Solo Napisano 27 Marca 2016 Share Napisano 27 Marca 2016 A konkretniej? Bo ja ze wsi jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 27 Marca 2016 Super Moderator Share Napisano 27 Marca 2016 Oryginalny wybór... Rozumiem ze 1/48 ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 27 Marca 2016 Share Napisano 27 Marca 2016 Atlis, a dasz radę wyrobić się z takim skomplikowanym modelem w 4 miesiące? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 27 Marca 2016 Share Napisano 27 Marca 2016 Postaraj się, zawsze masz szanse na drugie albo trzecie miejsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek33365 Napisano 27 Marca 2016 Share Napisano 27 Marca 2016 A co to? Juz miejsca rozdajecie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 27 Marca 2016 Share Napisano 27 Marca 2016 Ktoś rozsądny musi prawidłowo przyznać nagrody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek33365 Napisano 27 Marca 2016 Share Napisano 27 Marca 2016 No proszę jakie niektórzy mają chodne. Rozumiem, że wiecie także jak wyglądają galerie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 27 Marca 2016 Share Napisano 27 Marca 2016 To jest w trakcie ustalania, nie wszystko na raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek33365 Napisano 27 Marca 2016 Share Napisano 27 Marca 2016 Ok. Po czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vollff Napisano 27 Marca 2016 Share Napisano 27 Marca 2016 Cześć - to mój plan na lato Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 27 Marca 2016 Share Napisano 27 Marca 2016 Nadal podtrzymuję zdanie wyrobione podczas zimowego konkursu, że temat "lato" jest zbyt obszerny i daje za duże pole do interpretacji. Z drugiej strony daje szanse wielu użytkownikom na start, ale wtedy po co nazwa tematyczna konkursu...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kjp_a_man Napisano 28 Marca 2016 Autor Share Napisano 28 Marca 2016 … po co nazwa tematyczna konkursu?Just for fun?Odwaliłeś zimą kawał roboty to i latem dasz radę zmieścić HMMV w tematyce konkursu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 28 Marca 2016 Share Napisano 28 Marca 2016 temat "lato" jest zbyt obszerny i daje za duże pole do interpretacji. Nie uważam, mam w magazynie pięć modeli i za cholerę nie wiem, jak je do tematu przypasować. Ale mam jeszcze miesiąc na szukanie inspiracji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRL Napisano 28 Marca 2016 Share Napisano 28 Marca 2016 Ja co prawda nie biorę udziału w tej edycji konkursu ale lato to sezon Air Show i mimo iż nie jestem wielkim fanem tych wszystkich tygrysich "malunków" czy innych dziwactw to jednak chciałbym zobaczyć jakiś fajny samolot pokazowy np F-100 lub F-4 Thunderbirds a może fajnie wykonany F-18 Blue Angels w połysku lub wersjaF-18 z Australii z 2005r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 28 Marca 2016 Share Napisano 28 Marca 2016 Na przyszłość pod rozwagę pomysł, żeby zrobić konkurs bez motywu przewodniego. Jaki kto ma model ochotę ulepić taki lepi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 28 Marca 2016 Share Napisano 28 Marca 2016 Jak i pod poprzedni. Tylko w podświadomości siedzi, że najbardziej true będą modele w pustynnym czy zimowym kamuflażu. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VDR Napisano 28 Marca 2016 Share Napisano 28 Marca 2016 czy zimowym kamuflażu. ;) chyba letnim ? ;) Lato to tak szeroki temat, że można podpiąć w zasadzie wszystko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 28 Marca 2016 Share Napisano 28 Marca 2016 Nawiązując do poprzedniego konkursu, stary... ;) Może kogoś najść ochota wykonać zimowy model w lipcu i pustynny w grudniu przecież, więc po co ograniczenia. A najlepszą interpretacją w poprzednim konkursie był Catelrpilar przy zimnym piwku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 28 Marca 2016 Share Napisano 28 Marca 2016 Atlis ona jest dobra, ta koncepcja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 28 Marca 2016 Share Napisano 28 Marca 2016 Diorama "Przygotowanie na lato" Ju-87 i figurka szorująca zimowy kamuflaż. Pół Sztukasa zjechany biały a pół prawie błyszczący. Wyglądało by rewelacyjnie. Trzeba tylko trochę wyobraźni. Ja nie mówię, że się nie da wymyśleć. Mówię tylko, żeby nie było potrzeby wymyślania. Na siłę jeszcze nikt nikogo nie uszczęśliwił, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VDR Napisano 28 Marca 2016 Share Napisano 28 Marca 2016 W wielu lokalnych gwarach każdy samolot "lato" ;) Atlis - gęś mi się bardziej z jesienią kojarzy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 28 Marca 2016 Share Napisano 28 Marca 2016 zawsze to jakiś dodatkowy challenge Tylko po co? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VDR Napisano 28 Marca 2016 Share Napisano 28 Marca 2016 Na pierwszy rzut oka pomyślałem że to zima ale to chyba tylko przepalone zdjęcie ;) W sumie w styczniu na S3 gęsi przymarzły do asfaltu więc jakaś dioramka z S3 na zimowy konkurs też by była ok ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 28 Marca 2016 Share Napisano 28 Marca 2016 Mi również. Tylko i tu gdzieś w temacie i zdaje się poprzednią razą były głosy, że "wystartowałbym, ale nie mam pomysłu na interpretację tematu". Konkurs, modelarski - wystawiasz model i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 28 Marca 2016 Share Napisano 28 Marca 2016 Nadal podtrzymuję zdanie wyrobione podczas zimowego konkursu, że temat "lato" jest zbyt obszerny i daje za duże pole do interpretacji. Z drugiej strony daje szanse wielu użytkownikom na start, ale wtedy po co nazwa tematyczna konkursu...? Skoro i tak, i tak daje to zbyt wiele możliwości na start w konkursie, to w czym problem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi