Aleksander z Zalasu Napisano Poniedziałek o 18:49 Share Napisano Poniedziałek o 18:49 39 minut temu, skarczu napisał: A może jednak PZL-130 Orlik Obawiam się że to może być nierealne z powodu zastrzeżenia praw autorskich przez EADS czy jak tam się teraz nazywa to korpo (nie mylić z PZL Okęcie). Ja do marzeń dorzucę Irydę w 1:48 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KP.Taurus Napisano Poniedziałek o 19:08 Share Napisano Poniedziałek o 19:08 Ten Orlik z EADS to musi być jakaś wunderwaffe, że pomimo 20 lat jest taki utajniony dla świata modelarskiego. Chyba nie znam innego takiego samolotu, który nie może się ziścić w postaci modelu produkowanego masowo bo właściciel praw do wzoru przemysłowego żąda jakichś kosmicznych pieniędzy. U Koreańczyków Boramae ledwo się wzbił w powietrze, a już był 1/72, a niedługo pojawi się w 1/48. Nie wspominając o innych współczesnych samolotach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wingman Napisano Poniedziałek o 20:10 Share Napisano Poniedziałek o 20:10 Witam wszystkich. Ja po cichu liczę na Fairey Firefly. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wymysl Napisano Poniedziałek o 21:25 Share Napisano Poniedziałek o 21:25 2 godziny temu, KP.Taurus napisał: U Koreańczyków Boramae ledwo się wzbił w powietrze, a już był 1/72, a niedługo pojawi się w 1/48. Im zależy na reklamie produktu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano Wtorek o 05:23 Share Napisano Wtorek o 05:23 13 godzin temu, mig napisał: Romeo Ro.37 i Ro.37 bis. mam gdzieś w szafie..... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano Wtorek o 13:41 Share Napisano Wtorek o 13:41 8 godzin temu, BRAVO112 napisał: mam gdzieś w szafie..... Mi pozostaje mieć nadzieję, że Special Hobby w końcu się z lituje i przeskaluje swoje mydła z 1/48 do 1/72 albo Kopro zrobi swoje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano Wtorek o 14:49 Share Napisano Wtorek o 14:49 Kopro (AZ) juz chyba SH lyknal.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 2 godziny temu Share Napisano 2 godziny temu Super artykuł Kuby Plewki o Jaskółce Gallanda: https://armahobbynews.pl/blog/2026/04/21/ostatni-samolot-generala-gallanda-70083/?fbclid=IwY2xjawRXOD9leHRuA2FlbQIxMABzcnRjBmFwcF9pZBAyMjIwMzkxNzg4MjAwODkyAAEe5KdlU6A4LdigTN-vzdt0Vto5GvPjLufAf1-X6rMnGWlb62n45uFnk3BRhDU_aem_ng-T6lp1IdvfeBdopbj6LQ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 1 godzinę temu Share Napisano 1 godzinę temu W dniu 21.04.2026 o 16:49, BRAVO112 napisał: Kopro (AZ) juz chyba SH lyknal.... Skąd taka informacja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi