bazylms Napisano 30 Sierpnia 2015 Share Napisano 30 Sierpnia 2015 Najwyższe noty za efekt malarski. U mnie koniec nie wygląda tak jak u ciebie początek, he, he. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bożo wpożo Napisano 5 Września 2015 Autor Share Napisano 5 Września 2015 Nie bądź Krzysiu taki skromny . Dzięki Panowie . Zacząłem zabawę z emaliami ak : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 5 Września 2015 Share Napisano 5 Września 2015 Brawo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 5 Września 2015 Share Napisano 5 Września 2015 Grzegorz, powiem, tak. To jedne z najlepszych zdjęć modelu jakie ostatnio widziałem. Mega Żyleta !! A sam model zapowiada sie rewelacyjnie i jest mega uroczy ,-))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 6 Września 2015 Share Napisano 6 Września 2015 Zobacz coś zrobił - nawet lotnicy (Spiton) tu zaglądają. Tak trzymać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7urgen Napisano 6 Września 2015 Share Napisano 6 Września 2015 Nawet lalkarze, munduro- zakreceni tu zagladaja, i oczy przecieraja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 6 Września 2015 Share Napisano 6 Września 2015 Fe-no-me-nal-ne!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 7 Września 2015 Share Napisano 7 Września 2015 Są brawa, są kwiaty, są wywiady dla dziennika wieczornego, są wizyty w zakładach pracy... Coś pięknego Panie kolego! Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 7 Września 2015 Share Napisano 7 Września 2015 Prawda ekranu, prawda czasu. Fenomenalne zdjęcia, będące tylko tłem dla fenomenalnie pomalowanych modeli. BRAWO! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 8 Września 2015 Share Napisano 8 Września 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wisa Napisano 8 Września 2015 Share Napisano 8 Września 2015 Fajny! Zmalowanie - extra! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meser262 Napisano 9 Września 2015 Share Napisano 9 Września 2015 SUPER Pozdrawiam Krzysztof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaxiu Napisano 15 Września 2015 Share Napisano 15 Września 2015 Świetna robota, coś pięknego! Jestem pełen podziwu. Dołączam do grona kibiców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bożo wpożo Napisano 24 Września 2015 Autor Share Napisano 24 Września 2015 Wszystkim bardzo, bardzo dziękuję za dobre słowa Tymczasem wymalowałem silnik , tłumik wetkły tylko w dziurkę bez kleju , brakuje bożowemu silnikowi jeszcze paru detali , ale wystrugam je dopiero po montażu w ramie : I zamontowany na sucharka tymczasem : Mozna pomału składać wszystko do kupy , wykończyć szoferkę i wtedy zabawa z pigmentami . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 24 Września 2015 Share Napisano 24 Września 2015 Ridżuuuuuuu wytłumacz Ty mnei jak ja mogłem przegapić całą tą relację aż do teraz???? Mam nadzieję że PIERWORODNY chowa się równie dobrze jak ten stalinowski pomiot. Jak zwykle cudeśnie go zeszmaciłeś Czekam na wiENcej no i oczywiście na ISKRĘ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 25 Września 2015 Share Napisano 25 Września 2015 Grzesiu, naprawde pięknie robisz ten traktorek. Nie mam pytań. A w dodatku fantastyczne fotki. Szybkość z jaką się modelarsko rozwijasz jest niezła !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 25 Września 2015 Share Napisano 25 Września 2015 Ja to wnoszę a zatwierdzenie montażu kamery w pracowni niniejszego tu ktosia, bożo wpożo zwanego, w celu śledzenia niedozwolonych praktyk polegających na tworzeniu takich cudów. Techniki jego nie z tej ziemi pochodzić muszą. Jako że wpadł tu szanowny towarzysz Gała jego nieocenione kontakty z Pułkownikiem Mitrofanowem przydatne być mogą i siepacze jego z robotą uwinąć się powinni w trymiga. Ja w tym czasie będę medytować nad próba osiągnięcia zbliżonego poziomu wtajemniczenia. A na serio to modelek wychodzi pierwsza klasa i będę zdziwiony jak na głównej stronie nie wyląduje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 25 Września 2015 Share Napisano 25 Września 2015 Model wart jest niejednego artykułu w magazynach modelarski całego świata. Najwyższy poziom galaktyki bo świat to już za mało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 25 Września 2015 Share Napisano 25 Września 2015 Bardzo ładny silnik. W ogóle (już chyba pisałem wcześniej) szacunek za całą włożoną pracę w model. Wszystko jest dla mnie cacy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 25 Września 2015 Share Napisano 25 Września 2015 Wygląda rewelacyjnie. Tylko nie przesadź potem z błotem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 26 Września 2015 Share Napisano 26 Września 2015 mam za mały zasób słów na pochwały, ale córka już na świecie, to i w chwaleniu modeli się podciągnę! Silnik wspaniały, będzie jeszcze jakoś tyrany? Bo ja bym go na maksa jakimiś olejami uświnił... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mac09 Napisano 2 Października 2015 Share Napisano 2 Października 2015 Niesamowite detale, dopracowane do perfekcji jak u jakiegoś szaleńca Model cudny, co tu gadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rack Napisano 2 Października 2015 Share Napisano 2 Października 2015 Strona Szefa to już za sam silnik ... Niesamowita praca, gratki talentu i umiejętności . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 3 Października 2015 Share Napisano 3 Października 2015 Taki warsztat !!! A mi nie działają powiadomienia o odpowiedziach z Forum :-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bożo wpożo Napisano 3 Października 2015 Autor Share Napisano 3 Października 2015 Dziękuję ślicznie za komentarze i dobre słowo wszystkim współmodelarzom i zapraszam do galerii : viewtopic.php?f=68&t=50917 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi