Buberson Napisano 10 Grudnia 2018 Share Napisano 10 Grudnia 2018 Witajcie. Tak oto prezentuje się nowy wypuścik Zvezdy.Nic na szczęście nie łączy go z tym starym-oprócz nazwy.Cała chemia Ammo. 9 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 10 Grudnia 2018 Share Napisano 10 Grudnia 2018 Elegancki model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiterATS Napisano 10 Grudnia 2018 Share Napisano 10 Grudnia 2018 Model jak model, ale dla mnie najfajniejszym pomysłem jest ten odpustowy bagaż. Widać że załoga przedsiębiorcza 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bobek Napisano 10 Grudnia 2018 Share Napisano 10 Grudnia 2018 Rzeczywiście dodatki fajnie się komponują, a model hmm ... nie moja bajka, taki troche klasyk stylu komiksowych swiatlocieni , pod linijke ale cieszy oko. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal_G Napisano 10 Grudnia 2018 Share Napisano 10 Grudnia 2018 Fajne manele na górnym pancerzu. Z sensem ustawione, nie blokują dopływu powietrza do silnika. Tylko chyba warto by było je jakoś uwiązać żeby nie spadły na pierwszym wyboju. Przydała by się też belka do wyciągania z błota i antena radiostacji. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smoker Napisano 10 Grudnia 2018 Share Napisano 10 Grudnia 2018 Dla mnie bomba, malowanie bardzo fajne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 10 Grudnia 2018 Share Napisano 10 Grudnia 2018 Trochę na fotkach wygląda komiksowo, ale kogo to? Świetnie wygląda i tyle. Bardzo mi się podoba. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TytanowyJanusz Napisano 11 Grudnia 2018 Share Napisano 11 Grudnia 2018 Fajnie wygląda. A jak zrobiona zielenina - krzaczki ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Buberson Napisano 11 Grudnia 2018 Autor Share Napisano 11 Grudnia 2018 3 godziny temu, TytanowyJanusz napisał: Fajnie wygląda. A jak zrobiona zielenina - krzaczki ? Zielenina to Bear's Scale Modeling. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kondibakugan Napisano 11 Grudnia 2018 Share Napisano 11 Grudnia 2018 bambotle samoróby czy kupne? Jak kupne to jaka firma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 11 Grudnia 2018 Share Napisano 11 Grudnia 2018 (edytowane) Świetny model. Bardzo lubię takie pojazdy obładowane wszelkim dobrem przydatnym na froncie. Brakuje mi tylko kilku pozorantów do kompletu. Edytowane 11 Grudnia 2018 przez Markuz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lanczyslaw Napisano 12 Grudnia 2018 Share Napisano 12 Grudnia 2018 Dla mnie bomba 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Buberson Napisano 12 Grudnia 2018 Autor Share Napisano 12 Grudnia 2018 20 godzin temu, kondibakugan napisał: bambotle samoróby czy kupne? Jak kupne to jaka firma? Dzięki Panowie. Bambetle to-skrzynie na amunicję Miniart,reszta jakaś żywica no name kupione na giełdzie na którymś z festiwali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamerio Napisano 12 Grudnia 2018 Share Napisano 12 Grudnia 2018 super! Błoto na kołach/błotnikach to jakiś gotowy produkt? Zielone butelki też Miniart? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 12 Grudnia 2018 Share Napisano 12 Grudnia 2018 Miło popatrzeć na ładny model 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Buberson Napisano 13 Grudnia 2018 Autor Share Napisano 13 Grudnia 2018 23 godziny temu, Adamerio napisał: super! Błoto na kołach/błotnikach to jakiś gotowy produkt? Zielone butelki też Miniart? Dzięki. Butelki to chyba Meng,a błoto to ziemia naturalna z głębokiego wykopu zmieszana z siuwaksem AK Dark Earth takim do dioram. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 13 Grudnia 2018 Share Napisano 13 Grudnia 2018 Pierwsza myśl. "Czołg jak z bajki" O to chodzi! SUPER! Coś innego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StarBourne Napisano 13 Grudnia 2018 Share Napisano 13 Grudnia 2018 Bardzo ładny. Można poprosić o kolorki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rack Napisano 14 Grudnia 2018 Share Napisano 14 Grudnia 2018 Świetnie zrobiony . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Buberson Napisano 15 Grudnia 2018 Autor Share Napisano 15 Grudnia 2018 (edytowane) W dniu 14.12.2018 o 00:19, StarBourne napisał: Bardzo ładny. Można poprosić o kolorki? Dzięki. Podład Ammo One Shot Black,baza Ammo 4B0 019 rozjaśnienia baza plus biały i żółty,obiciaVallejo70.822 Ammo041 i 040.Cały weathering Ammo plus naturalna ziemia. Edytowane 15 Grudnia 2018 przez Buberson 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Buberson Napisano 15 Grudnia 2018 Autor Share Napisano 15 Grudnia 2018 Dzięki Panowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 23 Grudnia 2018 Share Napisano 23 Grudnia 2018 Bardzo efektowne wykonanie !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 23 Grudnia 2018 Share Napisano 23 Grudnia 2018 wygląd świetnie! brawo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Samweis Napisano 31 Stycznia 2022 Share Napisano 31 Stycznia 2022 Świetnie zrobiony. Ta lina holownicza to oryginalnie od Zvezdy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monthy Napisano 31 Stycznia 2022 Share Napisano 31 Stycznia 2022 Nie wiem czy Rafał wymieniał liny w tym konkretnym modelu, natomiast w ich nowych T-34/76 i 85 te liny są fajne. Jedyną według mnie ich wadą w cudzysłowie oczywiście , może być to ,że są uformowane na stałe. W swoim T-34/76 zrezygnowałem z Eureki mimo iż posiadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi