Mikele Napisano 6 Maja 2018 Share Napisano 6 Maja 2018 Szmaciana awiacja w polskich barwach. Zestawu Tamki opisywać przesadnie nie trzeba, sama konstrukcja ciekawa, a że można z szachownią to się skusiłem. Model z pudła, z dodatków kalki Techmodu. Malowanki Gunze, szuwaksy MiG i AK. Galerię sponsoruje ładna pogoda za oknem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rymulus Napisano 6 Maja 2018 Share Napisano 6 Maja 2018 Ładny, duży plus za polskie malowanie. Szczególnie podoba mi się subtelnie zaznaczona kratownica, dodaje wiele do ogólnego odbioru modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 6 Maja 2018 Share Napisano 6 Maja 2018 Mnie również się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnaQ Napisano 6 Maja 2018 Share Napisano 6 Maja 2018 Śliczniusi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shadowmare Napisano 6 Maja 2018 Share Napisano 6 Maja 2018 Fajowy, realistycznie wyszedł. Chociaż ja bym chyba zrobił afrykańskiego. BSP : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 6 Maja 2018 Share Napisano 6 Maja 2018 Jest moc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pires Napisano 6 Maja 2018 Share Napisano 6 Maja 2018 Pięknie pomalowany, no i z szachownicami. Sam samolot też nieprzeciętny. Widok w realu jak startuje i ląduje niezapomniany. Jedna tylko uwaga, coś z lewą klapą nie tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kwiatektatek Napisano 6 Maja 2018 Share Napisano 6 Maja 2018 Ładny kurczę, ładny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xmald Napisano 6 Maja 2018 Share Napisano 6 Maja 2018 Już pisałem gdzie indziej, ja jestem zachwycony! Zdjęcia plenerowe przekozackie. Jeden z ładniejszych modeli jakie widziałem ostatnio. Fajne malowanie i delikatne brudzenie sprawiają, że wygląda niesamowicie realistycznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 7 Maja 2018 Autor Share Napisano 7 Maja 2018 Dzięki za komentarze. Klapa to mi się musiała dygnąć przy przekłądaniu modelu do zdjęć, uzdrowim go jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikolaj75 Napisano 7 Maja 2018 Share Napisano 7 Maja 2018 To wtaczaj go do hangaru na naprawę. Ładny jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 7 Maja 2018 Share Napisano 7 Maja 2018 Bardzo mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 9 Maja 2018 Share Napisano 9 Maja 2018 Fajny model, ale malowaniem rozwaliłeś mi całą koncepcję budowy własnego bociana . Mój też będzie polski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 9 Maja 2018 Autor Share Napisano 9 Maja 2018 ...malowaniem rozwaliłeś mi całą koncepcję budowy własnego bociana ... Polecam się na przyszłość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 9 Maja 2018 Share Napisano 9 Maja 2018 Jakoś mi umknął ten model. Był gdzieś warsztat? Podkreślenie konstrukcji kratownicowej i żeber wyszło super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filipsg Napisano 9 Maja 2018 Share Napisano 9 Maja 2018 Doskonały, gra kolorów na kadłubie i skrzydłach wypadła niesamowicie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 10 Maja 2018 Autor Share Napisano 10 Maja 2018 Dzięki za komentarze. Jakoś mi umknął ten model. Był gdzieś warsztat? Podkreślenie konstrukcji kratownicowej i żeber wyszło super Samo sklejanie trwało raptem trrzy dni, nie było czasu na dokumentację A na facebuczku wrzuciłem kilka zdjęć z etapu malowania i to by było na tyle jeśli chodzi o relację z postępu prac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi