Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

a co Wy tak tylko przedwojenne, a CSSy, Żuraw, Zuch, piękne Junaki, Bies, Wilga, pełno jest fajnych konstrukcji powojennych.

Napisano

crowfunding..taki system w dobry sposób pokazuje hmm wstępna rentowność niszowego projektu...patrz Frrom i Breguet Bizerte...

ciekawe na ile egzemplarzy Żubra zamówienia (z wplatami)by zebrano. 

Napisano

Patzrac na forum malo. Zawsze jest jakby ktos zrobił to i to to biore w ciemno 10 szt! a pozniej, ale myslalem ze bedzie taniej, a bo tu ma źle linie podziału i nie dobrą ilośc nitów, to ja juz tego szmelcu nie bede brał itd...

• Like 1
Napisano

Jak była dyskusja o nowym FM2 to wszyscy chwalili jakie to mniodzio, jak fajnie ojoj, trzeba popierać polskie - a jak przyszło co do czego to ile osób kupiło? 2? 3? No właśnie.

• Super Moderator
Napisano

Panowie wystarczy... kolejne wpis nie związane z tematem L-4 od forum, jasno wytłumaczone?

• Like 5
  • Thanks 2
Napisano
2 godziny temu, WujekAlice napisał:

Jak była dyskusja o nowym FM2 to wszyscy chwalili jakie to mniodzio, jak fajnie ojoj, trzeba popierać polskie - a jak przyszło co do czego to ile osób kupiło? 2? 3? No właśnie.

Ja kupiłem i chyba jeszcze ktoś kupił, bo nie nadążali pakować. Powiem nawet więcej - rozpakowałem i zacząłem go dłubać. Wygląda fajnie - w sam raz dla bogaczy ?

Napisano
2 minuty temu, luckyLUKE napisał:

Ja kupiłem i chyba jeszcze ktoś kupił, bo nie nadążali pakować. Powiem nawet więcej - rozpakowałem i zacząłem go dłubać. Wygląda fajnie - w sam raz dla bogaczy ?

Bidul version, czy expert version?  A z forum jesteś chyba trzeci , ktory się chwali że ma. Poza tym jak dłubanie - fajnie idzie? Klocki lego?

Napisano
13 minut temu, Jostein napisał:

Sword zamiaruje uraczyć nas nowymi wersjami Avengera: 

AS.Mk.4, TBM-3S2 i TBM-3R

Obrazki bardzo ładne, a cała rodzinka Avangerów wyglądałaby na półce bardzo apetycznie :D

Napisano
40 minut temu, WujekAlice napisał:

Bidul version, czy expert version?  A z forum jesteś chyba trzeci , ktory się chwali że ma. Poza tym jak dłubanie - fajnie idzie? Klocki lego?

A to jest jakaś zorganizowana akcja - pochwal się wilcatem?

No to się chwalę :)

Napisano

Fajne te Avangery.. z tym co już wydali super będą wyglądały... a FMa  mam i  już został rozparcelowany duży zestaw i ..musiałem dokupić Hellcata MkI co by   pary były:) Hellcat i Wildcat..z pasami inwazyjnymi  i  parka  po hamerykańsku.

Napisano
Godzinę temu, WujekAlice napisał:

Expert full wypas - nawet farby kupiłem ? A tak serio... na razie siedzę w szoferce - bardzo ładne detale. Coś tam wiercę, poleruję szkło itd. Nie mogę się rozpędzić, bo mam za dużo rozgrzebanych tematów ?

Napisano

Te wzmocnienia za fotelem to mają być rurki a nie listwy. Weź frezik i ładnie to zeszlifuj, albo zrób od nowa.

Napisano
9 godzin temu, slawbo napisał:

A to jest jakaś zorganizowana akcja - pochwal się wilcatem?

No to się chwalę :)

Wiesz co była taka dyskusja, w której kilka osób, które  twierdziło, że 80 peelnów za full wypas version to za dużo zostało zakrzyczane przez osoby, które twierdziły, że cena OK. I że trzeba popierać polski biznes. I tak szukam tych co tam wtedy tak głośno krzyczeli i się pytam czy kupili.

• Like 1
Napisano
32 minuty temu, WujekAlice napisał:

Wiesz co była taka dyskusja, w której kilka osób, które  twierdziło, że 80 peelnów za full wypas version to za dużo zostało zakrzyczane przez osoby, które twierdziły, że cena OK. I że trzeba popierać polski biznes. I tak szukam tych co tam wtedy tak głośno krzyczeli i się pytam czy kupili.

Ja kupiłem ale nie krzyczałem. I się nie cieszyłem. Po obejrzeniu "zalet" uważam, że jest wart starej ceny pełnego zestawu ale nowej bardzo nie bardzo.

Napisano (edytowane)

Czyli jest nas dwóch. O podobnym zdaniu.

Edytowane przez WujekAlice
Napisano

Moze załóżcie osobny temat gdzie bedziecie mogli sie uzalac na temat jakosci i ceny zestawu Army. Kurde pogadalismy tydzien temu, ale serio to juz nudne sie robi 

Napisano

Ale to nowy nowy? czy wpakowane wypraski kogos innego, ewentualnie nowe pudelko jak to u Revella?

Napisano

Patrząc na wypraski to jest Ju-88A4 wydany kilka lat temu (podobno przeskalowany z 1/32, swoją drogą b przyzwoity model, imho jeden z bardziej niedocenionych zestawów) tutaj przekonwertowany na A1 czyli przede wszystkim z innymi końcówkami skrzydeł (w A4 to końcówki są najgorzej pasującym elementem), oszkleniem tyłu szoferki i jeszcze pare innych drobiazgów, także jeśli cena będzie strawna to będzie ładny model na BoB.

pozdrawiam

ww

p.s. kokpit Ju-88 A4 spudła (pasy edek) gdy go dłubałem, inne detale nie odstają.

201408101499.jpg.ff9a600790b03298d657445427e68399.jpg