Mitrandir Napisano 31 Stycznia 2022 Share Napisano 31 Stycznia 2022 (edytowane) Nadejszla wiekopomna chwiła, kiedy to przeciągający się warsztat, czas zamienić na jedynie słuszną formę... Temat bardzo ciekawy i rzadki. Śmigłowce pożarnicze o tym gabarycie, przeważnie dysponują tylko zewnętrznymi zbiornikami podwieszanymi... Mi-6 PŻ 2 ze wszystkimi instalacjami i "armaturą" na nosie jest pieknym przykładem wyspecjalizowanego firefightera w rozmiarze XXXL Model był wyjątkowo trudny w obróbce, pierwszy raz trafiłem na pancerny plastik na którym nawet skalpele pękały... ale było warto Rosjanie zrobili wszystko co mogli by ta maszyna była ze wszechmiar wyjątkowa,. Mam nadzieje, że udało się choć zbliżyć do pierwowzoru bestii. W 1/72 model ma 49cm i ciężko było to maleństwo fotografować, gdyż nie mieścił się w kadrze Edytowane 31 Stycznia 2022 przez Mitrandir 25 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psar77 Napisano 31 Stycznia 2022 Share Napisano 31 Stycznia 2022 Pierwszy !!! Niesamowicie ciekawy temat i super wykonanie. Mam nadzieję, że zobacze go w maju w Bytomiu i osobiście pogratuluję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 31 Stycznia 2022 Share Napisano 31 Stycznia 2022 Efekt finalny świetny. Kawał wiatraka no i Ziłek jest . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolekcjoner WP Napisano 31 Stycznia 2022 Share Napisano 31 Stycznia 2022 Piękności! Ogromny model, ale i ogrom pracy w niego włożony! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kret69 Napisano 1 Lutego 2022 Share Napisano 1 Lutego 2022 Przepiękny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myszaty Napisano 1 Lutego 2022 Share Napisano 1 Lutego 2022 16 godzin temu, Psar77 napisał: Mam nadzieję, że zobacze go w maju w Bytomiu i osobiście pogratuluję Dołączam do kolegi, jest moc.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikolaj75 Napisano 1 Lutego 2022 Share Napisano 1 Lutego 2022 Mi też się podoba. Duży temat, ciekawa wersja, niebanalne malowanie, dobry poziom wykonawczy. I mam przekonanie, że na żywo będzie jeszcze atrakcyjniejszy (zasługuje na lepsze fotki). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 1 Lutego 2022 Autor Share Napisano 1 Lutego 2022 1 godzinę temu, Mikolaj75 napisał: Mi też się podoba. Duży temat, ciekawa wersja, niebanalne malowanie, dobry poziom wykonawczy. I mam przekonanie, że na żywo będzie jeszcze atrakcyjniejszy (zasługuje na lepsze fotki). Niestety Mikołaju. nie dysponuję niczym poza telefonem... A jak on robi zdjęcia wszyscy widzicie Nie jestem rówmież fotografem Dziękuję za uznanie, może uda się na Bytom go dowieść jak Bóg da i partia pozwoli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 1 Lutego 2022 Share Napisano 1 Lutego 2022 Kawał modelu, bardzo ładnie wykonany 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudy0007 Napisano 1 Lutego 2022 Share Napisano 1 Lutego 2022 Co tu dużo pisać, kawał i do dość spory, bardzo dobrej roboty! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kon_Bar Napisano 1 Lutego 2022 Share Napisano 1 Lutego 2022 Ty wiesz... Miód na moje oczy "Mój" temat, ale na szczęście Twoje wykonanie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dzejo Napisano 2 Lutego 2022 Share Napisano 2 Lutego 2022 Świetny model w nietuzinkowym malowaniu i wersji, jestem zdecydowanie na TAK W dniu 1.02.2022 o 16:40, Mitrandir napisał: . nie dysponuję niczym poza telefonem... A jak on robi zdjęcia wszyscy widzicie Nie jestem rówmież fotografem i telefonem daje rade zrobić fajne fotki. Postaraj się o bardzo dobre światło, a na telefonie ustaw funkcje samowyzwalacza nawet na 2 sekundy, powinno byc lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 2 Lutego 2022 Autor Share Napisano 2 Lutego 2022 57 minut temu, Dzejo napisał: Świetny model w nietuzinkowym malowaniu i wersji, jestem zdecydowanie na TAK i telefonem daje rade zrobić fajne fotki. Postaraj się o bardzo dobre światło, a na telefonie ustaw funkcje samowyzwalacza nawet na 2 sekundy, powinno byc lepiej Nie moim starym 7-latkiem ale dzięki za dodanie otuchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Floki Napisano 12 Lutego 2022 Share Napisano 12 Lutego 2022 Rewelacyjny model ruskiego bydlaka! Dobra robota. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stakor1 Napisano 21 Lutego 2022 Share Napisano 21 Lutego 2022 Fantastyczna robota. Ale następnym razem to może daj cynk to podjadę i ci foto sesję zrobię 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 21 Lutego 2022 Autor Share Napisano 21 Lutego 2022 Zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psar77 Napisano 16 Maja 2022 Share Napisano 16 Maja 2022 Widzialem to monstrum na żywo w Bytomiu - kapitalny model. Mitrandirze zgarnąłeś wyróżnienie? Albo czarny diament ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 16 Maja 2022 Autor Share Napisano 16 Maja 2022 (edytowane) 11 godzin temu, Psar77 napisał: Widzialem to monstrum na żywo w Bytomiu - kapitalny model. Mitrandirze zgarnąłeś wyróżnienie? Albo czarny diament ? To trzeba było się skontaktować na żywo i mnie znaleźć Wyróżnienie tak, ale nie za mi-6... niestety wielkolud nie został doceniony. Czarne diamenty niestety są tylko i wyłącznie w kategorii samoloty i pancerka. Edytowane 16 Maja 2022 przez Mitrandir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psar77 Napisano 16 Maja 2022 Share Napisano 16 Maja 2022 Godzinę temu, Mitrandir napisał: To trzeba było się skontaktować na żywo i nie znaleźć Wyróżnienie tak, ale nie za mi-6... niestety wielkolud nie został doceniony. Czarne diamenty niestety są tylko i wyłącznie w kategorii samoloty i pancerka. Następnym razem Cię dopadnę Szkoda, że śmiglaki nie dostają czarnych diamentów.... a ja tu chciałem odstawić na 6tkę Hinda w locie ... Tak czy inaczej - ten strażak wyglada kozacko !!! No i gratuluję wyróżnienia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 16 Maja 2022 Autor Share Napisano 16 Maja 2022 4 minuty temu, Psar77 napisał: Następnym razem Cię dopadnę Szkoda, że śmiglaki nie dostają czarnych diamentów.... a ja tu chciałem odstawić na 6tkę Hinda w locie ... Tak czy inaczej - ten strażak wyglada kozacko !!! No i gratuluję wyróżnienia! Dziękuje, wyróżnienie dostał Błękitek Jakby co będziemy w Inowrocławiu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jpl Napisano 5 Sierpnia 2022 Share Napisano 5 Sierpnia 2022 Niesamowity! Gratulacje! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jl Napisano 2 Października 2022 Share Napisano 2 Października 2022 Widziałem go dziś w Dęblinie. Piękny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 2 Października 2022 Autor Share Napisano 2 Października 2022 Godzinę temu, jl napisał: Widziałem go dziś w Dęblinie. Piękny. Dziękuję. Nawet ktoś go docenił 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giberes Napisano 2 Października 2022 Share Napisano 2 Października 2022 Gratki, wyróżnienie zasłużone. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imt Napisano 2 Października 2022 Share Napisano 2 Października 2022 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi