bartek33365 Napisano 25 Listopada 2018 Napisano 25 Listopada 2018 Takie coś mi się wystrugało. Trochę pracy przy tym było, powiem szczerze, że jest to pierwsza taka moja duża dłubanina przy modelu. Na pewno nie ostatnia. Żeby nie było, to jest 72-ka 1 Cytuj
Michal_G Napisano 26 Listopada 2018 Napisano 26 Listopada 2018 Tak jak pisałem w warsztacie - detal super. Lekko używany, nie ubłocony po wieżę - tak jak lubię! Kopeć przy wydechu daje fajny klimat - jak T-xx lub któryś z pochodnych nie pluje olejem to należy natychmiast dolać oleju bo grozi zatarcie silnika. Antena radiostacji by się tylko przydała. Skrzynkę z amunicją do km-u plot wożą wewnątrz? Cytuj
Zderzak Napisano 28 Listopada 2018 Napisano 28 Listopada 2018 Świetny model, przeróbki i malowanie jak dla mnie wyszły bardzo dobrze, sama tematyka oraz wykonanie w tej skali - cud, miód! Gratuluję Ci efektu końcowego i aż jestem zdziwiony, jaka cisza jest tutaj. Wydaje mi się, że ta galeria jest dobrym przykładem na to, że era internetowych forów chyba przeminęła na dobre. Jeszcze kiedyś gdyby ktoś ulepił polskiego Twardego wszyscy by się zachwycali, a teraz gdy wszyscy pouciekali na prywatne strony w wielu ciekawych tematach panuje cisza, w warsztacie dominują niemieckie czołgi z II wojny, a wątki pojazdów rzeczywistych całkowicie poumierały... Dlatego cieszę się, że mogłem zobaczyć efekt końcowy i warsztat, jeszcze raz gratuluję i dzięki za zdjęcia! Cytuj
GenKamyk Napisano 28 Listopada 2018 Napisano 28 Listopada 2018 Oglądałem warsztat, widziałem finał gdzieś na Facebooku ale tak jak Zderzak pisze, coś tu za cicho Należą się gratulacje bo dłubania i to na tą skale, było sporo. Super! Cytuj
zakurzony Napisano 30 Listopada 2018 Napisano 30 Listopada 2018 Zdecydowanie zasługuje na większy (dużo większy) poklask i uznanie. Świetna, koronkowa robota, i detal, i malowanie. Jednym słowem klasa. Cytuj
Grzegorz Grabowski Napisano 30 Listopada 2018 Napisano 30 Listopada 2018 Świetny i kropka. Gdyby nie tytuł i dłoń autora, można by się było pomylić co do skali. Gratulacje. Cytuj
bartek33365 Napisano 2 Grudnia 2018 Autor Napisano 2 Grudnia 2018 Dzięki Panowie Problemem nie jest tematyka. Większość osób siedzi na grupach na FB i tyle. Coś na pewno będę jeszcze wrzucał. Cytuj
M.A.V. Napisano 3 Grudnia 2018 Napisano 3 Grudnia 2018 piękny Twardzioszek ERAWA jak dla mnie bomba Cytuj
GreGG24 Napisano 20 Grudnia 2018 Napisano 20 Grudnia 2018 Oglądałem warsztat na FB i tutaj, efekt finalny bomba. Też bym chciał takiego zrobić kiedyś :) Cytuj
erolo2000 Napisano 22 Grudnia 2018 Napisano 22 Grudnia 2018 (edytowane) Fajny kawał dobrej roboty Edytowane 22 Grudnia 2018 przez erolo2000 Cytuj
Rack Napisano 22 Grudnia 2018 Napisano 22 Grudnia 2018 Świetny, pięknie zdetalowany, brawo za włożoną pracę - efekt wspaniały . Cytuj
spiton Napisano 23 Grudnia 2018 Napisano 23 Grudnia 2018 Świetna robota. Na niektórych zdjęciach wygląda na porządny model w 35. Cytuj
bartek33365 Napisano 23 Grudnia 2018 Autor Napisano 23 Grudnia 2018 Dzięki. Miło mi, że się podoba Cytuj
Skinn3r Napisano 1 Stycznia 2019 Napisano 1 Stycznia 2019 Elegancko i czysto złożony.. Podoba mi się detal i wash Nie widziałem warsztatu, ale ciekawi mnie czy cieniowałeś kadłub przed malowaniem? Cytuj
bartek33365 Napisano 1 Stycznia 2019 Autor Napisano 1 Stycznia 2019 Dzięki. Jedyne zabiegi to z podkładem. Najpierw czarny aby wszedł wszędzie, a później biały by się wygodniej malowało. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi