barszczo Napisano 20 Listopada 2024 Share Napisano 20 Listopada 2024 36 minut temu, Grzes napisał: Bies w barwach aeroklubowych ze strony Answera zrobiony przez Tomasza Jatczaka. Bardzo ładny, dużo poprawek zrobionych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 7 Grudnia 2024 Share Napisano 7 Grudnia 2024 (edytowane) Blaszki do Biesa od Yahu już są Edytowane 7 Grudnia 2024 przez Grzes 3 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopernik Napisano 29 Stycznia Autor Share Napisano 29 Stycznia W wątku IBG, w sprawie Dromadera 1:72 Kolega Kolekcjoner WP napisał, że Answer wiele obiecuje ... Odpowiem : jak widać, powoli realizuje ... Zdaje się , że to oni kontynuują projekt Karaya. Casa, Bies, Sokół, Anakonda już są , z wcześniejszych zapowiedzi pozostała Wilga . Nie jest tak źle ... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolekcjoner WP Napisano 30 Stycznia Share Napisano 30 Stycznia 12 godzin temu, kopernik napisał: W wątku IBG, w sprawie Dromadera 1:72 Kolega Kolekcjoner WP napisał, że Answer wiele obiecuje ... Odpowiem : jak widać, powoli realizuje ... Zdaje się , że to oni kontynuują projekt Karaya. Casa, Bies, Sokół, Anakonda już są , z wcześniejszych zapowiedzi pozostała Wilga . Nie jest tak źle ... Ja im nic nie zarzucam przecież. Widzę po prostu, że wydawanie modeli mają rozciągnięte w czasie. Ale Answer w sumie jeszcze raczkuje w dziedzinie modeli plastikowych, a IBG wypluwa jeden za drugim. Tutaj widzę, że przez opinie "Liczynitów" firmy nie mają lekko i projektowanie modeli długo zajmuje, żeby ta głębokość i rozmieszczenie nitów się zgadzała . Jeśli o mnie chodzi to mi obojętne ile będzie nitów na modelu, byle ten model był, bo poloniki przede wszystkim i teraz prym w polonikach wiedzie Kovozavody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zenek_65 Napisano 13 Lipca Share Napisano 13 Lipca Dromader podobno we wrześniu ma ładować w sklepach - 1/72. Info z profilu Answera na fb. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 13 Lipca Share Napisano 13 Lipca Wrzucili też kilka zbliżeń na wypraski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 13 Lipca Share Napisano 13 Lipca (edytowane) Jeszcze wrzucę nowe pudełka i info o malowaniach: - Polska lata '70-'80 (x4) - Chiny - Kuba - Iran (x2) - Czechosłowacja - NRD - Węgry Ruszyła przedsprzedaż Edytowane 13 Lipca przez Grzes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomaszzt Napisano 13 Lipca Share Napisano 13 Lipca No to ja tak: przepraszam Panie Answer, że chu...owałem na was za case, sokoła, częściowo biesa. Ale jeśli wielbłąd będzie wielbłądem i to dobrze składalnym, pojadę do Olkusza, klęknę i przeproszę publicznie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 13 Lipca Share Napisano 13 Lipca 35 minut temu, tomaszzt napisał: pojadę do Olkusza, klęknę i przeproszę publicznie.... Przyjeżdżaj, nawet Cię pod Answera podrzucę, dwa kroki ode mnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
socjo1 Napisano 13 Lipca Share Napisano 13 Lipca Godzinę temu, tomaszzt napisał: No to ja tak: przepraszam Panie Answer, że chu...owałem na was za case, sokoła, częściowo biesa. Ale jeśli wielbłąd będzie wielbłądem i to dobrze składalnym, pojadę do Olkusza, klęknę i przeproszę publicznie.... A w cóż byś chciał ich ucałować, by swą wdzięczność wyrazić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomaszzt Napisano Poniedziałek o 05:06 Share Napisano Poniedziałek o 05:06 6 godzin temu, barszczo napisał: Przyjeżdżaj, nawet Cię pod Answera podrzucę, dwa kroki ode mnie... Ja też z Krakówka daleko nie mam. 5 godzin temu, socjo1 napisał: A w cóż byś chciał ich ucałować, by swą wdzięczność wyrazić? Kluczowe słowa - "składalny wielbłąd" I "przeprosić" zboczeńcu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarCorp Napisano Poniedziałek o 15:10 Share Napisano Poniedziałek o 15:10 Niedowidzę trochę, ale czy ten model ma wgłębne nity? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi