jakub476 Napisano 2 Maja 2016 Share Napisano 2 Maja 2016 Weźcie pod uwagę, że wtedy konkurs zaczynał się w wtorek, ma to duży wpływ na zakładanie wątków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 2 Maja 2016 Super Moderator Share Napisano 2 Maja 2016 Reflect, taka drobna uwaga. Mam 13 lat... Naniosłem poprawkę w opisie Twojego warsztatu. Pozdrawiam Admin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kapitan1 Napisano 2 Maja 2016 Share Napisano 2 Maja 2016 Dzięki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milczacy Napisano 4 Maja 2016 Share Napisano 4 Maja 2016 Kurczę, tyle tematów warsztatowych się pojawiło, że ciężko to na bieżąco śledzić i 'ogarniać' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luckyLUKE Napisano 4 Maja 2016 Share Napisano 4 Maja 2016 Kurczę, tyle tematów warsztatowych się pojawiło, że ciężko to na bieżąco śledzić i 'ogarniać' Ja też nie wyrabiam, a tyle ciekawych modeli się pojawiło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milczacy Napisano 4 Maja 2016 Share Napisano 4 Maja 2016 Dlatego ja postanowiłem, że skupię uwagę na pracach Kolegów, zamiast dodawać swój kolejny temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRL Napisano 4 Maja 2016 Share Napisano 4 Maja 2016 Mi wciąż brakuje samolotu pokazowego jak choćby F-4 Thunderbirds w końcu pokazy to sezon letni a i same modele wymagają innego podejścia. Może jeszcze ktoś dołączy z czymś ciekawym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRL Napisano 4 Maja 2016 Share Napisano 4 Maja 2016 Nie, ja już raz wystartowałem i jestem zaspokojony konkursami "wirtualnymi" teraz mam czas spokojnie śledzić rożne warsztaty a jest co oglądać i czego się uczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 4 Maja 2016 Share Napisano 4 Maja 2016 Z innej beczki. Dzięki koledze kjp_a_man na stronie głównej portalu (nie forum) pojawił się licznik odliczający do końca konkursu Jeśli komuś się nie wyświetla, proszę odświeżyć cache przeglądarki (Ctrl+F5) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milczacy Napisano 4 Maja 2016 Share Napisano 4 Maja 2016 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 4 Maja 2016 Share Napisano 4 Maja 2016 pewnego rodzaju nowy bajer na forum - super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub476 Napisano 4 Maja 2016 Share Napisano 4 Maja 2016 A mi licznik nie działa, wyświetla litery... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kjp_a_man Napisano 4 Maja 2016 Autor Share Napisano 4 Maja 2016 A mi licznik nie działa, wyświetla litery...Czy może blokujesz JavaScript? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 4 Maja 2016 Share Napisano 4 Maja 2016 A mi licznik nie działa, wyświetla litery... Wrzuć screenshot. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 4 Maja 2016 Share Napisano 4 Maja 2016 U mnie jest takie coś: "Do końca: NaNm NaNd NaN:NaN:NaN". Sugestia: niech to pokazuje się na forum, tutaj ludzie siedzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub476 Napisano 4 Maja 2016 Share Napisano 4 Maja 2016 A mi licznik nie działa, wyświetla litery...Czy może blokujesz JavaScript? Ale jak? Dodałem wyjątek do Adblocka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 4 Maja 2016 Share Napisano 4 Maja 2016 Problem jest chyba tylko z IE11. Pracujemy nad tym ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub476 Napisano 4 Maja 2016 Share Napisano 4 Maja 2016 Ja mam firefoxa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooper69 Napisano 4 Maja 2016 Share Napisano 4 Maja 2016 U mnie to samo - Safari. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ministersan Napisano 5 Maja 2016 Share Napisano 5 Maja 2016 U mnie na Google Chrome i na PC i na smartfonie działa bezproblemowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kapitan1 Napisano 5 Maja 2016 Share Napisano 5 Maja 2016 U mnie w chrome i explorerze też nananana... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 5 Maja 2016 Share Napisano 5 Maja 2016 Hej. Wrzuciłem przed chwilą poprawiony licznik. Dajcie znać, czy jest OK. U mnie na telefonie zaczęło działać. Pzdr Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub476 Napisano 5 Maja 2016 Share Napisano 5 Maja 2016 Działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kjp_a_man Napisano 5 Maja 2016 Autor Share Napisano 5 Maja 2016 Właśnie próbowałem z IE11 i działa. Czy komuś jeszcze nie działa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooper69 Napisano 5 Maja 2016 Share Napisano 5 Maja 2016 Safari - działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi