Panzer4 Napisano 4 Stycznia 2019 Share Napisano 4 Stycznia 2019 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikolaj75 Napisano 4 Stycznia 2019 Share Napisano 4 Stycznia 2019 Pojazd taki brzydal bishopowaty. Ale model i scenka jak dla mnie bomba. Podpatruję sobie Twoje modele jako jedno z odniesień przy moich wprawdzie nieczęstych, ale jednak zdarzających się wybrykach lądowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 4 Stycznia 2019 Share Napisano 4 Stycznia 2019 Bardzo mi się podoba. Można by pomyśleć że model jest w innej skali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamerio Napisano 4 Stycznia 2019 Share Napisano 4 Stycznia 2019 ładnie wyszło Masz jakieś fotki przed etapem malowania? Zauważyłem, że dorobiłeś nity na bocznych elementach wieży oraz wąskie siatki na tyle pojazdu^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakx Napisano 4 Stycznia 2019 Share Napisano 4 Stycznia 2019 (edytowane) Witam, Dużo już zostało powiedziane w warsztacie ale dodam i Ja swoje 2 grosze... Model bardzo mi sie podoba - dzięki świetnemu dopasowaniu kolorów, model prezentuje się bardzo atrakcyjnie. Uszkodzenia - może gąbka docisnęła się bardziej tu czy ówdzie - zdarza się najlepszym - ale moim zdaniem, za tą skalę solidna 5. Winieta, ogólnie fajne, ale pęki trawy wydają się nie z tej skali - nie wiem z jakiej długości korzystałeś, ale 2 mm to powinno być maksimum. No i ten środkowy iglak taki niemrawy - jak już się czepiam... Podsumowując: Czepiam się szczegółów, które zauważyłem sam, a inni podkreślili - bo mogą. Na żywo, winietka, wygląda pewnie dużo lepiej, chociaż zdjęcia - dobór tła i obróbka - są super! Gratuluję świetnego projektu i bardzo udanej pracy - konkursy pewnie to potwierdzą ^_~ Pozdrawiam, Jakx P.S. Ahh i podstawka z balsy z krawędziami przyciętymi na 45' - wielki "szacun" ! Edytowane 4 Stycznia 2019 przez Jakx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bożo wpożo Napisano 4 Stycznia 2019 Share Napisano 4 Stycznia 2019 Brawo Randonsławku :-) . Praca bombeczka . Musi się opłacić :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 5 Stycznia 2019 Share Napisano 5 Stycznia 2019 Ma ten Fin klimat. Malowanie mistrzowskie! Zawsze podziwiam takie malunki, bo zastanawiam się jak to wszystko idealnie zamaskować. No i sam model nie wygląda na swoje 1/72. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
push-up78 Napisano 5 Stycznia 2019 Share Napisano 5 Stycznia 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cypis Napisano 6 Stycznia 2019 Share Napisano 6 Stycznia 2019 Bardzo ładny model, dioramka też mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 6 Stycznia 2019 Share Napisano 6 Stycznia 2019 Jak zawsze Radek malowanie i kolorystyka rewelacyjne. Trzymasz formę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer4 Napisano 6 Stycznia 2019 Autor Share Napisano 6 Stycznia 2019 Dziękuję wszystkim za komentarze. Cieszę się że się podoba bo nawet nie będę ukrywał, że jestem z efektu bardzo zadowolony. Tym bardziej że dużo tutaj eksperymentowałem z chemią i farbami. A tymczasem wszystko pykło. Niestety focie z budowy zaginęły gdzieś w czeluściach sieci i twardego dysku. W każdym razie model ma dużo blach i polistyrenu na sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Betinho Napisano 6 Stycznia 2019 Share Napisano 6 Stycznia 2019 Ślicznie. Mogę zapytać jakim sprzętem było robione zdjęcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erolo2000 Napisano 7 Stycznia 2019 Share Napisano 7 Stycznia 2019 Jak dla mnie Miodzio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bobek Napisano 8 Stycznia 2019 Share Napisano 8 Stycznia 2019 Pięknie to sie prezentuje, szczególnie, ze podstawka uzupełnia idealnie i wyciąga całość. Super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 9 Stycznia 2019 Share Napisano 9 Stycznia 2019 Podoba się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipa Napisano 10 Stycznia 2019 Share Napisano 10 Stycznia 2019 Bardzo fajny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zakurzony Napisano 10 Stycznia 2019 Share Napisano 10 Stycznia 2019 Rewelacyjna praca. Bardzo fajne chwycenie kolorów, efektu ich "zużycia". Dioramka świetna. Wielkie gratulacje za całość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer4 Napisano 11 Stycznia 2019 Autor Share Napisano 11 Stycznia 2019 Jeszcze raz dzieki wszyskim za propsy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 11 Stycznia 2019 Share Napisano 11 Stycznia 2019 Całość z diorama - bardzo przyjemne w odbiorze :)! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rack Napisano 12 Stycznia 2019 Share Napisano 12 Stycznia 2019 Świetna robota, aż trudno uwierzyć, że to 1:72 a nie 35 . P.S. Coś się dzieje tylko na lewej gąsienicy ( nad drugim kołem jezdnym ). Może trzeba by ją podkleić by się nie rozpadła i ewentualnie przymaskować błotkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer4 Napisano 14 Stycznia 2019 Autor Share Napisano 14 Stycznia 2019 Dzięki. Tam jest łączenie pasków gąsienicy, które rozpadło się już pierdyliard razy w trakcie budowy. Dlatego jest już zalane CA i może przez to wygląda mniej ciekawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi