Qz9 Napisano 22 Marca Share Napisano 22 Marca W dniu 17.03.2024 o 12:11, barszczo napisał: Fajna, czeska robota: https://www.modelforum.cz/viewtopic.php?f=57&t=152229 kupiłem te wkładki reflektorów. Świetna sprawa, bez problemu od zamówienia do odebrania paczki ( w Polsce dostarcza Inpost) 4 dni! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
letalin Napisano 23 Marca Share Napisano 23 Marca (edytowane) 17 godzin temu, Qz9 napisał: kupiłem te wkładki reflektorów. Świetna sprawa, bez problemu od zamówienia do odebrania paczki ( w Polsce dostarcza Inpost) 4 dni! Gdzie kupiłeś? Edytowane 23 Marca przez letalin 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qz9 Napisano 23 Marca Share Napisano 23 Marca (edytowane) Bezposrednio od producenta. https://www.gashans.com/aircraft-accessories/ zamowilem w poniedzialek w czwartek kurier podrzucil pod drzwi. produkty od niego sa tez w mojehobby Edytowane 24 Marca przez Qz9 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 28 Marca Share Napisano 28 Marca Kolejna świetna robota: https://pme.org.pl/2024/03/08/hawker-hurricane-mk-iic-213-sqn-raf-lg125-albert-houle-arma-hobby-1-48/ 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RogerM Napisano 29 Marca Share Napisano 29 Marca 10 godzin temu, barszczo napisał: Kolejna świetna robota Prawda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wprzybylak Napisano 1 Kwietnia Share Napisano 1 Kwietnia W dniu 4.03.2024 o 21:02, Qz9 napisał: model pojawi sie na stronie eduard.com 29.03.2024 Jak już kiedyś pisałem nie jestem wirtuozem internetów, więc proszę o pomoc w znalezieniu tego kucyka. Aaa bym się zagapił, chodzi oczywiście o premierę P-51D Eduarda w 1/72, no nie mogę się doczekać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martinello Napisano 10 Kwietnia Share Napisano 10 Kwietnia Uprzejmie donoszę, że w modelu Sea Hurricane w 48 , który już do mnie dotarł, czesci drukowane wreszcie są zabezpieczone tekturowym wzmocnieniem. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qz9 Napisano 10 Kwietnia Share Napisano 10 Kwietnia W dniu 1.04.2024 o 11:53, wprzybylak napisał: Jak już kiedyś pisałem nie jestem wirtuozem internetów, więc proszę o pomoc w znalezieniu tego kucyka. Aaa bym się zagapił, chodzi oczywiście o premierę P-51D Eduarda w 1/72, no nie mogę się doczekać. Na razie cisza, maja obsuw. Dopiero co pokazali zdjęcia elektrod do drążenia ramki oszklenia, także znowu im termin spadł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 26 Kwietnia Share Napisano 26 Kwietnia No to kolejny : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zatras Napisano 28 Kwietnia Share Napisano 28 Kwietnia A modeli w 1/72 nadal brak -teraz tylko Hurricane oraz hurricane 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giberes Napisano 28 Kwietnia Share Napisano 28 Kwietnia 6 godzin temu, zatras napisał: A modeli w 1/72 nadal brak Pierwszy przykładowy sklep https://www.mojehobby.pl/catalog/Wojskowe.html?search_attr_1=1%3A72&search_producer[1572664]=t Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JJ62 Napisano 29 Kwietnia Share Napisano 29 Kwietnia Koledze @zatraschodziła chyba o nowości w 1/72. Ja przeczuwam, że Mustang D z Army wobec "operacji specjalnej" Eduarda pt. P-51D będzie wizerunkową i biznesową katastrofą. A szkoda by było... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greatgonzo Napisano 29 Kwietnia Share Napisano 29 Kwietnia Dlaczego wizerunkową? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JJ62 Napisano 29 Kwietnia Share Napisano 29 Kwietnia Bo jako mniejszy gracz, boję się, że nie przebije się ze swoją historią, że jest lepszy (a myślę że P-51D Army będzie lepszy). Taki świat i nasze emocje tego nie zmienią, niestety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greatgonzo Napisano 29 Kwietnia Share Napisano 29 Kwietnia (edytowane) Zakładając, że nie przebije się ze swoją historią, że jest lepszy, to jak się to przełoży na katastrofę wizerunkową? I w ogóle czym jest katastrofa wizerunkowa, skoro już o tym mowa? Edytowane 29 Kwietnia przez greatgonzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kelly9mm Napisano 29 Kwietnia Share Napisano 29 Kwietnia 1 godzinę temu, JJ62 napisał: ... a myślę że P-51D Army będzie lepszy ... Po czym wnosisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JJ62 Napisano 29 Kwietnia Share Napisano 29 Kwietnia Tzw. dobrze poinformowane źródła, ale tak naprawdę to chyba nadzieja... umiera ostatnia 3 godziny temu, greatgonzo napisał: I w ogóle czym jest katastrofa wizerunkowa, skoro już o tym mowa? Niepotrzebnie się skupiasz na tym sformułowaniu. To tylko moje obawy i mam nadzieję że się nie spełnią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arhtus Napisano 29 Kwietnia Share Napisano 29 Kwietnia Ja się nie zdziwię jeśli AH zrezygnuje z wydania P-51D. Nie będą w stanie konkurować ceną z Eduardem, bo jakby to wyglądało jakby nagle obniżyli cenę tego Mustanga, a resztę by zostawili w swoich standardowych cenach.. No chyba, że projekt jest już na takim poziomie zaawansowania, że trzeba iść za ciosem i wyciągnąć ile się da. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greatgonzo Napisano 29 Kwietnia Share Napisano 29 Kwietnia 1 godzinę temu, JJ62 napisał: Niepotrzebnie się skupiasz na tym sformułowaniu. Rzeczywiście niepotrzebnie skupiam się na Twoich słowach. Zrobiło się bez sensu. Nie, to nie. Ciekawy byłem, nic bardzo istotnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
letalin Napisano 29 Kwietnia Share Napisano 29 Kwietnia Dlaczego mieliby rezygnować? Dużo się tam dzieje i chociaż nie znam szczegółów, to spodziewam się raczej szybszego rozwoju, niż jakichś uników w odpowiedzi na to co robi kniaź Vlad. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arhtus Napisano 29 Kwietnia Share Napisano 29 Kwietnia Czym mieliby błysnąć w tym Mustangu, żeby ktoś świadomie wybrał Ich model, sporo droższy i bez dodatków, zamiast Edzia? Możecie zaklinać deszcz, ale niestety to będzie dla AH ciężki temat. Do tej pory nie mieli konkurencji w swoich tematach i mogli windować ceny i ograniczać zawartość pudełka, ale zobaczymy jak będzie w tym przypadku. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JJ62 Napisano 29 Kwietnia Share Napisano 29 Kwietnia 2 minuty temu, arhtus napisał: niestety to będzie dla AH ciężki temat I o to mi właśnie chodziło, że choćby mustang AH był lepszy, to eduardowy PR już wcześniej zpozycjonuje ich produkt jako best Mustang ever. W takiej sytuacji mniejszemu (AH) bardzo trudno jest przebijać się ze swoim produktem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jostein Napisano 29 Kwietnia Share Napisano 29 Kwietnia (edytowane) Godzinę temu, letalin napisał: Dlaczego mieliby rezygnować? Dużo się tam dzieje i chociaż nie znam szczegółów, to spodziewam się raczej szybszego rozwoju, niż jakichś uników w odpowiedzi na to co robi kniaź Vlad. Dlatego, że w obliczu rychłego pojawienia się P-51D od Eduarda miałoby to tyle samo sensu, co wycinanie pogrzebacza z bloku lodu. Albo i mniej. Edytowane 29 Kwietnia przez Jostein Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 29 Kwietnia Share Napisano 29 Kwietnia 27 minut temu, arhtus napisał: Do tej pory nie mieli konkurencji w swoich tematach i napisac Wam temat bezkonkurencyjny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arhtus Napisano 29 Kwietnia Share Napisano 29 Kwietnia 2 minuty temu, BRAVO112 napisał: napisac Wam temat bezkonkurencyjny? Ja to mam mnóstwo takich bezkonkurencyjnych tematów dla AH, ale Oni już takich tematów się nie podejmują więc Ich nie lubię już Niech sobie trzepią kolejne mustangi, messery i tysięczną wersję Hurricanea i niech Eduard ich trochę sprowadzi na ziemię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi