Qz9 Napisano 18 Marca 2018 Share Napisano 18 Marca 2018 Na Allegro widziałem 9-13 za 125 zł, z niego chyba też można zrobić Polaka. Nie można, chyba, że masz wypraski grzebietu kadłuba, który jest inny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawek_26869 Napisano 18 Marca 2018 Share Napisano 18 Marca 2018 Tu Masz licytację: http://allegro.pl/1-48-g-w-h-mig-29-fulcrum-9-12-late-type-i7239005403.html a tutaj "Kup teraz" http://allegro.pl/great-wall-hobby-l4814-mig-29-fulcrum-early-type-9-i7182376068.html?reco_id=32351675-2abf-11e8-bd60-246e9683fac0&bi_c=Product&bi_m=reco&bi_s=archiwum_allegro& Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hello Napisano 18 Marca 2018 Share Napisano 18 Marca 2018 Dzięki , już działam ( póki kasa jest ). Pozdrawiam Hello Edit: Qz9 i KRL- faktycznie trochę długo , jeszcze się rozmysle ? Solo - tak samo znalazłem w Exito i Plastmodelu , mamy te same ustawienia w wyszukiwarce? Slawek_26869 - to drugie jest akurat Plastmodelu a do pierwszej licytacji nie mam konta w Polsce , muszę popytać znajomych , może ktoś spróbuje policytowac . A tak razem " do kupy " - trzeba ten model już kupować na zapas , nie będzie szansy na reedycje ? Jak się dobrze sprzedaje to chyba GWH wznowi produkcję , co myślicie? Hello Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 18 Marca 2018 Share Napisano 18 Marca 2018 Po co reedycja skoro ciągle jest w sprzedaży? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hello Napisano 18 Marca 2018 Share Napisano 18 Marca 2018 W moim ulubionym Hannants już nie ma a także w wielu innych - tak pytam , nie śledzę tego a widzę ,że czasem jest kłopot dostać starsze modele . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawek_26869 Napisano 18 Marca 2018 Share Napisano 18 Marca 2018 W Plastmodelu (sklepie) Masz od 300 Pln-ów dostawę gratis, weźmiesz jakiś drobiazg i zapłacisz tylko za model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hello Napisano 18 Marca 2018 Share Napisano 18 Marca 2018 Tam już kupowałem - bardzo dobry kontakt. Natomiast patrzę teraz na LuckyModel - cena 54.99 USD. Nie kupowałem tam nigdy . Hello Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 18 Marca 2018 Share Napisano 18 Marca 2018 Bardzo dobry sklep, możesz kupować śmiało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hello Napisano 19 Marca 2018 Share Napisano 19 Marca 2018 Witam, znalazlem taka ksiazke - MiG-29 in PAF Marka Radomskiego . Czy ta pozycja pomoze mi malowac , wykonac MiGa 29 ? Pozdrawiam Hello Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariucha Napisano 26 Marca 2018 Share Napisano 26 Marca 2018 Jakiego materiału nie skleja CA? Lub inaczej, z czego można zrobić jakieś narzędzia pomagające przytrzymać, docisnąć etc. coś sklejanego tym klejem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartas89 Napisano 2 Kwietnia 2018 Share Napisano 2 Kwietnia 2018 Jakiego materiału nie skleja CA? Lub inaczej, z czego można zrobić jakieś narzędzia pomagające przytrzymać, docisnąć etc. coś sklejanego tym klejem? Na pewno nie skleja "dziubka"-końcówki (jakiś rodzaj tworzywa) w klejach takich jak kropelka lub inne CA w tubkach. Można by wystrugać z zużytej już tubki jakiś patyczek do przytrzymywania ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 2 Kwietnia 2018 Share Napisano 2 Kwietnia 2018 Jakiego materiału nie skleja CA? Lub inaczej, z czego można zrobić jakieś narzędzia pomagające przytrzymać, docisnąć etc. coś sklejanego tym klejem? Na pewno nie skleja "dziubka"-końcówki (jakiś rodzaj tworzywa) w klejach takich jak kropelka lub inne CA w tubkach. Można by wystrugać z zużytej już tubki jakiś patyczek do przytrzymywania ;) Skleja jak cholera. Moje kleje CA (używam supergluta z Pudzianem) zawsze kończą ze skamieniałymi końcówkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bożo wpożo Napisano 2 Kwietnia 2018 Share Napisano 2 Kwietnia 2018 Koszulki na dokumenty nie skleja :- ) , ale narzędzia z niej słabo robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartas89 Napisano 2 Kwietnia 2018 Share Napisano 2 Kwietnia 2018 Jakiego materiału nie skleja CA? Lub inaczej, z czego można zrobić jakieś narzędzia pomagające przytrzymać, docisnąć etc. coś sklejanego tym klejem? Na pewno nie skleja "dziubka"-końcówki (jakiś rodzaj tworzywa) w klejach takich jak kropelka lub inne CA w tubkach. Można by wystrugać z zużytej już tubki jakiś patyczek do przytrzymywania ;) Skleja jak cholera. Moje kleje CA (używam supergluta z Pudzianem) zawsze kończą ze skamieniałymi końcówkami. A ja mam tej firmy i nie skleja https://www.google.pl/search?q=klej+chemistik&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwitgujzvJzaAhVi0aYKHWbBDmIQ_AUICigB&biw=2560&bih=949#imgrc=9MmnUBY-qrHuFM: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slamacek Napisano 11 Kwietnia 2018 Share Napisano 11 Kwietnia 2018 Wpadłem sobie na taki pomysł, żeby pokład okrętu w 1/250 poskładać z kawałków okleiny drewnianej - ma ktoś z Was pomysł czym te paski drewna do plastiku przykleić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariucha Napisano 11 Kwietnia 2018 Share Napisano 11 Kwietnia 2018 Po przetarciu czymś wilgotnym klejonej powierzchni drewna, przykleisz elegancko CA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slamacek Napisano 11 Kwietnia 2018 Share Napisano 11 Kwietnia 2018 dzięki Mariucha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filipsg Napisano 24 Kwietnia 2018 Share Napisano 24 Kwietnia 2018 Uszanowanko, czy w jakimkolwiek modelu B-25 Mitchell w 1/72 pojawił się ten element- burtowe KM w prostokątnym sponsonie? Wszędzie widać tylko kroplowe osłony... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz1973 Napisano 6 Maja 2018 Share Napisano 6 Maja 2018 Jakiś czas temu toś oferował zaginarki do elementów fototrawionych własnej produkcji. Nie mogę teraz znaleźć tego posta. może ktoś z kolegów pamięta kto to był i czy to jest nadal aktualne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 6 Maja 2018 Super Moderator Share Napisano 6 Maja 2018 Jak właściciel ogłoszenia nie odnawia oferty, to po trzech czy czterech miesiącach, oferta jest automatycznie usuwana. A oferta o zaginarkach nie była odnowiona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz1973 Napisano 6 Maja 2018 Share Napisano 6 Maja 2018 A czy mogę wiedzieć jaki był nick właściciela? Odezwałbym się do Niego na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 6 Maja 2018 Super Moderator Share Napisano 6 Maja 2018 Niestety nie pamiętam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz1973 Napisano 6 Maja 2018 Share Napisano 6 Maja 2018 Ok. Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooper69 Napisano 6 Maja 2018 Share Napisano 6 Maja 2018 Grzegorz Wanat - https://www.facebook.com/profile.php?id=100006560957453&hc_ref=ARQGqr07G3TY8QIJbhR1f5JQ9OCoGxWtgzOZRzZmj21XsApb7a1tenE0MTfcTmKfQNA&fref=nf&post_id=1408951575861814 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz1973 Napisano 7 Maja 2018 Share Napisano 7 Maja 2018 cooper69, rozumiem, że to Grzegorz Wanat tym się zajmował? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi