Mikele Napisano 6 Maja 2018 Napisano 6 Maja 2018 Szmaciana awiacja w polskich barwach. Zestawu Tamki opisywać przesadnie nie trzeba, sama konstrukcja ciekawa, a że można z szachownią to się skusiłem. Model z pudła, z dodatków kalki Techmodu. Malowanki Gunze, szuwaksy MiG i AK. Galerię sponsoruje ładna pogoda za oknem Cytuj
rymulus Napisano 6 Maja 2018 Napisano 6 Maja 2018 Ładny, duży plus za polskie malowanie. Szczególnie podoba mi się subtelnie zaznaczona kratownica, dodaje wiele do ogólnego odbioru modelu. Cytuj
shadowmare Napisano 6 Maja 2018 Napisano 6 Maja 2018 Fajowy, realistycznie wyszedł. Chociaż ja bym chyba zrobił afrykańskiego. BSP : ) Cytuj
Pires Napisano 6 Maja 2018 Napisano 6 Maja 2018 Pięknie pomalowany, no i z szachownicami. Sam samolot też nieprzeciętny. Widok w realu jak startuje i ląduje niezapomniany. Jedna tylko uwaga, coś z lewą klapą nie tak. Cytuj
xmald Napisano 6 Maja 2018 Napisano 6 Maja 2018 Już pisałem gdzie indziej, ja jestem zachwycony! Zdjęcia plenerowe przekozackie. Jeden z ładniejszych modeli jakie widziałem ostatnio. Fajne malowanie i delikatne brudzenie sprawiają, że wygląda niesamowicie realistycznie. Cytuj
Mikele Napisano 7 Maja 2018 Autor Napisano 7 Maja 2018 Dzięki za komentarze. Klapa to mi się musiała dygnąć przy przekłądaniu modelu do zdjęć, uzdrowim go jeszcze. Cytuj
Mikolaj75 Napisano 7 Maja 2018 Napisano 7 Maja 2018 To wtaczaj go do hangaru na naprawę. Ładny jest Cytuj
barszczo Napisano 9 Maja 2018 Napisano 9 Maja 2018 Fajny model, ale malowaniem rozwaliłeś mi całą koncepcję budowy własnego bociana . Mój też będzie polski. Cytuj
Mikele Napisano 9 Maja 2018 Autor Napisano 9 Maja 2018 ...malowaniem rozwaliłeś mi całą koncepcję budowy własnego bociana ... Polecam się na przyszłość Cytuj
karambolis8 Napisano 9 Maja 2018 Napisano 9 Maja 2018 Jakoś mi umknął ten model. Był gdzieś warsztat? Podkreślenie konstrukcji kratownicowej i żeber wyszło super Cytuj
filipsg Napisano 9 Maja 2018 Napisano 9 Maja 2018 Doskonały, gra kolorów na kadłubie i skrzydłach wypadła niesamowicie. Cytuj
Mikele Napisano 10 Maja 2018 Autor Napisano 10 Maja 2018 Dzięki za komentarze. Jakoś mi umknął ten model. Był gdzieś warsztat? Podkreślenie konstrukcji kratownicowej i żeber wyszło super Samo sklejanie trwało raptem trrzy dni, nie było czasu na dokumentację A na facebuczku wrzuciłem kilka zdjęć z etapu malowania i to by było na tyle jeśli chodzi o relację z postępu prac. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi