karambolis8 Napisano 21 Stycznia 2018 Share Napisano 21 Stycznia 2018 RFD EN951 Jana Zumbacha. Do kokpitu i klap zostały użyte fototrawionki Eduarda, natomiast gumowe bardziewne koła zastąpiłem Edka żywicą. Do tego drzwiczki kokpitu i stateczniki poziome Aires/Quickboost. Poprawne śmigło to wspaniały zestaw Department of Correction. Na koniec toczone lufy RB Model. Od siebie dorobiłem szybę pancerną na wiatrochronie i wysokie lusterko. Malowany Gunze C, oznaczenia od masek MRP. Najwidoczniej skala 1:32 jest za duża do mojego namiotu bezcieniowego ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 21 Stycznia 2018 Share Napisano 21 Stycznia 2018 Dla mnie bomba. Piękny model . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRL Napisano 21 Stycznia 2018 Share Napisano 21 Stycznia 2018 Przyłączam się do oceny powyżej wyglada zacnie. Widzę że tło trzeba dosztukować do tej skali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 21 Stycznia 2018 Share Napisano 21 Stycznia 2018 Klawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 21 Stycznia 2018 Share Napisano 21 Stycznia 2018 Podoba się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzugaj Napisano 21 Stycznia 2018 Share Napisano 21 Stycznia 2018 Bardzo ladny wyszedl. Nie jestem jednak do konca pewny tego czy klapy powinny byc opuszczone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greatgonzo Napisano 21 Stycznia 2018 Share Napisano 21 Stycznia 2018 To tylko kwestia intencji autora modelu. Technicznie nie było żadnych przeszkód. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 21 Stycznia 2018 Autor Share Napisano 21 Stycznia 2018 Szczególnie dziękuję greatgonzo-wi za merytoryczną pomoc przy budowie modelu Pewnie widzi, że nie wszystkie jego uwagi zastosowałem, ale za wszystkie mu dziękuję i mam nadzieję, że kolejny Zumbach (Tamka 1:48) będzie lepszy ;) Wszystkim dziękuję za komentarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 21 Stycznia 2018 Share Napisano 21 Stycznia 2018 Absolutnie przepiękny model najbrzydszego samolotu jaki zna ludzkość. Wspaniałe malowanie i bardzo fajne, dyskretne brudzenie, choć te rdzawe zacieki na spodzie trochę na mój gust za mocne. Chyba Twój najlepszy model jak do tej pory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greatgonzo Napisano 21 Stycznia 2018 Share Napisano 21 Stycznia 2018 E tam, i tak nie pamiętam tych uwag. Ładny Spit. Daj znać przy kolejnym, kilku błędów z tej prezentacji będziesz mógł łatwo uniknąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarek Es Napisano 21 Stycznia 2018 Share Napisano 21 Stycznia 2018 Bardzo ładnie, podoba się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hubert Kendziorek Napisano 22 Stycznia 2018 Share Napisano 22 Stycznia 2018 Pięknie! Malowanie, detale - wszystko na najwyższym poziomie. W pewnym sensie szkoda, że już zrobiony - to był jeden z moich ulubionych wątków warsztatowych. Z pozdrowieniami Hubert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariucha Napisano 22 Stycznia 2018 Share Napisano 22 Stycznia 2018 Podoba sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 22 Stycznia 2018 Autor Share Napisano 22 Stycznia 2018 Dzięki Ja się cieszę, że to już koniec - dwa lata to zdecydowanie za długo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 22 Stycznia 2018 Share Napisano 22 Stycznia 2018 Ale zdjecia są super. Aż prawie mi się chce kupić takiego spita... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 22 Stycznia 2018 Autor Share Napisano 22 Stycznia 2018 Jeśli chodzi o Spita 1:32 to nie polecam za bardzo tego modelu, chyba że ktoś koniecznie chce Vb... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ferret37 Napisano 22 Stycznia 2018 Share Napisano 22 Stycznia 2018 Ale zdjecia są super.Aż prawie mi się chce kupić takiego spita... Ten już jest chyba sprzedany. :-P A zestaw lepiej Tamki VIII/IX/XVI. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wisa Napisano 22 Stycznia 2018 Share Napisano 22 Stycznia 2018 Baaardzo fajnie zrobiony model! Z gustem, ze smakiem, z wyczuciem Brawo!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamilkar Napisano 23 Stycznia 2018 Share Napisano 23 Stycznia 2018 Woow. Adasiu, cudo jest i to z modelu Hobby Szefa ? Bedem o pomoc prosił , jak bedem robił mojego Donalda V/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 23 Stycznia 2018 Autor Share Napisano 23 Stycznia 2018 Chętnie pomogę ale to raczej gonza trzeba prosić, nie mnie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamilkar Napisano 24 Stycznia 2018 Share Napisano 24 Stycznia 2018 Aaa, przeczytałem recenzję Hobby Szefa. Poczekam na Tamiyę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
podciech Napisano 24 Stycznia 2018 Share Napisano 24 Stycznia 2018 Piękny spit , zdjęcia rewelacyjne . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mates Napisano 26 Stycznia 2018 Share Napisano 26 Stycznia 2018 Kawał dobrej roboty. Przyjemnie oglądać. Karambolis8, do zapuszczania linii oraz ogólnego brudzenia używałeś gotowych specyfików, czy raczej robiłeś mieszanki we własnym zakresie? Zbliżam się do końca z Mosquitem w kamuflażu RAF, więc info się przyda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 27 Stycznia 2018 Autor Share Napisano 27 Stycznia 2018 Hej. Używam gotowych. Na dole jest jakaś szarość a na górze chyba ciemny brąz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi