myszaty Napisano 8 Stycznia 2023 Share Napisano 8 Stycznia 2023 Może funkcjonować bez. Tylko czasem niektóre wymagają zaślepienia tego wyjścia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamek1003 Napisano 9 Stycznia 2023 Share Napisano 9 Stycznia 2023 (edytowane) Jakby ktoś potrzebował mam elektrozawory pełniace funkcje odpreżnika. Edytowane 9 Stycznia 2023 przez Adamek1003 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 1 Stycznia 2024 Share Napisano 1 Stycznia 2024 Chciałbym podziękować koledze @myszaty za pomoc techniczną przy sprężarce ! Serdecznie dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 1 Maja 2024 Share Napisano 1 Maja 2024 Chciałbym zbudować kolejną aparaturę do malowania. Myślę o zakupie tego kompresora licząc na jego wydajność. Czy to będzie dobry wybór? https://www.chlodnictwo-sklep.pl/pl/sprezarki-hermetyczne-tlokowe/5646-sprezarka-secop-sc18cl-z-rozruchem-hst-104l2123-ipack-r404a-507-220-240v-50hz.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HKK Napisano 1 Maja 2024 Share Napisano 1 Maja 2024 Mi wychodzi 50l/min. Po co ci taki smok? Masz warsztat lakierniczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 2 Maja 2024 Share Napisano 2 Maja 2024 Nie mam warsztatu lakierniczego ale planuję taki mieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Juffre Napisano wczoraj o 17:49 Share Napisano wczoraj o 17:49 Hej, mój kompresor modelarski jest nieco za głośny do malowania w nocy w mieszkaniu. Pomyślałem o wymianie silnika na agragat lodówkowy. Na ten moment nie posiadam agragatu i zamierzam go kupić. Jakiej mocy/pojemności powinien być agregat by bez problemu nabijać 3l butlę i się przy tym nie spalić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woit Napisano wczoraj o 19:13 Share Napisano wczoraj o 19:13 Godzinę temu, Juffre napisał: Hej, mój kompresor modelarski jest nieco za głośny do malowania w nocy w mieszkaniu. Pomyślałem o wymianie silnika na agragat lodówkowy. Na ten moment nie posiadam agragatu i zamierzam go kupić. Jakiej mocy/pojemności powinien być agregat by bez problemu nabijać 3l butlę i się przy tym nie spalić? Jakikolwiek sprawny od zwykłej domowej lodówki będzie OK. Jak tu np. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi