Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
tu widzę, że w projektach grupowych w pancerce jest straszna posucha! Od czego to zależy?

Przede wszystkim od tematu.

Druga rzecz to czas, a trzecia to wydaje mi się, że nawet jak ktoś jest chętny na projekt to ma tam jakieś inne modele, które są ważniejsze (to moje zdanie z tymi trzema zależnymi. Ktoś może mieć jeszcze jakiś argument).

Ja muszę się przyznać też miałem teraz brać udział, ale jak chciałem wystartować to modelu nie mieli w sklepach (brak dostępności towaru), a jak już był to miałem coś innego do sklejania .

• 1 month later...
  • Odpowiedzi 238
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Witam, tutaj się zapytam bo nie widzę konkretnego tematu. Coś słychać z projektem grupowym dotyczącym kampanii wrześniowej (czy coś takiego)? Miało być w kwietniu ale na razie cisza. Były deklaracje osób, że wezmą udział (moja także) i co? Jeśli niepowstanie konkurs to i tak zacznę swój model

Napisano

Cóż, za przykładem Jarekk możecie rozpoczynać działanie w tym projekcie:)

Dodajcie koniecznie tylko [WRZESIEŃ '39] przed tytułem - jak będzie więcej relacji, to coś się może wydzieli.

• 2 weeks later...
Napisano

a ja za polską pancerką( polskie koła i gąsiennice)...rozrzut spory od Forda-T po PT-91( czy też Chrobrego) przez wszelkie ronsony Humbery, Teciaki,i parę krzyżackich wynalazków..no jest gdzie manewrować mnożąc to jeszcze przez skalę????

Napisano

A aj powiem tyle że reggy miał nam zrobić ankietę a wziął zamkną temat z propozycjami i tyle w tym temacie

• 2 weeks later...
Napisano
Jest ten projekt otwarty dla obcokrajowcow ?

Im więcej obcokrajowców, tym lepiej

Napisano
Jest ten projekt otwarty dla obcokrajowcow ?

Oczywiście Narodowość nie ma żadnego znaczenia...

• 1 month later...
  • 2 months later...
  • 8 months later...
  • 1 month later...
Napisano

Ciekawie by było otwierając projekt Polskie Siły Zbrojne na Zachodzie - na forum bardzo rzadko są pokazywane polskie wozy

Jest cała masa modelistów do popełnienia począwszy od shermanów a skończywszy na wozach ewakuacyjnych,inżynieryjnych , ciężarówkach , motocyklach a nawet pojazdach zdobycznych . Taka moja luźna propozycja a z pewnością znalazło by się sporo chętnych

Skala mogłaby być dowolna - braki na rynku wzajemnie by się uzupełniały

Ile można tłuć te Sd.@#$%^&kfz & Pz.&*^$@kpfw To tylko moja opinia

Napisano

Projekt pojazdów Polskich Sił Zbrojnych na Zachodzie brzmi bardzo ciekawie i sam z chęcią bym się do niego dołączył. A gdyby komuś zabrakło pojazdów to można by go jeszcze rozszerzyć o armię na wschodzie.

Napisano
Projekt pojazdów Polskich Sił Zbrojnych na Zachodzie brzmi bardzo ciekawie i sam z chęcią bym się do niego dołączył. A gdyby komuś zabrakło pojazdów to można by go jeszcze rozszerzyć o armię na wschodzie.

Polskie Siły Zbrojne na Zachodzie Sam planuję kilka wozów.

Brzmi zachęcająco....

pozdrawiam

• 3 months later...
Napisano

Polskie Siły Zbrojne na Zachodzie to jest to Sam chętnie się przyłącze. Mało kto pokazuje pojazdy z tej tematyki, niestety na forum dominuje niemiecka pancerka.

• 2 months later...
Napisano

No fajne by coś takiego było. Ja od dawna szukam modelu rosomaka w 1:35 i nie mogę go znaleźć. Ale gdyby był to bym się chętnie przyłączył.

Chyba że jest, ma ktoś może takie info??????

Napisano

Co do tematu, z racji zainteresowań osobiście wolę PSZ z 2 wojny, ale co do współczesnych, też by znalazło się coś ciekawego. Mimo wszystko bardziej podoba mi się pomysł Huberta.

Napisano

A ja sobie ostatnio pomyślałem, że w tym roku przypada 70 rocznica ataku III Rzeszy na ZSRR, jednego z ważniejszych momentów 2 Wojny Światowej. Z tej okazji przyszedł mi do głowy pomysł projektu grupowego pt. "Plan Barbarossa"