Marcin M. Napisano 18 Marca 2020 Share Napisano 18 Marca 2020 Podświetlenie zrobisz? Klimacik taki byłby, skoro latarnie mają się świecić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 18 Marca 2020 Autor Share Napisano 18 Marca 2020 Marcinie, taki pomysł też był, ale doszedłem do wniosku, że nie będę przeginał. Przystosowanie kamienic pod oświetlenie zajęłoby trochę czasu i wydłużyło składanie wszystkiego do kupy. W sumie to i bez tego mam jeszcze pracy na ładnych kilka miesięcy, więc nie ma co przeginać, zwłaszcza że jest to 700ka. Myślę że na dioramie bo dzi się tyle działo, że oświetlenie za bardzo nic by nie zmieniło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laskonogi Napisano 18 Marca 2020 Share Napisano 18 Marca 2020 1 godzinę temu, chudyhunter napisał: 1 godzinę temu, chudyhunter napisał: i bez tego mam jeszcze pracy na ładnych kilka miesięcy, więc nie ma co przeginać, zwłaszcza że jest to 700ka. Idź na całość idź na całość - skandował tłum, ale twórca tylko uśmiechnął się pobłażliwie i poszedł własną drogą weny modelarskiej.... Gdy odchodził, dremelki szumiały cicho w dali 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 18 Marca 2020 Autor Share Napisano 18 Marca 2020 Laskonogi o takie poetyckie zdolności to cie nie podejrzewałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laskonogi Napisano 18 Marca 2020 Share Napisano 18 Marca 2020 Tak mi jakoś wyszło niespodziewanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super_Hans Napisano 19 Marca 2020 Share Napisano 19 Marca 2020 Normalnie niemalże jak Wątłusz Pierwszy. „Zachodzi słońce nad Wędzarnią krwawo, Słychać krzyk drobiu Więckowskiej nieświeży, Sezon skończony, żegnaj sławo! Na zwiędłych liściach znokautowany bokser leży..." 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 19 Marca 2020 Autor Share Napisano 19 Marca 2020 Widzę, że tworzy się nam tutaj małe kółko poetyckie Panowie, mam dla was dobrą wiadomość! Na rogu Steinstraße będzie kawiarnia. W każdy piątek od godziny 18, będzie organizowany wieczorek poetycki w trakcie którego będziemy mogli raczyć się wyśmienitymi trunkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 20 Marca 2020 Share Napisano 20 Marca 2020 Ale to nie jest dział o budynkach i dioramach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 20 Marca 2020 Autor Share Napisano 20 Marca 2020 27 minut temu, bazylms napisał: Ale to nie jest dział o budynkach i dioramach. W sumie racja! No nic, pozostaje zakończyć warsztat i przenieść się do działu dioram. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 20 Marca 2020 Share Napisano 20 Marca 2020 Jak wrzucisz przynajmniej jedną fotkę statka na stronę to ci wybaczę i przymknę oko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 20 Marca 2020 Share Napisano 20 Marca 2020 14 minut temu, bazylms napisał: Jak wrzucisz przynajmniej jedną fotkę statka na stronę to ci wybaczę i przymknę oko Myślę że jak doda jeszcze konewkę do podlewania drzewek to na dioramy się nie załapie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 20 Marca 2020 Autor Share Napisano 20 Marca 2020 Obraziłem się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laskonogi Napisano 22 Marca 2020 Share Napisano 22 Marca 2020 Mam pytanie przyglądam się tym twoim drzewkom i pyt z czego to to jest, porwana gombeczka jako liście i druciki jako konary - robiłeś szkielety tego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 25 Marca 2020 Autor Share Napisano 25 Marca 2020 W dniu 9.02.2020 o 16:36, M.A.V. napisał: ulica bajera ! jeśli miałbym coś zasugerować to dorób studzienki dla deszczówki przy krawężnikach - przy takim dopracowaniu detalu ich brak będzie kuł w oczy Czy teraz jest Pan zadowolony? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 25 Marca 2020 Share Napisano 25 Marca 2020 Zatkana? Wycieniujesz oczywiście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 25 Marca 2020 Autor Share Napisano 25 Marca 2020 3 minuty temu, Marcin M. napisał: Zatkana? Wycieniujesz oczywiście? Oczywiście. Pod studzienką będzie wymalowanie. Na razie jestem na etapie malowania samych studzienek. Ta tutaj przyłożona tylko do fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 25 Marca 2020 Share Napisano 25 Marca 2020 Ajajaj. Zapomniałem o czymś. Czy sprawdziłeś, jak się sprawa miała z nawierzchnią chodników? Wzdłuż skarpy zadrzewionej leżą do dzisiaj płyty granitowe. Na wczesniejszym odcinku mogły być płytki chodnikowe, możliwe że nawet z takim napisem . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 25 Marca 2020 Autor Share Napisano 25 Marca 2020 Mówisz o tym odcinku zaznaczonym na czerwono, czy o ścieżce w górę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 25 Marca 2020 Share Napisano 25 Marca 2020 Ten właśnie. Ciagnie się aż do fontanny na Hakenterrase. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 25 Marca 2020 Share Napisano 25 Marca 2020 Do skrzyżowania - płytki, prawdopodobnie "z epoki". Choć napisów "comet" nie widać... Ale one były tylko na co którejś. Do skrzyżowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 25 Marca 2020 Autor Share Napisano 25 Marca 2020 Marcinie powiem tak, robienie czegoś takiego jest kompletnie bez sensu! No ale w związku z tym, że jesteś ze Szczecina, to specjalnie dla Ciebie postaram się to zrobić, a przynajmniej podejmę próbę 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 25 Marca 2020 Share Napisano 25 Marca 2020 A no widzisz. Ktoś kiedy zobaczy i powie że "nie koszer", bo to czy tamto. Przynajmniej będziesz wiedział co i jak. A płytki z napisem Comet (albo z wytłoczonym rysunkiem komety) są gdzieniegdzie do tej pory na ulicach, swoją drogą, dobrą farbę mieli. Kiedyś myślałem, że to reklama samolotu dostępnego w zestawach Plasticarda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 25 Marca 2020 Autor Share Napisano 25 Marca 2020 15 minut temu, Marcin M. napisał: A no widzisz. Ktoś kiedy zobaczy i powie że "nie koszer", bo to czy tamto. Przynajmniej będziesz wiedział co i jak. A płytki z napisem Comet (albo z wytłoczonym rysunkiem komety) są gdzieniegdzie do tej pory na ulicach, swoją drogą, dobrą farbę mieli. Kiedyś myślałem, że to reklama samolotu dostępnego w zestawach Plasticarda. Zawsze się znajdzie ktoś, kto powie, że na kole samochodowym w skali 1/700 bieżnik jest w drugą stronę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 25 Marca 2020 Share Napisano 25 Marca 2020 Bóg kocha idiotów, dlatego stworzył ich tak wielu....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 26 Marca 2020 Share Napisano 26 Marca 2020 W dniu 25.03.2020 o 11:06, chudyhunter napisał: Czy teraz jest Pan zadowolony? PRIMA SORT !! ja bym tylko jednak pociemnił wnętrze żeby była jednak imitacja dziury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi