Mikolaj75 Napisano 6 Stycznia 2023 Share Napisano 6 Stycznia 2023 Ostatni z szybkich projektów. Teraz na jakiś czas trzeba będzie się zająć budowami... Leciutko zmodyfikowany zestaw IBG: - lufy Master; - nitowanie i listwy; - osłona z frontu silnika i rozpórki; - światła pozycyjne, linki, pitocik, cięgna amortyzatorów i kilka pomniejszych detali. 46 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 6 Stycznia 2023 Share Napisano 6 Stycznia 2023 Grek zazwyczaj kojarzy się z kamuflażem, a tu na srebrno. Bardzo fajnie wygląda . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 6 Stycznia 2023 Share Napisano 6 Stycznia 2023 Jak zawsze kilo ochów i achów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lord_karton Napisano 6 Stycznia 2023 Share Napisano 6 Stycznia 2023 Jak mnie te nasze samoloty niezbyt interesują to ten bym sobie na półce postawił bez żadnego marudzenia Bardzo mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 6 Stycznia 2023 Share Napisano 6 Stycznia 2023 Fajniusi Pozazdrościć Panie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawek_26869 Napisano 6 Stycznia 2023 Share Napisano 6 Stycznia 2023 "Coś" tu ładnie udaje Greka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HK1885 Napisano 6 Stycznia 2023 Share Napisano 6 Stycznia 2023 Bardzo przyjemne greckie niewiadomoco z 1000-konnym silnikiem. Kolejny elegancki model, tym razem na srebrno. Podoba mi się, gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano 6 Stycznia 2023 Share Napisano 6 Stycznia 2023 Nic tylko ubić gościa ! Cudeńka robi a nie chwali się jak . Gratulacje, za kolejny udany model. Zwraca uwagę zróżnicowanie paneli i delikatna akcentacja linii oraz nitów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek62 Napisano 7 Stycznia 2023 Share Napisano 7 Stycznia 2023 Elegancki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 7 Stycznia 2023 Share Napisano 7 Stycznia 2023 Ale fajny, bardzo mi sie podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał B Napisano 7 Stycznia 2023 Share Napisano 7 Stycznia 2023 Bardzo ładne wykonanie, zresztą jak w przypadku każdego Twojego modelu, no i sprawia wrażenie większej skali. Podciągnął bym imo jeszcze może tylko trochę kontrast, bo chwilami mam wrażenie jakby rozmycia modelu na białym tle. Kolejne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boch Napisano 7 Stycznia 2023 Share Napisano 7 Stycznia 2023 Bardzo ładne wykonanie. Brawo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 7 Stycznia 2023 Share Napisano 7 Stycznia 2023 Bardzo ładny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myszaty Napisano 7 Stycznia 2023 Share Napisano 7 Stycznia 2023 O ja cie!!!! Ale fajny ( bo o grekach wiem niewiele, a raczej nic ) ale wyszedł ci taki elegancik w sreberku że łochoho! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAREK74 Napisano 8 Stycznia 2023 Share Napisano 8 Stycznia 2023 Elegancko wykonany model. Zwróciłem uwagę na szybki. Wygląda, że korzystałeś z blaszek i ładnie to wyszło. Czy pokusisz się o parę słów i napiszesz jak to robiłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikolaj75 Napisano 8 Stycznia 2023 Autor Share Napisano 8 Stycznia 2023 Dzięki wszystkim za opinie. Miło mi, że model się podoba. 4 godziny temu, MAREK74 napisał: Elegancko wykonany model. Zwróciłem uwagę na szybki. Wygląda, że korzystałeś z blaszek i ładnie to wyszło. Czy pokusisz się o parę słów i napiszesz jak to robiłeś? Otóż nie... Szybka to plastik z zestawu - o dziwo mimo pancernej grubości - coś tam widać. Wykonałem sobie własne maski z taśmy Tamki. Skoro wygląda na blaszki, to chyba wyszło dobrze... Natomiast chciałbym aby ujawnił się ktoś, kto mocen jest te blaszki wykorzystać zgodnie z przeznaczeniem. Komuś takiemu IBG winno zapewnić dożywotnie dostawy wszelkich nowości i akcesoriów niezbędnych do budowy... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAREK74 Napisano 8 Stycznia 2023 Share Napisano 8 Stycznia 2023 OK. Dziękuję za odpowiedź. Miałem nadzieję, że to Ty jesteś tą poszukiwaną osobą.... Próbowałem wykorzystać te blaszki przy Kobuzie i niestety... efekt dużo gorszy. Wygląda na to, że ładnie zrobiona plastikowa osłona daje lepszy efekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 8 Stycznia 2023 Share Napisano 8 Stycznia 2023 Świetne wykonanie. Jest co oglądać. Podoba się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
letalin Napisano 9 Stycznia 2023 Share Napisano 9 Stycznia 2023 Mój ulubiony P.24. Srebrny, kapcie na kołach, greckie znaki. Pięknie to wyszło, ale to żadne zaskoczenie:) Znaki malowałeś, czy tak ładnie siadły kalkomanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikolaj75 Napisano 9 Stycznia 2023 Autor Share Napisano 9 Stycznia 2023 Dzięki za opinie Kokardy (maski Fly) i ster kierunku (zwykła taśma tamki) malowane. Na fakturze tego samolotu chyba najlepsze rozwiązanie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skarczu Napisano 9 Stycznia 2023 Share Napisano 9 Stycznia 2023 Bardzo mi się podoba. Gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rymulus Napisano 9 Stycznia 2023 Share Napisano 9 Stycznia 2023 Elegancki, kolekcja się rozrasta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arhtus Napisano 9 Stycznia 2023 Share Napisano 9 Stycznia 2023 No ładny ten modelik, wykonanie pierwsza klasa. Po zdjęciach ciężko uwierzyć, że to 48, przydałaby się jakaś zapałka Mam jeszcze pytanko o wspomnianą dorobioną osłonę silnika, czy to jakiś projekt blaszany, czy ręczne dłubanie otworów w płytce plastikowej. Same otwory chyba ociupinkę za duże, ale i tak o wiele lepsze niż oryginał. Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikolaj75 Napisano 10 Stycznia 2023 Autor Share Napisano 10 Stycznia 2023 Dziękuję, Rymulus - no ten akurat do kolekcji za bardzo się nie łapie .. Arhtus - może faktycznie ociupinkę, ale w sumie widać, że te otworki dość konkretne były - fotka zawarta w PKL tom.III - dla celów dyskusji: A robione chałupniczo, jak to u mnie najczęściej. Jakieś robocze fotki się uchowały: 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 12 Stycznia 2023 Share Napisano 12 Stycznia 2023 jakich wybijakow uzywales? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi