jrminiatures Napisano 28 Marca 2018 Share Napisano 28 Marca 2018 Witajcie, Ukończyłem kolejny model jakim jest myśliwiec Mirage 2000 N od Kinetica w skali 1/48. Model wzbogaciłem o: Blaszki Eduarda- kokpit i pasy, fotele i dysza silnika od Airsa, koła od Pavla i pitot od Mastera. Standardowo wszystkie linie podziału na modelu przetrasowałem a nity pogłębiłem. Mirage malowany Gunzy i Tamiya. Jak na Kinetica przystało model miał kilka bolączek w składaniu - największa to dość spory klif/uskok na połączeniu skrzydeł i kadłuba - i tutaj trzeba się napracować żeby później odtworzyć to co zniknęło przy szlifowaniu.. Seryjny kokpit jest dość ubogi w detal. Ogólnie jestem zadowolony z efektu końcowego. Oglądajcie. i kilka detali: Pozdrawiam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panDespota Napisano 28 Marca 2018 Share Napisano 28 Marca 2018 Malowanie bardzo mi sie podoba! Świetny efekt. Na reszcie sie nie znam ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarek Es Napisano 28 Marca 2018 Share Napisano 28 Marca 2018 No panie, bardzo ładnie to wygląda. Gratuluje, piękny model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milczacy Napisano 28 Marca 2018 Share Napisano 28 Marca 2018 Kolejny świetny model. Gratuluję i zazdroszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wisa Napisano 28 Marca 2018 Share Napisano 28 Marca 2018 Ładny. Brawo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRL Napisano 28 Marca 2018 Share Napisano 28 Marca 2018 Robi wrażenie a dla mnie to jest najważniejsze, dobra robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pika37 Napisano 28 Marca 2018 Share Napisano 28 Marca 2018 Bardzo ładny. Przypadkiem nie ma Kolega zdjęcia tego przejścia kadłub -skrzydło z etapu montażu . Jak to wygląda, naprawdę jest tak źle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jrminiatures Napisano 28 Marca 2018 Autor Share Napisano 28 Marca 2018 Bardzo ładny.Przypadkiem nie ma Kolega zdjęcia tego przejścia kadłub -skrzydło z etapu montażu . Jak to wygląda, naprawdę jest tak źle? Dziękuję za komentarze Zdjęcia z budowy są na moim FB: tam na jednym jest pokazane https://www.facebook.com/pg/jrminiature/photos/?tab=album&album_id=888720641308930 Powinno działać bez logowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mates Napisano 28 Marca 2018 Share Napisano 28 Marca 2018 Podoba się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał B Napisano 28 Marca 2018 Share Napisano 28 Marca 2018 Bardzo fajne wykonanie, zwłaszcza dolne powierzchnie ładnie zmęczone, subtelnie. Ogólnie podoba się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 28 Marca 2018 Share Napisano 28 Marca 2018 Świetna robota, piękne malowanie, czyściutko, bez zbędnych wodotrysków, tak jak lubię najbardziej. Moje gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 28 Marca 2018 Share Napisano 28 Marca 2018 Bardzo ładny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rhinoceros Napisano 28 Marca 2018 Share Napisano 28 Marca 2018 Taką robotę lubię oglądać! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek K Napisano 28 Marca 2018 Share Napisano 28 Marca 2018 Świetna robota, piękne malowanie, czyściutko, bez zbędnych wodotrysków, tak jak lubię najbardziej.Moje gratulacje. Żartowałeś , prawdziwy przy nim wygląda jak zabawka. https://www.google.pl/search?q=Mirage+2000+N&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjAkOP7qI_aAhUPKVAKHUGuCPMQ_AUICigB&biw=1920&bih=949#imgrc=Iy8G0yKtkIaW1M: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 28 Marca 2018 Share Napisano 28 Marca 2018 bardzo fajny !. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tenzan Napisano 28 Marca 2018 Share Napisano 28 Marca 2018 Świetny model Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jrminiatures Napisano 29 Marca 2018 Autor Share Napisano 29 Marca 2018 Dziękuję za opinie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 29 Marca 2018 Share Napisano 29 Marca 2018 Żartowałeś , prawdziwy przy nim wygląda jak zabawka. Miałem na myśli że podoba mi się czysto zrobiony model, a nie że model przedstawia czysty samolot. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jureczek Napisano 29 Marca 2018 Share Napisano 29 Marca 2018 Piękny, pozazdrościć kunsztu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 29 Marca 2018 Share Napisano 29 Marca 2018 Świetny, jak dla mnie ideał malowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi