Andrzej_LK Napisano 11 Czerwca 2017 Share Napisano 11 Czerwca 2017 Rewelacyjna impreza, chwała i podziękowania dla organizatorów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRL Napisano 11 Czerwca 2017 Share Napisano 11 Czerwca 2017 Przyłączam się do przedmówcy, Impreza udana zewszechmiar olbrzymia ilość naprawdę świetnych modeli podobno ponad 1tyś!!!. Organizacja sprawna w końcu przy ogłaszaniu wyników usłyszałem za co modelarze otrzymują nagrody i wyróżnienia. Pomysł ze stęplami trafiony, zaskoczeniem as dla mnie także wynika to pierwsza wystawa w naszym kraju gdzie w mojej opinii oceny sędziów pokrywają się z ocenami zwiedzających i braci modelarskiej. Dziękuję serdecznie za możliwość uczestniczenia w tak zacnej imprezie i zapowiadam się na kolejny rok tym razem będę miał znacznie więcej modeli do pokazania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 11 Czerwca 2017 Super Moderator Share Napisano 11 Czerwca 2017 Mogę prosić o więcej zdjęć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milczacy Napisano 11 Czerwca 2017 Share Napisano 11 Czerwca 2017 Ja też proszę o więcej zdjęć ! :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 11 Czerwca 2017 Share Napisano 11 Czerwca 2017 https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=316317355465940&id=276635082767501 Więcej zdjęć pod linkiem do mojej strony FB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marudek Napisano 11 Czerwca 2017 Share Napisano 11 Czerwca 2017 Wielkie dzięki za wspaniałą imprezę. Możliwość zobaczenia inspirujących modeli i poznania ich twórców jest bezcenna. Nawet problemy techniczne z nagłośnieniem nie były w stanie przyćmić blasku tegorocznej Fiesty. Oby tak dalej! Dzięki Wam Warszawa ma szansę stać się stolicą imprez modelarskich. Do zobaczenia w przyszłym roku Podajcie termin to już zabukujemy z żonką hotel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lesio-69 Napisano 11 Czerwca 2017 Share Napisano 11 Czerwca 2017 Link do zdjęć http://s1383.photobucket.com/user/lesio-69/library/FIESTA%20MODELARSKA%202017 Apel do okrętowców: Wystawiać, wystawiać i jeszcze raz wystawiać. Modeli okrętów plastikowych było KILKA RAZY MNIEJ niż kartonowych. Po prostu wstyd Modele plastikowe okrętów http://s1383.photobucket.com/user/lesio-69/media/FIESTA%20MODELARSKA%202017/DSC05886_zpsmm8isjjh.jpg.html Modele kartonowe okrętów: http://s1383.photobucket.com/user/lesio-69/media/FIESTA%20MODELARSKA%202017/DSC05887_zpsvgo5tqar.jpg.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZFM Napisano 11 Czerwca 2017 Share Napisano 11 Czerwca 2017 Powiem tylko ... BRAWO WY !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kobza_75 Napisano 11 Czerwca 2017 Share Napisano 11 Czerwca 2017 Koszęcin już w domu. Pozdrawiamy organizatorów i gratulujemy udanej imprezy. Bawiliśmy się naprawdę dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonathan Napisano 11 Czerwca 2017 Share Napisano 11 Czerwca 2017 Impreza udana... Modeli dużo i dużo fajnych. Oby za rok było jeszcze lepiej! Podobał mi się bardzo sposób oceniania za pomocą pieczątek... Od razu wiadomo było co na danym modelu się podobało, czym przykuł uwagę (ostatnie fotki z pieczątkami) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robroy Napisano 11 Czerwca 2017 Share Napisano 11 Czerwca 2017 Podobał mi się bardzo sposób oceniania za pomocą pieczątek... Mi też I cieszy nas, że kolejna duża impreza (po Inowrocławiu) "kupiła" nasz wrocławski pieczątkowy patent i wciela go z powodzeniem w życie ku Waszej radości. Namawiamy kolejnych i służymy wszelaką pomocą. Fiesta rzecz jasna dla mnie zacna Pomysł z ekspresem do kawy pierwszej klasy - dzięki temu miałem uratowany sobotni poranek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
19robi88 Napisano 11 Czerwca 2017 Share Napisano 11 Czerwca 2017 Byłem startowałem konkurs bardzo udany polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrzemoLPP Napisano 11 Czerwca 2017 Share Napisano 11 Czerwca 2017 Super impreza modelarska! Gratulacje dla organizatorów. Podziękowania dla wszystkich wystawiających za tyle rewelacyjnych modeli. Także dla wszystkich znajomych za miłe spotkania i rozmowy. Oraz dla sędziów za docenienie moich modeli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 11 Czerwca 2017 Share Napisano 11 Czerwca 2017 Świetna impreza. Świetny klimat i pozytywne wibracje docierające z kazdej strony. A ogrom modeli......było na co popatrzeć. Cieszy fakt,że czuć już oddech juniorów na plecach seniorów ;) z roku na rok będzie coraz wieksza konkurencja. I druga sprawa...milo było zobaczyć dziewczyny i kobiety w tym do niedawna hermetycznym światku. Brawo dla organizatorów, brawa dla współpracowników i brawa dla dyrekcji szkoły za ”użyczenie" modelarzom szkoły na ten ważny dla nas weekend. Wreszcie brawa dla wszystkich!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sokol Napisano 11 Czerwca 2017 Share Napisano 11 Czerwca 2017 Po długiej drodze KPM dotarł do Koszalina. A impreza?? Doskonała! Kto nie był niech żałuje! Organizatorzy spisali się na medal, wystawione modele doskonałe Podziękowania dla kolegów z konkursowej komisji sędziowskiej (samoloty) - świetnie się z Wami współpracowało W zasadzie napiszę tyle - melduje się za rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
net_sailor Napisano 12 Czerwca 2017 Share Napisano 12 Czerwca 2017 Elbląg także dotarł bezpiecznie do domu. Dziękuję organizatorom za wspaniałą imprezę. I jeszcze garść zdjęć pod linkiem: https://goo.gl/photos/opBwuXpcmKeyDSsNA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zakurzony Napisano 12 Czerwca 2017 Share Napisano 12 Czerwca 2017 Przyłączam się do peanów kolegów/koleżanek nie tylko dlatego, że po raz pierwszy w mojej "karierze" modelarskiej zostałem wyróźniony i to za 2 modele (ale radość zrozumiale wielka ), ale po prostu impreza była fantastyczna! Byłem na wszystkich Fiestach, i postęp z roku na rok jest ewidentny, zarówno jeśli chodzi o ilość modeli, jak i całą otoczkę organizacyjną i towarzyską. W tym roku sięgnął stanu idealnego Gratulacje, a przede wszystkim wielkie podziękowania !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milczacy Napisano 12 Czerwca 2017 Share Napisano 12 Czerwca 2017 Elbląg także dotarł bezpiecznie do domu. Dziękuję organizatorom za wspaniałą imprezę.I jeszcze garść zdjęć pod linkiem: https://goo.gl/photos/opBwuXpcmKeyDSsNA Sporo 1/144 było - dzięki za foty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
net_sailor Napisano 12 Czerwca 2017 Share Napisano 12 Czerwca 2017 (edytowane) Owszem. 1/144 całkiem nieźle dopisały, co mnie bardzo ucieszyło. I o dziwo nie było wśród nich ewidentnie słabych modeli, jak to się czasem zdarza. EDIT. Utworzyłem specjalny album dla skali 1/144 zapraszam do wątku grupowego: viewtopic.php?f=239&t=58588 Edytowane 12 Czerwca 2017 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milczacy Napisano 12 Czerwca 2017 Share Napisano 12 Czerwca 2017 Widziałem oprócz Twoich modeli nawet modele Pawła Nieborka "Falcona" i strasznie żałuję, że nie mogłem widzieć osobiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sokol Napisano 12 Czerwca 2017 Share Napisano 12 Czerwca 2017 Moja relacja plus zdjęcia: http://www.modelarstwo.koszalin.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=529:v-warszawska-fiesta-modelarska&catid=32:konkursy&Itemid=36 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
retopa Napisano 12 Czerwca 2017 Share Napisano 12 Czerwca 2017 Ja też dziękuję Organizatorom Fiesty za wkład ich pracy. Bez nich Impreza mogłaby mieć takie komentarze, jak kilka lat temu Mistrzostwa Polski Mikromodeli zorganizowane gdzieś na Ursynowie. Dziękuję za nagrody dla Koriejec, ale teraz będę miał problem z Wariatorem. Na jednej "wodzie" już ich raczej nie postawię, więc trzeba wymyślić coś nowego. Muszę ostro pomyśleć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ostach Napisano 12 Czerwca 2017 Share Napisano 12 Czerwca 2017 Dziękujemy wszystkim za tak liczne przybycie i świetną atmosferę! Tegoroczna edycja pobiła wszelkie rekordy - wystawiliście ponad 1000 modeli, co na naszym krajowym podwórku jest nie lada wyczynem. Za wszelkie wtopy przepraszamy, za peany dziękujemy. Było kilka słów uznania za pieczątki - to wszystko dzięki kolegom z Wrocławia i ich uprzejmości - za ten pomysł dziękujecie tak naprawdę właśnie im. Wyniki wiszą już na stronie, na razie tylko wyróżnienia, w najbliższych dniach pojawią się też nagrody specjalne i Besty. pozdrawiamy, Organizatorzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonathan Napisano 12 Czerwca 2017 Share Napisano 12 Czerwca 2017 Trzymajcie się tego! I niech reszta bierze przykład! Wystawiający przynajmniej wiedzą czy ich model w ogóle był oceniany... i co się w nim podoba. A to naprawdę dla niektórych dużo. Wiedzą przynajmniej co robią dobrze. Ja dziękuję za wyróżnienie mojej pracy i mam nadzieje że w następnym roku spotkamy się znowu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 12 Czerwca 2017 Share Napisano 12 Czerwca 2017 Gratulacje dla organizatorów za przygotowanie kolejnej udanej imprezy. System pieczątkowy to bardzo fajny sposób przekazania informacji zwrotnej od sędziów co im się podobało i za co model został wyróżniony. Dziękuję bardzo za świetną imprezę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi