bartek33365 Napisano 25 Listopada 2018 Share Napisano 25 Listopada 2018 Takie coś mi się wystrugało. Trochę pracy przy tym było, powiem szczerze, że jest to pierwsza taka moja duża dłubanina przy modelu. Na pewno nie ostatnia. Żeby nie było, to jest 72-ka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal_G Napisano 26 Listopada 2018 Share Napisano 26 Listopada 2018 Tak jak pisałem w warsztacie - detal super. Lekko używany, nie ubłocony po wieżę - tak jak lubię! Kopeć przy wydechu daje fajny klimat - jak T-xx lub któryś z pochodnych nie pluje olejem to należy natychmiast dolać oleju bo grozi zatarcie silnika. Antena radiostacji by się tylko przydała. Skrzynkę z amunicją do km-u plot wożą wewnątrz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zderzak Napisano 28 Listopada 2018 Share Napisano 28 Listopada 2018 Świetny model, przeróbki i malowanie jak dla mnie wyszły bardzo dobrze, sama tematyka oraz wykonanie w tej skali - cud, miód! Gratuluję Ci efektu końcowego i aż jestem zdziwiony, jaka cisza jest tutaj. Wydaje mi się, że ta galeria jest dobrym przykładem na to, że era internetowych forów chyba przeminęła na dobre. Jeszcze kiedyś gdyby ktoś ulepił polskiego Twardego wszyscy by się zachwycali, a teraz gdy wszyscy pouciekali na prywatne strony w wielu ciekawych tematach panuje cisza, w warsztacie dominują niemieckie czołgi z II wojny, a wątki pojazdów rzeczywistych całkowicie poumierały... Dlatego cieszę się, że mogłem zobaczyć efekt końcowy i warsztat, jeszcze raz gratuluję i dzięki za zdjęcia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GenKamyk Napisano 28 Listopada 2018 Share Napisano 28 Listopada 2018 Oglądałem warsztat, widziałem finał gdzieś na Facebooku ale tak jak Zderzak pisze, coś tu za cicho Należą się gratulacje bo dłubania i to na tą skale, było sporo. Super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kapitan_Kurt Napisano 29 Listopada 2018 Share Napisano 29 Listopada 2018 Wspaniale. Klasa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zakurzony Napisano 30 Listopada 2018 Share Napisano 30 Listopada 2018 Zdecydowanie zasługuje na większy (dużo większy) poklask i uznanie. Świetna, koronkowa robota, i detal, i malowanie. Jednym słowem klasa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Grabowski Napisano 30 Listopada 2018 Share Napisano 30 Listopada 2018 Świetny i kropka. Gdyby nie tytuł i dłoń autora, można by się było pomylić co do skali. Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek33365 Napisano 2 Grudnia 2018 Autor Share Napisano 2 Grudnia 2018 Dzięki Panowie Problemem nie jest tematyka. Większość osób siedzi na grupach na FB i tyle. Coś na pewno będę jeszcze wrzucał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 3 Grudnia 2018 Share Napisano 3 Grudnia 2018 piękny Twardzioszek ERAWA jak dla mnie bomba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 9 Grudnia 2018 Share Napisano 9 Grudnia 2018 wygląda... lepiej niż prawdziwy! BRAWO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GreGG24 Napisano 20 Grudnia 2018 Share Napisano 20 Grudnia 2018 Oglądałem warsztat na FB i tutaj, efekt finalny bomba. Też bym chciał takiego zrobić kiedyś :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek33365 Napisano 22 Grudnia 2018 Autor Share Napisano 22 Grudnia 2018 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erolo2000 Napisano 22 Grudnia 2018 Share Napisano 22 Grudnia 2018 (edytowane) Fajny kawał dobrej roboty Edytowane 22 Grudnia 2018 przez erolo2000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Juras Napisano 22 Grudnia 2018 Share Napisano 22 Grudnia 2018 Superancki,gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rack Napisano 22 Grudnia 2018 Share Napisano 22 Grudnia 2018 Świetny, pięknie zdetalowany, brawo za włożoną pracę - efekt wspaniały . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 23 Grudnia 2018 Share Napisano 23 Grudnia 2018 Świetna robota. Na niektórych zdjęciach wygląda na porządny model w 35. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek33365 Napisano 23 Grudnia 2018 Autor Share Napisano 23 Grudnia 2018 Dzięki. Miło mi, że się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skinn3r Napisano 1 Stycznia 2019 Share Napisano 1 Stycznia 2019 Elegancko i czysto złożony.. Podoba mi się detal i wash Nie widziałem warsztatu, ale ciekawi mnie czy cieniowałeś kadłub przed malowaniem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek33365 Napisano 1 Stycznia 2019 Autor Share Napisano 1 Stycznia 2019 Dzięki. Jedyne zabiegi to z podkładem. Najpierw czarny aby wszedł wszędzie, a później biały by się wygodniej malowało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cypis Napisano 6 Stycznia 2019 Share Napisano 6 Stycznia 2019 Bardzo ładny model. Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi