abtb Napisano 5 Listopada Share Napisano 5 Listopada Nie wiem czy to kogoś interesuje, ale Zvezda wróciła do łask w Moje Hobby - w sumie kilkaset pozycji w różnych tematach 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 7 Listopada Super Moderator Share Napisano 7 Listopada Panowie jak ochłoniecie to otworzę temat. Na ten czas zamykam. 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 8 Listopada Super Moderator Share Napisano 8 Listopada Temat z wątków odbiegających od tematu został wyczyszczony. Bardzo proszę osoby, które nie znoszą firmy której temat dotyczy, o nie udzielanie się w tym temacie i nie zaśmiecanie go. Wszyscy jesteśmy inteligentni więc myślę, że nie będę powtórnie zamykał tego tematu i ponownie go "sprzątał", gdyż wszyscy zrozumieli o co mi chodzi. A z doświadczenia wiemy, że wystarczy jeden wpis, by rozpocząć od nowa lawinę postów nie na temat oraz wylewanie żali jeden na drugiego. Życzę wszystkim miłego długiego weekendu. 4 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 8 Listopada Share Napisano 8 Listopada 11 minut temu, jawkers napisał: Bardzo proszę osoby, które nie znoszą firmy której temat dotyczy, o nie udzielanie się w tym temacie i nie zaśmiecanie go. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rack Napisano 8 Listopada Share Napisano 8 Listopada Pomimo usunięcia wszystkich moich wpisów w 100% zgadzam się ze zdaniem Super Moderatora. Dziękuję i pozdrawiam. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OLO Napisano 9 Listopada Share Napisano 9 Listopada Ja proponuję wstawianie tylko zdjęć modeli bez możliwości pisania bo problem będzie wracał i to coraz brutalniej . Ludki biorą przykład z Wiejskiej a tam gównoburza o każdą pierdołę , pozdrawiam moderatora i mu współczuję ten wontek prowadzić OLO 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 9 Listopada Share Napisano 9 Listopada Katalog Zvezda na 2025 rok: https://vk.com/doc6108131_682097510 https://turbobit.net/download/free/eo0a3pt7swm1 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tap-chan Napisano 9 Listopada Share Napisano 9 Listopada No i to jest ciekawostka dla mnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal_G Napisano 9 Listopada Share Napisano 9 Listopada KW-2 w 1:72 - ciekawe. Jak dotąd chyba tylko PST był na rynku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 9 Listopada Share Napisano 9 Listopada Cholercia jaśniutka mogłaby wreszcie Zwezda zrobić nowego IS-3 w 1/35........ chyba wszystkie firmy się zmówiły aby tego czołgu nie wypuszczać czy co ? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 9 Listopada Super Moderator Share Napisano 9 Listopada KOLEJNE UWAGI I WYCIECZKI PERSONALNE NAGRODZĘ ODPOCZYNKIEM OD KLAWIATURY, osoby nie mające nic do napisania w wątku o MODELACH za zabieranie głosu dostaną nagrody bo ile można... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrzemekW Napisano 9 Listopada Share Napisano 9 Listopada 4 godziny temu, Michal_G napisał: KW-2 w 1:72 - ciekawe. Jak dotąd chyba tylko PST był na rynku. Jeszcze Trumpek robił dwie wersje. Przemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sjmport Napisano Wtorek o 06:24 Share Napisano Wtorek o 06:24 W dniu 9.11.2024 o 13:25, Michal_G napisał: KW-2 w 1:72 - ciekawe. Jak dotąd chyba tylko PST był na rynku. Nie tylko . Trumpeter conajmniej dwa wydania. Problem może być taki, że lufa będzie nienawiercona. Tak wygladał zapowiadany KW-1 od Zvezdy. Wszystko nawet spoko, ale lufa nienawiercona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal_G Napisano Wtorek o 10:50 Share Napisano Wtorek o 10:50 Nawiercenie lufy kalibru 152 mm w 1:72 nie stanowi żadnego problemu. Zdecydowanie mniejsze kalibry nawiercałem i dało się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sjmport Napisano Wtorek o 11:12 Share Napisano Wtorek o 11:12 21 minut temu, Michal_G napisał: Nawiercenie lufy kalibru 152 mm w 1:72 nie stanowi żadnego problemu. Zdecydowanie mniejsze kalibry nawiercałem i dało się. Tak zgodzę się. Tylko z drugiej strony przy dobrodziejstwach współczesnych technologii, dla mnie nienawiercona lufa to lenistwo producenta. Mówię tu o najnowszych produktach danej firmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi