Szydercza Gała Napisano 15 Października 2017 Share Napisano 15 Października 2017 Tym razem bez niespodzianek, bo zapowiadany od dawna Danton. W przeciwieństwie do faszystowskiego złoma ( który był zbudowany na zasadzie zlep i pomaluj ) tu będzie zdecydowanie więcej głEMbokich waloryzacji oraz modelarstwa w modelarstwie Pułkownikowi i jego Ludziom równeiż ideologicznie i chronologicznie będzie tu bardziej jak w domciu Ino Ciapek w cug gdzieś poszedł i Zofjia mocno tym faktem niepocieszona, sieje terror w Breście Póki co taśmom polepione i się myśli...... A że moda ostatnio w naszym dziale na okręty liniowe, to moge chociaż raz powiedzieć że uczestnicze w tryndzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cypis Napisano 15 Października 2017 Share Napisano 15 Października 2017 Brawo Ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 15 Października 2017 Share Napisano 15 Października 2017 oooo to rozumiem że pułkownik już ostrzy gilotynę bo francuzy to się lubią przy robocie opier....ć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 16 Października 2017 Share Napisano 16 Października 2017 No to się teraz będzie wyrabiało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 16 Października 2017 Share Napisano 16 Października 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filipsg Napisano 16 Października 2017 Share Napisano 16 Października 2017 Czeba zapiąć pasy, bo będzie jazda Co jak co, ale ziaba to chyba najlepsze możliwe określenie na ten okręt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
donalyah00 Napisano 16 Października 2017 Share Napisano 16 Października 2017 Ależ to jest balia... Więcej modelarstwa w modelarstwie zdecydowanie pomoże jej w praniu. Podsyłam nieco tematycznej inspiracji z sąsiedniej wyspy. Pozdrawiam, Marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 16 Października 2017 Autor Share Napisano 16 Października 2017 Taaa Jim ma dobry gust tylko w skali barbarzyńskiej pracuje i jeszcze statki bez dna robi Dziś zacznę ścinanie i wiercenie klaponów i drzwionów w kadłubie, mam nadzieję że się nie rozleci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 16 Października 2017 Share Napisano 16 Października 2017 Żesz toto wygląda prawie jak faszystowski JUbot ino bez kiJosku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 16 Października 2017 Autor Share Napisano 16 Października 2017 Masz tu lepsze. Normy emisji CO2 AD 1911 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tap-chan Napisano 16 Października 2017 Share Napisano 16 Października 2017 Euro3 bez filtra, też tak mam w Mondeo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamman Napisano 16 Października 2017 Share Napisano 16 Października 2017 To wygląda raczej jakby płonął. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 16 Października 2017 Super Moderator Share Napisano 16 Października 2017 Tak z kolei wyglądała flotylla 8 okrętów rosyjskich w drodze do Syrii. Nie.... Żart? Powiedzcie, że to żart.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 17 Października 2017 Share Napisano 17 Października 2017 Zasiadam i podpatruję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciej R Napisano 17 Października 2017 Share Napisano 17 Października 2017 Również zasiadam no i czekam na kolejne zdjęcia z budowy. Kibicuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blacman Napisano 17 Października 2017 Share Napisano 17 Października 2017 jestem..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 18 Października 2017 Share Napisano 18 Października 2017 A to już znajomy Kuźniecow w trybie "stealth" poplułem monitor ze śmiechu sleepwalker - next time dawaj spoiler żeby nie oglądać przy jedzeniu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laskonogi Napisano 18 Października 2017 Share Napisano 18 Października 2017 siadam i patrze - będę kopiował . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filipsg Napisano 18 Października 2017 Share Napisano 18 Października 2017 Tak z kolei wyglądała flotylla 8 okrętów rosyjskich w drodze do Syrii. Czy oni tam palą resztkami swoich starych okrętów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 22 Października 2017 Autor Share Napisano 22 Października 2017 Piłuje i piłuje... kulOM pocienkociłem... no ale koniec tej zbrodniczej działalności bliski jest, potem trza będzie bebechy robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 22 Października 2017 Share Napisano 22 Października 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 23 Października 2017 Share Napisano 23 Października 2017 Wnętrzności będziesz robił zatem. A Ciapek się znalazł, bo Zofija może sama tego nie ogarnąć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 23 Października 2017 Autor Share Napisano 23 Października 2017 Póki co ni widu ni słychu. Zofjia da radę, nie wiesz że gdzie diabeł nie może tam babę pośle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 31 Października 2017 Autor Share Napisano 31 Października 2017 Żeby nie było, że mnie tankisty z mojego własnego działu przepędziły Pułkownik poganiał ostatnio żabojadów, a że własne kwatery i korytarze klepali, więc nie musiał nawet za bardzo nahajem machać Koncepcja kolorów pokładowych wydaje sie byc słusznę, ale nie chciało mnie się już mosiężnych tasiemek tu malować i tak prawie nic z tego nie będzie widać Tak czy siak Zofjia pilnuje Heil Poincaré Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 1 Listopada 2017 Share Napisano 1 Listopada 2017 Heil Poincaré Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi