templess Napisano 8 Lutego 2012 Share Napisano 8 Lutego 2012 Pięknie wygląda. Podziwiam Cię . Jak dla mnie na wózki możesz dawać filtr. Podoba mi się. Krzysiek całkowicie się pod tym podpisuje. Na razie wózki wyglądają plastikowo. Góra przepiękna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kami Napisano 8 Lutego 2012 Share Napisano 8 Lutego 2012 Oby tak do końca, piękny model się szykuje! Będzie jakaś dioramka? Pozdrawiam Kami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 8 Lutego 2012 Share Napisano 8 Lutego 2012 podpisuje sie pod opiniami Kolegów,piekny ,działaj z zawiechą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anderan Napisano 9 Lutego 2012 Share Napisano 9 Lutego 2012 Cześć. Wow wyszedł bombowo prawie taki sam jak w muzeum xD .Pokaż im go może prace dostaniesz heheh Gratuluje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 9 Lutego 2012 Share Napisano 9 Lutego 2012 Model prezentuje się wyśmienicie. Nie mogę doczekać się efektu końcowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 19 Lutego 2012 Autor Share Napisano 19 Lutego 2012 Dzięki koledzy. Jako że już w tamtym tygodniu postanowiłem, że niedzielę poświęcę Grantowi udałem się dzis do garażu. I tak niby niewiele, ale zawsze coś. Wyrównłem trochę kolorystycznie zawieszenie z kolorem pancerza i dołożłem mu jeszcze rozjasnień. Njlepsze odzwierciedlenie jest na drugim zdjęciu. Powiedzcie, czy jeszcze dawac mu więcej filtrów czy dawac mu już sido? Co do kalek to Archer przewidział tylko nymer: ale ja chyba dam ten z oryginalnych kalek i symbole Desert Rats i numer 40 - jak przewidział prducent (nie będzie tak nudno). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twitch Napisano 19 Lutego 2012 Share Napisano 19 Lutego 2012 Jak dla mnie to wygląda już genialnie... ale to tylko moja opinia A co do kalek to tak jak napisałeś żeby nie było nudno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 19 Lutego 2012 Share Napisano 19 Lutego 2012 No i ładnie. Ja myślę,że już wystarczy. Można nakładać sido i zacząć szaleć z brudzeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 19 Lutego 2012 Share Napisano 19 Lutego 2012 Sido, kalki, brudzenie i galeria . A potem to już tylko wieczna sława . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek_gnr Napisano 19 Lutego 2012 Share Napisano 19 Lutego 2012 A potem to już tylko wieczna sława . i piękne kobiety wygląda świetnie ; ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 19 Lutego 2012 Share Napisano 19 Lutego 2012 Wygląda wspaniale! Nie mogę się doczekać końca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plastikk Napisano 19 Lutego 2012 Share Napisano 19 Lutego 2012 Kurcze - malunki klasa...dajesz z reszta ''paciania'' tudzież upiększana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 19 Lutego 2012 Share Napisano 19 Lutego 2012 No pieknie Panie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 19 Lutego 2012 Autor Share Napisano 19 Lutego 2012 Widzę, żę stała ekipa się zameldowała. Mam nadzieję, że w tym tygodniu będzie gotowy pod oleje tzn sido, kalki i wash. Plan ambitny, ale stosunkowo realny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kami Napisano 19 Lutego 2012 Share Napisano 19 Lutego 2012 Dasz radę 3mamy kciuki Pozdrawiam Kami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1970 Napisano 19 Lutego 2012 Share Napisano 19 Lutego 2012 Dawaj byle szybciej . Bo się doczekać nie można. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tenggeri Napisano 19 Lutego 2012 Share Napisano 19 Lutego 2012 Wyszło super, kopara opada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jpl Napisano 20 Lutego 2012 Share Napisano 20 Lutego 2012 Jest super, ale chya trochę za bardzo rozjaśniłeś brązowe plamy. Może np. trochę suchej pasteli brązowej tam daj, dla "wzmocnienia" koloru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 20 Lutego 2012 Share Napisano 20 Lutego 2012 Jest super, ale chya trochę za bardzo rozjaśniłeś brązowe plamy. Może np. trochę suchej pasteli brązowej tam daj, dla "wzmocnienia" koloru Poczekajmy na washa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 29 Lutego 2012 Autor Share Napisano 29 Lutego 2012 Niestety plan trochę się odwlekł ze względów zdrowotnych. Model o sido i położone kalki. W między czasie dorobiłem też peryskop i elementy rygla - może nie rewelka, ale lepszy niz nic z Academy. Swoją drogą to trochę irytuje takie podejście producenta. Skoro dają wnętrze to przeciez wiadomo że otworzy się wszystko co się da, a oni wieżę olali kompletnie - wszystko trzeba było dorabiać. Teraz wash - no i dylemat. Jaki kolor dać? Mam brąz i ciemny brąz. Brąz odpada, bo niewidoczny na brązowych plamach. Ten ciemny jest ok. Dawać jednolity wash na cały model czy na piaskowy inny kolor? Chyba raczej nie bo by to głupio wyglądało. Wasz będzie punktowy. A teraz fotki: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawel90 Napisano 29 Lutego 2012 Share Napisano 29 Lutego 2012 Doradcą to za bardzo nie jestem, ale chciałbym Ci już teraz pogratulować efektownego modelu. Naprawdę kawał dobrego modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 29 Lutego 2012 Share Napisano 29 Lutego 2012 Myślę, że spokojnie możesz kłaść ciemny. W sumie pomysł, żeby położyć dwa, jaśniejszy i ciemniejszy też nie wydaje się być zły, ale byłby znacznie bardziej pracochłonny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 1 Marca 2012 Share Napisano 1 Marca 2012 O Kurczaczki! Ta czerwień na kalkach dość konkretnie daje po oczach i odznacza się na powierzchni modelu. Przydałoby się to jakoś zgasić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skikut87 Napisano 1 Marca 2012 Share Napisano 1 Marca 2012 Jak dla mnie po prostu pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 1 Marca 2012 Share Napisano 1 Marca 2012 Dla mnie model jest wspaniały, nie mogę się doczekać galerii. Równie dobrze mogę stwierdzić, że lepiej sobie zbierać zakrętki niż modelować, gdy widzę takie cuda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi