Gerd Napisano 15 Maja 2015 Share Napisano 15 Maja 2015 Świetny! Brawo. Moje gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 17 Maja 2015 Share Napisano 17 Maja 2015 Jest super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 18 Maja 2015 Super Moderator Share Napisano 18 Maja 2015 Rewelacyjka! I kolejny raz froncik!!! Pozdrawiam Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 18 Maja 2015 Share Napisano 18 Maja 2015 Zasłużone wyróżnienie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7urgen Napisano 18 Maja 2015 Share Napisano 18 Maja 2015 Chylę czoła! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1970 Napisano 18 Maja 2015 Share Napisano 18 Maja 2015 Gratulacje, w pełni zasłużone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 18 Maja 2015 Autor Share Napisano 18 Maja 2015 Cieszę się że się podoba - to mobilizuje do dalszej pracy. A co do strony głównej to jestem naprawdę zaskoczony, nie wydawało mi się że model na to zasługuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7urgen Napisano 18 Maja 2015 Share Napisano 18 Maja 2015 Oj tam, oj tam... Jak jest to znaczy ze zasluguje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rack Napisano 18 Maja 2015 Share Napisano 18 Maja 2015 Gratulacje Krzysztof, kolejny świetny model i w pełni zasłużona nagroda Admina . Bardzo podoba mi się umiar w brudzeniu i w śladach eksploatacji . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarekk Napisano 18 Maja 2015 Share Napisano 18 Maja 2015 Bardzo ładna Trójeczka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Doody Napisano 19 Maja 2015 Share Napisano 19 Maja 2015 Gratuluję wyróżnienia Admina. Piękny model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blacman Napisano 19 Maja 2015 Share Napisano 19 Maja 2015 bardzo klimatyczny model i świetne zdjęcia...! no i gratulacje za fotkę Admina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 19 Maja 2015 Share Napisano 19 Maja 2015 Bardzo mi się podoba. Gratuluję fotki Admina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 19 Maja 2015 Share Napisano 19 Maja 2015 CzołK Żondzi Bazyl , mówie Ci zlep statka, będzie fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub97 Napisano 20 Maja 2015 Share Napisano 20 Maja 2015 Jak to Bazylms, czyli model świetny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rhayader Napisano 20 Maja 2015 Share Napisano 20 Maja 2015 Fajny zestaw kolorów, a i brudzenie takie jakie sam bym zrobił (gdybym oczywiście umiał ), dobrze że nie przesadzone. Bardzo dobry model - Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sdk_uk Napisano 21 Maja 2015 Share Napisano 21 Maja 2015 Swietnie co wyszedl. Podoba mi sie a szczegulnie gaski wyszly spoko. Jednak warte sa swojej ceny. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiek13 Napisano 21 Maja 2015 Share Napisano 21 Maja 2015 Bardzo ładny model, gratuluje wykonania i fotki Admina:) super super super ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johny71pl Napisano 21 Maja 2015 Share Napisano 21 Maja 2015 Super model , gratulacje Fotki Admina !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gregor szc Napisano 23 Maja 2015 Share Napisano 23 Maja 2015 Dobra robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 23 Maja 2015 Autor Share Napisano 23 Maja 2015 Wielkie dzięki raz jeszcze koledzy. Bardzo cieszy fakt że się komuś nasza praca podoba a i duży zastrzyk motywacji daje do dalszego działania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 23 Maja 2015 Share Napisano 23 Maja 2015 bazylms Dostałeś duże poparcie na twój model. Dlatego ,że udzielasz się namiętnie na forum i każdemu starasz się napisać chociaż zdanie. Co nie znaczy ,że model jest zły. Wręcz super. Często modele są świetnie ,a ludzie tak nie odpisują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wal Napisano 18 Kwietnia 2017 Share Napisano 18 Kwietnia 2017 Choć dwa lata mijają od budowy tej "trójki" to wątek interesuje mnie żywo ponieważ lubię klimat 1939. Zapoznałem się z warsztatem tego modelu. Nie dość że miło ogląda się postęp prac ale jeszcze bardziej klimat i udział wielu modelarzy. Przy takich modelach nie tylko autor ale uczestnicy przekazują ogrom wiedzy historycznej i technik modelarskich. Po przydługim wstępie dodam :-) , ładny model. Wszystkie zalety wymienili inni koledzy. Gratuluję. Pozdrawiam Wal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hico Napisano 19 Kwietnia 2017 Share Napisano 19 Kwietnia 2017 Super się ogląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi