listopada 2014 (edytowane) Model Tamiya wzbogacony blachami Eduarda do kokpitu i zywicznymi wydechami z Quickboost. Dorobione brakujące linie podziału blach (zestaw miał gładką, jakby sklejkową belkę ogonową i statecznik pionowy) oraz nity na całym płatowcu. Malowany Gunze C i Tamiya, washowany Dark Brown'em Tamyii, okopcenia za wydechami malowane z aero (5 kolorów po drodze). brudzony emaliami AK i pigmentami MIG. Link do warsztatu. Robiłem jak mi się podoba, opinie i sugestie mam w d....e a malowanie to moja interpretacja Edytowane 4 Lipca 2017 przez Gość Cytuj
Moses Napisano 7 Listopada 2014 Napisano 7 Listopada 2014 Mniodzio lodzio! Brakuje tylko zdjęć najlepiej dotąd wykonanej komory podwozia ;) Cytuj
Mikele Napisano 7 Listopada 2014 Autor Napisano 7 Listopada 2014 Brakuje tylko zdjęć najlepiej dotąd wykonanej komory podwozia ;) Osobiście uważam, że to co zrobił moralezz z wnękami podwozia w swoim MiGu-23 to większe mistrzostwo świata, aczkolwiek nać klijent, nać pan ;) Cytuj
Gość Napisano 7 Listopada 2014 Napisano 7 Listopada 2014 Bardzo mi się podoba Twój Szturmowik, szczególnie zacieki pod osłoną silnika, ale mam jedną uwagę - dziewicze drzwi komory bombowej. Wydaje mi się, że przyjąłeś konwencję niezbyt wielkiego "tyrania" modelu ale te drzwi są zbyt sterylne. Cytuj
kowal76 Napisano 7 Listopada 2014 Napisano 7 Listopada 2014 Super . Bardzo mi się podoba ten model. Cytuj
xmald Napisano 7 Listopada 2014 Napisano 7 Listopada 2014 Bardzo fajny Ił. Pobrudzony ze smakiem i wyczuciem Gratlaucje! Cytuj
Jarekk Napisano 7 Listopada 2014 Napisano 7 Listopada 2014 Bardzo ładnie wykonany "Szturmowik". Kamuflaż regulaminowy, fabryczny. Cytuj
Mikolaj75 Napisano 7 Listopada 2014 Napisano 7 Listopada 2014 Elegancko się prezentuje, choć spód leci w zbyt wyraźnym schemacie, jest nieco przerysowany. Podoba mi się ogólna staranność, wybór naszych barw i dbałość o detale w założonym zakresie. A czekam... wiesz na co... Cytuj
Sławekb Napisano 7 Listopada 2014 Napisano 7 Listopada 2014 Model mi się podoba...a oponki kapitalne Cytuj
tombie01 Napisano 7 Listopada 2014 Napisano 7 Listopada 2014 A i ja muszę dodać od siebie wielkie uznanie za ten modelik Cytuj
HK1885 Napisano 7 Listopada 2014 Napisano 7 Listopada 2014 Można by pisać o jakichś mankamentach albo ajabymach tylko po co?... Jest bardzo fajny model - podoba mi się. Cytuj
mig Napisano 7 Listopada 2014 Napisano 7 Listopada 2014 Podoba mi się _________________________________________________________________________________ Na warsztacie: Lancaster MkI - Revell + lufy - Aires + kalka - Techmod 1/72 Cytuj
Mikele Napisano 7 Listopada 2014 Autor Napisano 7 Listopada 2014 Plus za polskie malowanie .owską szydere wyczuwam ;) Cytuj
robert p Napisano 7 Listopada 2014 Napisano 7 Listopada 2014 Bardzo fajny, choć już nie mój klimat. .owską szydere wyczuwam Nie przesadzasz za bardzo? Chyba że to już jakaś fobia zaczyna z tego wyrastać...zupełnie nie potrzebnie zresztą. Cytuj
Mikele Napisano 7 Listopada 2014 Autor Napisano 7 Listopada 2014 (edytowane) Przecie żartuję, tak jak i bożo wpożo zapewne pisząc o malowaniu. Między innymi i po to emota po zdaniu poszła. Prawdę mówiąc mało rzeczy tak mnie bawi jak internetowe "wojny gangów" między formami modelarskimi. Stary, serio nie ma chyba śmieszniejszej rzeczy w internecie niż dorośli ludzie z bólem dupy Cieszę się, że się model podoba. Edytowane 7 Listopada 2014 przez Gość Cytuj
Slash Napisano 7 Listopada 2014 Napisano 7 Listopada 2014 Plus za polskie malowanie .owską szydere wyczuwam ;) No dokładnie. Malowanie, znaczy kamuflaż jest jak najbardziej radziecki Cytuj
Mikele Napisano 7 Listopada 2014 Autor Napisano 7 Listopada 2014 Robiłem jak mi się podoba, opinie i sugestie mam w d....e a malowanie to moja interpretacja Mam nadzieję, że to wyjaśnia moje stanowisko Cytuj
Andrzej_LK Napisano 7 Listopada 2014 Napisano 7 Listopada 2014 Bardzo ładny model. Przy okazji ubawiłem się ta komorą bombową :-) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi