xspace Napisano 9 Października 2018 Share Napisano 9 Października 2018 P-47d Tamiya - świetny zestaw, od siebie dodałem nitowanie, "tuning" zestawowego silnika, fotel z pasami z Quick boosta oraz kalki SuperScale 48-1099. Na tym samolocie latał Lt. Hal Dunning 19th FS / 318th FG Saipan 1944. Malowany mieszankami Tamiya XF i gunze C, H. pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarek Es Napisano 9 Października 2018 Share Napisano 9 Października 2018 Ożeż ty w mordę!! Pięknie to wygląda!! Podoba się, i to bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 10 Października 2018 Share Napisano 10 Października 2018 Świetny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 10 Października 2018 Share Napisano 10 Października 2018 Piękny model, z wyczuciem pomalowany, subtelnie pobrudzony. Świetna robota, szczególnie że sam kamuflaż nieciekawy a Ty zrobiłeś z niego perełkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 10 Października 2018 Share Napisano 10 Października 2018 Bardzo fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rymulus Napisano 10 Października 2018 Share Napisano 10 Października 2018 Model prezentuje się rewelacyjnie, gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRL Napisano 10 Października 2018 Share Napisano 10 Października 2018 Krótko - fantastyczny model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbigi10000 Napisano 10 Października 2018 Share Napisano 10 Października 2018 Model świetny. Tylko sylwetkę psuje otwarta kabina,ale to już kwestia gustu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 10 Października 2018 Share Napisano 10 Października 2018 Normalnie....REWELACJA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 10 Października 2018 Share Napisano 10 Października 2018 Bardzo ładny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudy0007 Napisano 10 Października 2018 Share Napisano 10 Października 2018 Świetny model! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariucha Napisano 11 Października 2018 Share Napisano 11 Października 2018 Bardzo podoba mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martinezol Napisano 11 Października 2018 Share Napisano 11 Października 2018 swietny pieknie malowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xspace Napisano 11 Października 2018 Autor Share Napisano 11 Października 2018 Dzięki za wszystkie komentarze, ciesze się że odbiór pozytywny . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 11 Października 2018 Share Napisano 11 Października 2018 Dzięki za wszystkie komentarze, ciesze się że odbiór pozytywny . zasłużony jak najbardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Abominus Napisano 12 Października 2018 Share Napisano 12 Października 2018 To jeszcze ja się dołożę do gratulacji za wspaniale wykonany model. Zachwytom nie ma końca. BOMBA! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 12 Października 2018 Share Napisano 12 Października 2018 Wygląda świetnie!! Bardzo mi się podoba. Gratuluje świetnej pracy!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikolaj75 Napisano 12 Października 2018 Share Napisano 12 Października 2018 Podoba się. Moje subiektywne odczucie - niebieskie akcenty przyciągają uwagę do tematu, który z natury należy do "klasyków masowych" i tworzą w połączeniu z dobrymi zdjęciami ciekawe wrażenia wizualne. To chyba nie jest premiera..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xspace Napisano 12 Października 2018 Autor Share Napisano 12 Października 2018 Dzięki za wszystkie "lajki" ;) Podoba się. Moje subiektywne odczucie - niebieskie akcenty przyciągają uwagę do tematu, który z natury należy do "klasyków masowych" i tworzą w połączeniu z dobrymi zdjęciami ciekawe wrażenia wizualne.To chyba nie jest premiera..? Tak, to nie jest premiera, wystawiłem wcześniej galerię tego dzbana na innych forach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 13 Października 2018 Share Napisano 13 Października 2018 nie moja skala, ale pierwsza klasa !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skaidrus Napisano 17 Października 2018 Share Napisano 17 Października 2018 Piękny samolot i znakomite, przemawiające do wyobraźni malowanie. Gratuluję modelu ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakx Napisano 18 Października 2018 Share Napisano 18 Października 2018 Śliczności - gratulacje! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 19 Października 2018 Share Napisano 19 Października 2018 Świetny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi