Boozy Napisano 22 Lutego 2009 Share Napisano 22 Lutego 2009 tu widzę, że w projektach grupowych w pancerce jest straszna posucha! Od czego to zależy? Przede wszystkim od tematu. Druga rzecz to czas, a trzecia to wydaje mi się, że nawet jak ktoś jest chętny na projekt to ma tam jakieś inne modele, które są ważniejsze (to moje zdanie z tymi trzema zależnymi. Ktoś może mieć jeszcze jakiś argument). Ja muszę się przyznać też miałem teraz brać udział, ale jak chciałem wystartować to modelu nie mieli w sklepach (brak dostępności towaru), a jak już był to miałem coś innego do sklejania . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roobert Napisano 8 Kwietnia 2009 Share Napisano 8 Kwietnia 2009 Witam, tutaj się zapytam bo nie widzę konkretnego tematu. Coś słychać z projektem grupowym dotyczącym kampanii wrześniowej (czy coś takiego)? Miało być w kwietniu ale na razie cisza. Były deklaracje osób, że wezmą udział (moja także) i co? Jeśli niepowstanie konkurs to i tak zacznę swój model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 15 Kwietnia 2009 Share Napisano 15 Kwietnia 2009 Jeśli ktoś się chce dołączyć do tego projektu, to czy trzeba dawać jakiegoś taga przed nazwą tematu? Druga sprawa. Byłbym chętny na udział w projekci z tym modelem. Nada się na temat wrześniowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reggy Napisano 15 Kwietnia 2009 Share Napisano 15 Kwietnia 2009 Cóż, za przykładem Jarekk możecie rozpoczynać działanie w tym projekcie:) Dodajcie koniecznie tylko [WRZESIEŃ '39] przed tytułem - jak będzie więcej relacji, to coś się może wydzieli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
norick Napisano 28 Kwietnia 2009 Share Napisano 28 Kwietnia 2009 a ja za polską pancerką( polskie koła i gąsiennice)...rozrzut spory od Forda-T po PT-91( czy też Chrobrego) przez wszelkie ronsony Humbery, Teciaki,i parę krzyżackich wynalazków..no jest gdzie manewrować mnożąc to jeszcze przez skalę???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 28 Kwietnia 2009 Share Napisano 28 Kwietnia 2009 A aj powiem tyle że reggy miał nam zrobić ankietę a wziął zamkną temat z propozycjami i tyle w tym temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Milan Mynar Napisano 12 Maja 2009 Share Napisano 12 Maja 2009 Jest ten projekt otwarty dla obcokrajowcow ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mart72 Napisano 12 Maja 2009 Share Napisano 12 Maja 2009 Jest ten projekt otwarty dla obcokrajowcow ? Im więcej obcokrajowców, tym lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JŚ Napisano 12 Maja 2009 Share Napisano 12 Maja 2009 Jest ten projekt otwarty dla obcokrajowcow ? Oczywiście Narodowość nie ma żadnego znaczenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarecki Napisano 7 Lipca 2009 Share Napisano 7 Lipca 2009 a może projekt SF np. sherman skrzyżowany z panterą albo abrams z t-55 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czesław.g Napisano 1 Października 2009 Share Napisano 1 Października 2009 A może to http://images49.fotosik.pl/208/2683c00ee84de928med.jpg Mała prośba jeśli nie widać zdjęcia to może ktoś mi podpowie jak wstawić je Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PKD4GA Napisano 1 Października 2009 Share Napisano 1 Października 2009 Fotka Czeslawa przedstawia sie tak: Czeslaw mozesz sobie cwiczyc wstawianie fotek tu viewforum.php?f=93 Pozdr. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czesław.g Napisano 1 Października 2009 Share Napisano 1 Października 2009 Dzięki dla PKD4GA za podpowiedz oraz i drugie zdjęcie [/url] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
knightrider Napisano 2 Czerwca 2010 Share Napisano 2 Czerwca 2010 A ja mam aż 3 pomysły: -Grecja -Włochy -Polska (ale nie wrzesień 1939 tylko podczas wojny i wyzwolenie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
November4 Napisano 29 Lipca 2010 Share Napisano 29 Lipca 2010 A może coś nietypowego np. Gruzja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hubert72 Napisano 31 Lipca 2010 Share Napisano 31 Lipca 2010 Ciekawie by było otwierając projekt Polskie Siły Zbrojne na Zachodzie - na forum bardzo rzadko są pokazywane polskie wozy Jest cała masa modelistów do popełnienia począwszy od shermanów a skończywszy na wozach ewakuacyjnych,inżynieryjnych , ciężarówkach , motocyklach a nawet pojazdach zdobycznych . Taka moja luźna propozycja a z pewnością znalazło by się sporo chętnych Skala mogłaby być dowolna - braki na rynku wzajemnie by się uzupełniały Ile można tłuć te Sd.@#$%^&kfz & Pz.&*^$@kpfw To tylko moja opinia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 31 Lipca 2010 Share Napisano 31 Lipca 2010 Projekt pojazdów Polskich Sił Zbrojnych na Zachodzie brzmi bardzo ciekawie i sam z chęcią bym się do niego dołączył. A gdyby komuś zabrakło pojazdów to można by go jeszcze rozszerzyć o armię na wschodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrDyzio Napisano 1 Sierpnia 2010 Share Napisano 1 Sierpnia 2010 Projekt pojazdów Polskich Sił Zbrojnych na Zachodzie brzmi bardzo ciekawie i sam z chęcią bym się do niego dołączył. A gdyby komuś zabrakło pojazdów to można by go jeszcze rozszerzyć o armię na wschodzie. Polskie Siły Zbrojne na Zachodzie Sam planuję kilka wozów. Brzmi zachęcająco.... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Suchy6 Napisano 11 Listopada 2010 Share Napisano 11 Listopada 2010 Może polskie siły obecnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil83 Napisano 11 Listopada 2010 Share Napisano 11 Listopada 2010 Polskie Siły Zbrojne na Zachodzie to jest to Sam chętnie się przyłącze. Mało kto pokazuje pojazdy z tej tematyki, niestety na forum dominuje niemiecka pancerka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł S Napisano 11 Listopada 2010 Share Napisano 11 Listopada 2010 Suchy6 : jestem zdecydowanie za czymś takim i mam nadzieję że taki projekt powstanie bo to moja modelarska tematyka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek18 Napisano 24 Stycznia 2011 Share Napisano 24 Stycznia 2011 No fajne by coś takiego było. Ja od dawna szukam modelu rosomaka w 1:35 i nie mogę go znaleźć. Ale gdyby był to bym się chętnie przyłączył. Chyba że jest, ma ktoś może takie info?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 24 Stycznia 2011 Share Napisano 24 Stycznia 2011 Co do tematu, z racji zainteresowań osobiście wolę PSZ z 2 wojny, ale co do współczesnych, też by znalazło się coś ciekawego. Mimo wszystko bardziej podoba mi się pomysł Huberta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 25 Stycznia 2011 Share Napisano 25 Stycznia 2011 A ja sobie ostatnio pomyślałem, że w tym roku przypada 70 rocznica ataku III Rzeszy na ZSRR, jednego z ważniejszych momentów 2 Wojny Światowej. Z tej okazji przyszedł mi do głowy pomysł projektu grupowego pt. "Plan Barbarossa" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 25 Stycznia 2011 Share Napisano 25 Stycznia 2011 Też ciekawy pomysł, z racji że mija te 70 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi