Psar77 Napisano 30 Czerwca Share Napisano 30 Czerwca Warto dodać, że w tych najnowszych sukach 22m4 są nowe wypraski kadłuba w porównaniu do wcześniejszych wersji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 30 Czerwca Share Napisano 30 Czerwca 40 minut temu, Psar77 napisał: Warto dodać, że w tych najnowszych sukach 22m4 są nowe wypraski kadłuba w porównaniu do wcześniejszych wersji Bez nowego kadłuba nie dałoby się zrobić wersji M4, więc tu raczej zmiana oczywista i konieczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kon_Bar Napisano 30 Czerwca Share Napisano 30 Czerwca A mnie interesuje czemu nie wersja R - zdaje się, że mieliśmy i używaliśmy zasobników rozpoznania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
em Napisano 30 Czerwca Share Napisano 30 Czerwca Jedyna różnica była w kabinie , pierwszy panel po lewej stronie przy tablicy przyrządów był w naszych samolotach dziełem polskim. Był samoróbka ponieważ nie kupiliśmy zasobników do 22 ,to i paneli do nich też nie kupiono. Zasobniki pochodziły ze skasowanych Su,-20 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 30 Czerwca Share Napisano 30 Czerwca Godzinę temu, Kon_Bar napisał: A mnie interesuje czemu nie wersja R - zdaje się, że mieliśmy i używaliśmy zasobników rozpoznania? Tak jak napisał @em Dodam tylko, że możliwość przenoszenia zasobników KKR miało tylko kilka samolotów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KFS-miniatures Napisano 1 Lipca Share Napisano 1 Lipca 1/72 Saab AJS-37 Viggen - Special Hobby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rymulus Napisano 1 Lipca Share Napisano 1 Lipca W dniu 29.06.2024 o 12:33, BRAVO112 napisał: gdzies na forum byl prezentowany przed laty Su-17 z Modelsvita . Pamieta ktos cos? Bo wiem, ze jakos mi podpadl i nawet za 10 Euro nie kupilem... Ja ich Su-17 robiłem. Wspominam ten model jako przyjemny w sklejaniu. Czy merytorycznie jest poprawny to nie wiem gdyż tego nie sprawdzałem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JJ62 Napisano 1 Lipca Share Napisano 1 Lipca W dniu 28.02.2024 o 21:07, Psar77 napisał: Czy z tego modelu mogę zrobić maszynę amerykańska z Pustynnej Burzy? Pytam jako laik bo w Orzełkach to się zupełnie nie wyznaję.... No i wreszcie jest i u nas: radzę kupuj bo zaje...y!. Ja sprowadziłem z kraju kwitnącej wiśni F-15D i nie żałuję - chyba lepszy od F-15 GWH. Zamówię jeszcze F-15C (promka w tym tygodniu!). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtu204 Napisano 3 Lipca Share Napisano 3 Lipca Kolejny brzydal od Amodelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 7 Lipca Share Napisano 7 Lipca Martola podała ceny na Suczki z Modelsvita 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 8 Lipca Share Napisano 8 Lipca to ( cholera ) drogo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawek_26869 Napisano 8 Lipca Share Napisano 8 Lipca 6 godzin temu, BRAVO112 napisał: to ( cholera ) drogo Tanio to już było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 8 Lipca Share Napisano 8 Lipca to trzeba bedzie robic Bilka.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudy0007 Napisano 9 Lipca Share Napisano 9 Lipca W Banzai będzie taniej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 9 Lipca Share Napisano 9 Lipca 18 godzin temu, BRAVO112 napisał: to trzeba bedzie robic Bilka.. Jest jeszcze Pantera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maxy Napisano 9 Lipca Share Napisano 9 Lipca Mustang P-51 D w 1/72 od KP wyceniony na 55 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 9 Lipca Share Napisano 9 Lipca 56 minut temu, mig napisał: Jest jeszcze Pantera no niby tak, ale Bilek chyba jednak troche lepszy oczywiscie, w obu wypadkach, roboty do diabla... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 10 Lipca Share Napisano 10 Lipca Mała czeska manufaktura U3D proponuje takie zabawki do Armowego FM-2 Wildcata, mają być dostępne od przyszłego tygodnia: Tutaj próbny wydruk silnika Tutaj strona producenta: http://www.u3d.cz/cgi-bin/index_dev.pl?pg=200& 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 10 Lipca Share Napisano 10 Lipca Post pod postem, ale jeszcze dorzucam takie coś, ponoć cały wtryskowy: 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 10 Lipca Share Napisano 10 Lipca 2 godziny temu, barszczo napisał: Tutaj próbny wydruk silnika wyglada super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopernik Napisano 10 Lipca Share Napisano 10 Lipca 2 godziny temu, barszczo napisał: Post pod postem, ale jeszcze dorzucam takie coś, ponoć cały wtryskowy: Bardzo ciekawa wiadomość ! W ubiegłym roku, kupując kilka modeli bezpośrednio u producenta, pytałem o ewentualne plany wydawnicze. Stanowczo stwierdził, że już zakończy działalność i nie planuje więcej nic wydać. Widać, zmienił zdanie, i dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KFS-miniatures Napisano 11 Lipca Share Napisano 11 Lipca Shusui-shiki Kayaku Rocket - Planet Models Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 11 Lipca Share Napisano 11 Lipca Academy dorzuca trzeciego Tomcata do kolekcji. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psar77 Napisano 11 Lipca Share Napisano 11 Lipca 4 godziny temu, mirage3 napisał: Academy dorzuca trzeciego Tomcata do kolekcji. No i fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 13 Lipca Share Napisano 13 Lipca Revellowy Lightning nadlatuje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi