halset Napisano 25 Stycznia 2023 Share Napisano 25 Stycznia 2023 Taka sytuacja: Długo się z nim szarpałem, przemalowywałem go chyba łącznie 3 razy i w końcu i tak wylądował w szafce. Przeleżał tam chyba z 1,5 roku i właściwie już byłem gotów wrzucić go do kosza bo nie miałem na niego pomysłu i zajmował dużo miejsca, ale dostał ostatnią szansę, uciąłem mu dół i tak to wyszło. Skończony mimo wszystko trochę na siłę, nie chcę już go więcej dotykać, pora zabrać się za coś innego 28 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek B Napisano 25 Stycznia 2023 Share Napisano 25 Stycznia 2023 Bardzo ładne scenka Ale jeżeli umiejscowiona jest w ZSRR to 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 25 Stycznia 2023 Share Napisano 25 Stycznia 2023 Ptaszki mnie dobiły... Świetna scenka, błocko przechodzące w błotnistą wodę pierwsza klasa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
halset Napisano 25 Stycznia 2023 Autor Share Napisano 25 Stycznia 2023 2 minuty temu, bulik58 napisał: Super dioramka , jak wspomnial kol.zaruk bloto wyglada super, ta biala obsada podworka to z Tamki jest? Podoba mi sie figurka ich wlaciciela , skad ona pochodzi Wróble, kaczki i kanka na mleko z zasobów kolegi @Przemek Przybulewski, wkur**ony rolnik to żywica z MK35 (F089), oryginalnie trzyma łopatę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano 25 Stycznia 2023 Share Napisano 25 Stycznia 2023 Praca i pomysł ciekawy i na plus. Tak mi się skojarzyło apropo tytułu : https://www.youtube.com/watch?v=iJ9ZoMIa1tk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAW Napisano 25 Stycznia 2023 Share Napisano 25 Stycznia 2023 Recenzję tej pracy pozwolę sobie zawrzeć w jednym słowie: Zaorane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 25 Stycznia 2023 Share Napisano 25 Stycznia 2023 ptaszyska rewelacja ogólnie całość bardzo mi się podoba - super że nie wylądował na hasioku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panDespota Napisano 26 Stycznia 2023 Share Napisano 26 Stycznia 2023 Super scena. Przepiękna roślinność. Idealne kolory jak dla mnie. Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonathan Napisano 26 Stycznia 2023 Share Napisano 26 Stycznia 2023 Ptaszyska mnie urzekły... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sas55 Napisano 26 Stycznia 2023 Share Napisano 26 Stycznia 2023 Jak już koledzy powyżej wspominali, wszystko jest świetne, ale ten gościuniu to chyba kierownik kołchozu, bo sowietskij kriestianin z lat trzydziestych wyglądał inaczej. Dziadek i mama mi opowiadali. Buty, szelki... oni i dziś nie mają butów, ale i tak wspaniały efekt dioramy. Pozdrawiam Andrzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmroczko Napisano 26 Stycznia 2023 Share Napisano 26 Stycznia 2023 Kułak i tyle! Za chwilę, jak by coś złego na czerwoną armię powiedział przyjdzie CzK i zrobią z nim porządek, już i tak tylko na pretekst czekają... A mnie się tak pomyślało, że ta diorama chyba bardzo dobrze oddaje stan ducha autora - z modelem były problemy i diorama pokazuje czołg z którym są problemy... To już po prostu jest sztuka! Ja też jestem pod wrażeniem detali, ptaki siedzące na antenie - ten trik chyba się w modelarstwie przyjmie, ale nie będzie łatwo tak dobrze i szczegółowo je pomalować! Pozdrawiam i życzę miłego dnia Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz Ciesielski Napisano 26 Stycznia 2023 Share Napisano 26 Stycznia 2023 super to wygląda. A błoto mistrzowskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan_Cerny Napisano 26 Stycznia 2023 Share Napisano 26 Stycznia 2023 Piękne! Sraluchy na antenie mnie kupiły totalnie. Wydruk 3D, a już myślałem że to magiczny zestaw miniartu. Chłop widać, że z zachodniej Europy, ale może ten czołg dojechał do Odry lub Sekwany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MayonesEXG7 Napisano 26 Stycznia 2023 Share Napisano 26 Stycznia 2023 (edytowane) Cenzura musi być Moje pole... Jak zawsze propsy, za robotę!! Jak żywe ptaszyny Edytowane 26 Stycznia 2023 przez MayonesEXG7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebastian76 Napisano 27 Stycznia 2023 Share Napisano 27 Stycznia 2023 Cudo. Bardzo mi się podoba. Wróble pozamiatały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 29 Stycznia 2023 Share Napisano 29 Stycznia 2023 Pomalowane jak wróble ale wielkością to chyba bliżej im do gołębi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 29 Stycznia 2023 Share Napisano 29 Stycznia 2023 Wróble wypasione dosłownie. Super praca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patrykd Napisano 29 Stycznia 2023 Share Napisano 29 Stycznia 2023 (edytowane) Świetny model. Chciałbym też tak umieć . Szkoda ze nie porobiłeś zbliżeń. Edytowane 29 Stycznia 2023 przez patrykd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipa Napisano 30 Stycznia 2023 Share Napisano 30 Stycznia 2023 Odświeżyłeś mi ten stary filmik 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GreGG24 Napisano 6 Lutego 2023 Share Napisano 6 Lutego 2023 Elegancko zrobiona diorama, myślę, że na niejednym konkursie będzie się cieszyć powodzeniem. Plus 100 punktów za ptaszki i gąski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi