cooper69 Napisano 4 Stycznia 2017 Share Napisano 4 Stycznia 2017 Będzie, tylko muszę wymyślić z czego najlepiej. Nie wiem czy miedziucha da się łatwo pomalować, czy się będzie stawiać. Cienka cyna i będzie wiencej nisz GIT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 4 Stycznia 2017 Share Napisano 4 Stycznia 2017 "W środek" daj coś grubszego,a na wierzch cienki miedziany drut(rozsupłaj elektryczny)przecież to kabel telefoniczny,więc cienki..Nie sądzę żeby ciągali za sobą światłowód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 4 Stycznia 2017 Autor Share Napisano 4 Stycznia 2017 I to są dobre pomysły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 6 Stycznia 2017 Share Napisano 6 Stycznia 2017 A ja tak z ciekawości zapytam. Na tym bębnie jest kabel, lina? Jak kabel to do czego wykorzystywany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 6 Stycznia 2017 Share Napisano 6 Stycznia 2017 A ja tak z ciekawości zapytam. Na tym bębnie jest kabel, lina? Jak kabel to do czego wykorzystywany? Wygląda jak bęben na kabel telefoniczny do aparatu polowego(takiego na korbkę )..przynajmniej u nas podobne bębny służą do tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 6 Stycznia 2017 Share Napisano 6 Stycznia 2017 A ja tak z ciekawości zapytam. Na tym bębnie jest kabel, lina? Jak kabel to do czego wykorzystywany? Wygląda jak bęben na kabel telefoniczny do aparatu polowego(takiego na korbkę )..przynajmniej u nas podobne bębny służą do tego Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 7 Stycznia 2017 Autor Share Napisano 7 Stycznia 2017 No to wash zrobiony. Kable też. Wyszły tak sobie, dużo lepiej by się robiło gdyby bębny nie były już zmocowane na modelu. Po przejrzeniu w necie zdjeć kilku modeli oraz pojazdów w realu postanowiłem zę nie będzie obijany. I to nie podlega negocjacjom, ha, ha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 8 Stycznia 2017 Share Napisano 8 Stycznia 2017 Wygląda bojowo. Podstawkę pustynną planujesz oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzugaj Napisano 8 Stycznia 2017 Share Napisano 8 Stycznia 2017 Fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 8 Stycznia 2017 Share Napisano 8 Stycznia 2017 Świetna robota z washem. Duzo zakamarków, wiec efekt doskonały, ale wkład pracy też zasługuje na pochwałę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chorąży Napisano 9 Stycznia 2017 Share Napisano 9 Stycznia 2017 Prośba Czy mógłbyś na "privat" podesłać skan kalkomanii ? Podbudowany Twoim zmaganiem postanowiłem "rewitalizować" sklejonego kiedyś "Warriora". Podkusiła mnie biała wersja UN. Wszystko fajnie, ale kalki na wieży (po przyklejeniu na płynie) rozsypały się i muszę wydłubać "maski". Jeżeli nie sprawi to problemu to będę wdzięczny ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tenggeri Napisano 9 Stycznia 2017 Share Napisano 9 Stycznia 2017 Elegancko wygląda po tym washu.Brudzenie jakie planujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 9 Stycznia 2017 Autor Share Napisano 9 Stycznia 2017 Chorąży - poszedł priv. Brudzenie to tylko olejne i kurzenie. Bez obijania. Podstawki chwilowo raczej nie będzie. Nie ma odpowiedniej, a i czasu mało na zabawę z nią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
micmal Napisano 10 Stycznia 2017 Share Napisano 10 Stycznia 2017 Bez obijania. Wiem, wiem, że decyzja już zapadła, ale... Malowanie...śliczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 19 Stycznia 2017 Autor Share Napisano 19 Stycznia 2017 Witam. W mojej opinii jest prawie skończony. Prawie, bo cały szpej jest jeszcze nie przyklejony. Na fotkach zauważyłęm że zapomniałem przetrzeć zęby kół napędowych metalizerem - zrobi się. No i na zdjęciach pigment jest prawie nie widoczny. Co myślicie? Tylko bez młotkowania. W niedziele jedzie na wystawę, a galeria chyba w przyszłym tygodniu - w każdym razie taki jest plan. A tu dowód na to że pigmenty są: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piecu_KP Napisano 19 Stycznia 2017 Share Napisano 19 Stycznia 2017 Piękny okaz. Aż naszła mnie chęć posiadania takiego samego. Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 19 Stycznia 2017 Share Napisano 19 Stycznia 2017 No i poobijaj go troszkę!Wygląda jak z salonu a Anglik płakał jak sprzedawał! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 19 Stycznia 2017 Autor Share Napisano 19 Stycznia 2017 No i poobijaj go troszkę!Wygląda jak z salonu a Anglik płakał jak sprzedawał! No ale nie wszystkie były obczaskane: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 19 Stycznia 2017 Share Napisano 19 Stycznia 2017 Widac, ze lubisz czyscioszki a nie brudasy. Zdecydowanie udany model i wstydu na wystawie nie bedzie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 19 Stycznia 2017 Share Napisano 19 Stycznia 2017 Elegancki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 19 Stycznia 2017 Share Napisano 19 Stycznia 2017 Rewelka Krzysztofie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarekk Napisano 19 Stycznia 2017 Share Napisano 19 Stycznia 2017 Wcale mu z tym młotkowaniem nie byłoby do twarzy. Jest super. Brudzenie piaskiem pustyni? Jeśli już to delikatne jak na Twoim modelu. Podstawka ewentualnie powinna być zakurzona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 20 Stycznia 2017 Autor Share Napisano 20 Stycznia 2017 Dzieki za opinie. W takim razie przyklejam wszystko i do galerii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 20 Stycznia 2017 Share Napisano 20 Stycznia 2017 Elegancki, super wymalowany, model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooper69 Napisano 20 Stycznia 2017 Share Napisano 20 Stycznia 2017 Jak zawsze milo i milo siem oklonda! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi