jrminiatures Posted March 23, 2017 Share Posted March 23, 2017 Witam. Chciałem zaprezentować najnowszy ulepek - Su 27SM od Zvezdy w skali 1:72. Model wzbogacony o dysze i koła Airsa, zestaw blach Eduarda ( kokpit zawieszenie i kadłub) + pitot od Mastera , linie podziałowe przetrasowałem bo Zvezda robi je bardzo delikatne - Malowany Tamiyą - kolory dobrałem w/g schematu malowania i zdjęć w necie. Brudziłem symbolicznie. Nie ma co tu więcej pisać. Oglądajcie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solo Posted March 23, 2017 Share Posted March 23, 2017 Bardzo ładny, aczkolwiek kolorystyka jakaś dziwna, jak na mój gust. Silniki, szczególnie na spodzie, tez niezbyt naturalnie Ci wyszły. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
slawbo Posted March 23, 2017 Share Posted March 23, 2017 Podoba mi się, i to bardzo pozdrawiam Sławek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jrminiatures Posted March 23, 2017 Author Share Posted March 23, 2017 Bardzo ładny, aczkolwiek kolorystyka jakaś dziwna, jak na mój gust.Silniki, szczególnie na spodzie, tez niezbyt naturalnie Ci wyszły. Kolorystykę dobierałem w/g tego co klient sobie wymyślił - Kolor na zdjęciu modelu też delikatnie się różni kolorystycznie od samego modelu. Co do dysz od dołu to ile zdjęć tyle wersji - wyszło jak widać Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bruno Wątpliwy Posted March 23, 2017 Share Posted March 23, 2017 Lepiej pomalowanych dysz i przepaleń blach jeszcze nie widziałem. Gratulacje! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonathan Posted March 23, 2017 Share Posted March 23, 2017 Bardzo ładny. Mnie tam się podoba. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mig Posted March 23, 2017 Share Posted March 23, 2017 Bardzo ładny. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikele Posted March 23, 2017 Share Posted March 23, 2017 Cukierkowy trochę, ale ładny Kolorystykę dobierałem w/g tego co klient sobie wymyślił I to by było na tyle, nać klijent, nać pan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Super Moderator jawkers Posted March 23, 2017 Super Moderator Share Posted March 23, 2017 Bardzo ładny. Mnie się podoba. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
19robi88 Posted March 23, 2017 Share Posted March 23, 2017 Konkretnie wyszedł Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazylms Posted March 23, 2017 Share Posted March 23, 2017 Mnie tam się podoba. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kowal76 Posted March 23, 2017 Share Posted March 23, 2017 Mnie też się podoba. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
19robi88 Posted March 23, 2017 Share Posted March 23, 2017 No i na Facebooku zvezdy się znalazł gratuluję Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kzugaj Posted March 23, 2017 Share Posted March 23, 2017 Ladny chyba lepszy niz solo-wy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TReS Posted March 23, 2017 Share Posted March 23, 2017 I ten i tamten Solowy jest ładny, co modelarz inna ręka inne oko, wiec tu nie ma co dyskutować który ładniejszy. Oba som git, zrobi nam się tu za niedługo wyścig zbrojeń, czekać ino chłopcy z pancerki tam te swoje Szermany pokończą wjadą tu na pełnym gazie oi rozjadą te wasze cukiereczki i zaczniemy dyskutować który ładniejszy. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panzer Machine Posted March 23, 2017 Share Posted March 23, 2017 Ładny model Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
slee Posted March 24, 2017 Share Posted March 24, 2017 Bardzo efektowny model. Gratulacje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kermit zaba Posted March 24, 2017 Share Posted March 24, 2017 Cześć, piękna maszyna, silniki wyszły bardzo fajnie. Cały płatowiec jakby spłowiały, ale chyba taki był zamysł autora? Gratuluję! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KRL Posted March 24, 2017 Share Posted March 24, 2017 Mnie się podoba i nie zmienia tego fakt że wygląda jakby to ująć "zabawkowo" ale w końcu to model a nie samolot. Jest naprawdę spoko. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jrminiatures Posted March 24, 2017 Author Share Posted March 24, 2017 Cukierkowy powiadacie? - Może to przez te odcienie i wielobarwność - chyba już taki mam styl bo jak popatrzę na poprzednie realizację to też jak landrynkowo wyglądają Najważniejsze że nowy właściciel jest zadowolony i zamówił kolejny model Pozdro! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
smialus Posted March 27, 2017 Share Posted March 27, 2017 Faktycznie osłony dysz na spodniej części jakieś takie dziwne w odbiorze, także te dziwne zacieki na wlotach powietrza za bardzo kłują w oczy, ale ogólnie bardzo ładnie wyszedł i przyjemny dla oka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jrminiatures Posted March 27, 2017 Author Share Posted March 27, 2017 także te dziwne zacieki na wlotach powietrza za bardzo kłują w oczy możesz wskazać o które zacieki chodzi na wlotach? bo kurcze nie widzę ich tam - albo źle patrzę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
smialus Posted March 31, 2017 Share Posted March 31, 2017 Chodzi mi konkretnie na gondolach silników, przed dyszami. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts