gorlock Napisano 26 Października 2014 Share Napisano 26 Października 2014 (edytowane) Witam! Model Afv Club z blaszkami Eduard i skrajnikami RB. Gąsienice i parę detali pobrane z Dragona. Koła Panzer Art. Malowanie farbami Tamiya, brudzenie to tradycyjnie produkty Mig/Ak/A.Mig. Podstawka się jeszcze robi. Edytowane 26 Października 2014 przez Gość 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bożo wpożo Napisano 26 Października 2014 Share Napisano 26 Października 2014 DOSKONAŁY ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
corleone Napisano 26 Października 2014 Share Napisano 26 Października 2014 Bardzo udany model pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 26 Października 2014 Share Napisano 26 Października 2014 Super udany. Świetne malowanie, brudzenie z UMIAREM użytkowany mocno, ale bez przesady.Po porostu klasa. Nawet Extraklasa.Gratuluję. Podstawka i ludzik na pewno mu nie zaszkodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 26 Października 2014 Super Moderator Share Napisano 26 Października 2014 Czołem Lodzio miodzio jak mawiają pingwiny... No to teraz jakaś winetka? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 26 Października 2014 Share Napisano 26 Października 2014 Witam! Piękny i tyle..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAMIL90 Napisano 26 Października 2014 Share Napisano 26 Października 2014 Robi duże wrażenie , żeby mój był chociaż tak w połowie dobrze zrobiony jak twój . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysztof66 Napisano 26 Października 2014 Share Napisano 26 Października 2014 ŚWIETNY,będzie wzorem dla mojego,pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 26 Października 2014 Share Napisano 26 Października 2014 Jeszcze łądniejszy niż poprzedni. Jedno z najładniejszych zimowych malowań jakie tutaj były pokazywane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 26 Października 2014 Share Napisano 26 Października 2014 super dokończyłeś brudzenie ! Dla mnie wzór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzidas71 Napisano 26 Października 2014 Share Napisano 26 Października 2014 Bardzo dobry model. Świetnie wykończony! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 26 Października 2014 Share Napisano 26 Października 2014 Świetnie wymalowany i z wyczuciem utytłany. Wielkie brawa naprawdę rewelacyjny model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neptun1939 Napisano 27 Października 2014 Share Napisano 27 Października 2014 Świetnie się prezentuje. Jedynie to bym usunął taśmę ammo ze środka bo strasznie płaska jest i psuje efekt... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 27 Października 2014 Share Napisano 27 Października 2014 Piękne wykonanie Jedno z najlepszych "modelarskich" malowań zimowych jakie widziałem. Ech ... żeby tak umieć Podziwiam i Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rhinoceros Napisano 27 Października 2014 Share Napisano 27 Października 2014 Gratulacje! Piękny model i malowanie... Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zibizk Napisano 27 Października 2014 Share Napisano 27 Października 2014 Nic dodać, nic ująć. Po prostu świetna robota !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amadem Napisano 28 Października 2014 Share Napisano 28 Października 2014 Świetne wykonanie. Z pewnością czołówka zimowych wozów jakie widziałem. Jedynie oprócz wspomnianego usunięcia "płaskiej taśmy" trochę bardziej ubrudził bym przedział bojowy, ale to już drobnostka i w dużej mierze kwestia gustu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 28 Października 2014 Share Napisano 28 Października 2014 Super, a sam model aż się prosi o podstawkę i ludzika(ów). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gorlock Napisano 28 Października 2014 Autor Share Napisano 28 Października 2014 Płaską taśmę już wymieniłem. Podstaweczka ciągle na etapie budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
micmal Napisano 28 Października 2014 Share Napisano 28 Października 2014 Wstyd, wielki wstyd, że dopiero teraz kreślę te słowa podziwu nad świetnym modelem. Kilka razy już przeglądałem fotki i kończyło się na westchnieniu zachwytu i tyle. Naprawiam przeoczenie i gratuluję pięknego pojazdu. PS. Jedno z lepszych zimowych malowań jakie widziałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 29 Października 2014 Share Napisano 29 Października 2014 Z Micmalem trudno się nie zgodzić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gorlock Napisano 2 Listopada 2014 Autor Share Napisano 2 Listopada 2014 Witam! Dziękuję za wszystkie opinie i komentarze. Cieszę się, że mój ulepek się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz 72 Napisano 3 Listopada 2014 Share Napisano 3 Listopada 2014 Pięknie pomalowany. Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 3 Listopada 2014 Share Napisano 3 Listopada 2014 Z czego zrobiłeś snieg i glebę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gorlock Napisano 3 Listopada 2014 Autor Share Napisano 3 Listopada 2014 Z czego zrobiłeś snieg i glebę? Gleba to tradycyjnie Atlas posypany tłuczonym gipsem. Śnieg z sody utrwalony bezbarwnym matem Tamki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi