Slawek_26869 Napisano 30 Kwietnia Share Napisano 30 Kwietnia tu jest o 4,50 taniej: https://polish-made.com/pl/p/ANSALDO-A.1-BALLILA-mysliwski-172/670 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 1 Maja Share Napisano 1 Maja 19 godzin temu, wuwumaster napisał: Jest b ładny model od Karaya ma 2 polskie malowania w zestawie, ciągle dostępny i jak na żywicę we w miarę rozsądnej cenie (ok 90zl), KP byłby zapewne tańszy ale by do pięt nie dorastał Wiem, że Karaya robi A.1. Tylko to żywica, Przydałby się alternatywa w postaci modelu wtryskowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudy0007 Napisano 2 Maja Share Napisano 2 Maja W maju nowość od Wolfpack: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KFS-miniatures Napisano 3 Maja Share Napisano 3 Maja 1/72 Avia S-199 ERLA canopy - WEEKEND Edition - Eduard ..dobrze, że to edek, a nie arma:> 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemek261 Napisano 4 Maja Share Napisano 4 Maja W dniu 29.04.2024 o 17:04, mirage3 napisał: Kolejne pudełko z Upiorem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemek261 Napisano 4 Maja Share Napisano 4 Maja Bardzo mnie ucieszyło malowanie IAI, mam pytanie czy F-4E izraelskie początkowo miały zewnętrzne skrzydła bez LES (slotów) jak w tym modelu? Dopiero później je wprowadzono? Sorki za rozbicie komentarza, źle mi się kliknęło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dedrey Napisano 5 Maja Share Napisano 5 Maja W dniu 1.05.2024 o 16:24, mig napisał: Wiem, że Karaya robi A.1. Tylko to żywica, Przydałby się alternatywa w postaci modelu wtryskowego. Zawsze można polowć na HitKit...był taki model model dawno dawno temu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jmx62 Napisano 5 Maja Share Napisano 5 Maja Właśnie ktoś wystawił na aukcjach Spay i Potezy z HitKitu, może i Balilla będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopernik Napisano 5 Maja Share Napisano 5 Maja 8 godzin temu, dedrey napisał: Zawsze można polowć na HitKit...był taki model model dawno dawno temu... 3 godziny temu, jmx62 napisał: Właśnie ktoś wystawił na aukcjach Spay i Potezy z HitKitu, może i Balilla będzie? Popatrzcie na inbox, od razy przejdzie Wam ochota na sklejanie tych modeli. Jakiś czas temu sprzedałem wszystkie swoje Hit Kity. Uznałem, że muzeum nie będę zakładał, a umiejętności za słabe na te modele. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 5 Maja Share Napisano 5 Maja mam Schrecka od Choroszego i z Hit-Kita oczywiscie Choroszy lepszy ale w HK mam blachy z dwoch powstanie jeden Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopernik Napisano 5 Maja Share Napisano 5 Maja 18 minut temu, BRAVO112 napisał: mam Schrecka od Choroszego i z Hit-Kita oczywiscie Choroszy lepszy ale w HK mam blachy z dwoch powstanie jeden Odważny plan. Mam wątpliwości co do kompatybilności zestawów. Znając życie, jak będziesz się pocił i głowił jak to złożyć, ktoś wypuści model . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 5 Maja Share Napisano 5 Maja 4 godziny temu, kopernik napisał: ktoś wypuści model . tak niestety bylo z Siebelem Si-204 ( KP ) Najpierw zrobilem pelne wyposazenie kabiny i wnetrza, potem nowe linie podzialu blach. Dopasowalem oszklenie na 99 % a potem wyszedl model z RV-Aircraft. Zreszta rewelacyjny. Zaczalem budowe i... mi sie odechcialo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 5 Maja Share Napisano 5 Maja Nie pamiętam czy było. Zapowiedź Mi-17 od IBG 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
letalin Napisano 5 Maja Share Napisano 5 Maja ten rewelacyjny Siebel z RV ma paskudny feler z okienkami, które trudno przestawić bez zniszczenia nitowania. Stare KP ma okienka lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawek_26869 Napisano 5 Maja Share Napisano 5 Maja Grzesiu było 26 kwietnia (strona 173) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 5 Maja Share Napisano 5 Maja 3 godziny temu, letalin napisał: Stare KP ma okienka lepiej. nie calkiem. Kilka ( dwa) okien jest z jednej strony zaokraglonych, czego nie znalazlem na zadnym zdjeciu oryginalu ale przepraszam za zamieszanie, bo tu chodzi o nowosci, a nie o starocie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KFS-miniatures Napisano 6 Maja Share Napisano 6 Maja 1/72 Westland Whirlwind FB Mk.I - Edition 2024 -Special Hobby 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 6 Maja Share Napisano 6 Maja 22 godziny temu, Slawek_26869 napisał: Grzesiu było 26 kwietnia (strona 173) Faktycznie, umknęło mi. Uzupełnię zatem, bo coś tam więcej wiem... 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 6 Maja Share Napisano 6 Maja Wraca Airfixowy Defiant: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 6 Maja Share Napisano 6 Maja 10 minut temu, barszczo napisał: Wraca Airfixowy Defiant: bardzo slaby Oszklenie, ktore jest tutaj bardzo wazne - do wyrzucenia Pisalem do Airfixa i dostalem dwa zamienniki - gorsze niz w pudelku... Chyba, ze cos poprawili.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wymysl Napisano 6 Maja Share Napisano 6 Maja 2 godziny temu, barszczo napisał: Wraca Airfixowy Defiant: Jak to wraca? Wydawało mi się, ze cały czas jest dostępny. 2 godziny temu, BRAVO112 napisał: Oszklenie, ktore jest tutaj bardzo wazne - do wyrzucenia Co konkretnie jest z nim nie tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artek82 Napisano 7 Maja Share Napisano 7 Maja A KaPownik ciśnie dalej... Avro 504K 1/72 Kovozávody Prostějov – Modelářovo.cz (modelarovo.cz) Nasz polski rodzynek też będzie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 7 Maja Share Napisano 7 Maja 14 godzin temu, Wymysl napisał: Co konkretnie jest z nim nie tak? przede wszystkim bardzo grube wiezyczla strzelca dodatkowo porysowana i niejednorodna ( material ) planowalem zrobic stemple do tloczenia, ale Defiant poszedl na razie do szafy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 7 Maja Share Napisano 7 Maja moze to nowe KP wyda nasza Wilge? Kilka lat temu Rozmawialem z Hermannem ze SH i wyslalem zdjecia, ale do dzisiaj cisza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wprzybylak Napisano 7 Maja Share Napisano 7 Maja Wdziałem w zapowiedziach Martoli P-51D z KP, czy ktoś wie ki diabeł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi