Manto87 Napisano 13 Września 2016 Share Napisano 13 Września 2016 Dziekuje I Gratulacje dla wszystkich I want to thank you all, all the modelers of all the categories, all the people who have spent some time for voting and first of all thanks to all the organizers! It was a fantastic contest full of beautiful pieces of art!!! Congratulations to all the members!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 13 Września 2016 Share Napisano 13 Września 2016 Podziękowania dla organizatorów oraz gratulacje dla wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misiek Napisano 13 Września 2016 Share Napisano 13 Września 2016 Gratuluję Wszystkim uczestnikom oraz zwycięzcom danych kategorii, Organizatorom dziękuję za poświęcenie skutkujące wspaniałą zabawą. Pragnę również podziękować Wszystkim sędziom za oddane głosy na mój modelik. Pozdrawiam, Misiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klaymen Napisano 13 Września 2016 Share Napisano 13 Września 2016 Dzięki za głosy i gratulacje dla wszystkich Modele powychodziły super, fajnie jest zobaczyć nie tylko efekt jak na wystawach ale i jak powstawały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moralezz Napisano 13 Września 2016 Share Napisano 13 Września 2016 Gratuluję laureatom oraz tym wszystkim, którzy ukończyli warsztaty na czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz Ciesielski Napisano 13 Września 2016 Share Napisano 13 Września 2016 Gratulacje dla zwycięzców i zapraszam do Poznania na zawody 24.09-25.09.2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luckyLUKE Napisano 13 Września 2016 Share Napisano 13 Września 2016 Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xmald Napisano 13 Września 2016 Share Napisano 13 Września 2016 Czołem! Serdecznie dziękuję! Przyznam szczerze, że nie spodziewałem się żadnego wyróżnienia ponieważ uważam, że koledzy zrobili naprawde świetne prace. Chapeau bas dla organizatorów - udział w konkursie sprawił mi mnóstwo frajdy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRL Napisano 13 Września 2016 Share Napisano 13 Września 2016 Gratulacje z mojej strony dla wszystkich uczestników i organizatorów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomB(raider) Napisano 13 Września 2016 Share Napisano 13 Września 2016 Gratulacje dla wszystkich! Dzięki Wielkie dla organizatorów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 13 Września 2016 Share Napisano 13 Września 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JaRo90nh Napisano 13 Września 2016 Share Napisano 13 Września 2016 Gratulacje wszystkim uczestnikom oraz zwycięzcom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 14 Września 2016 Share Napisano 14 Września 2016 Gratulacje dla wszystkich laureatów ale również dla tych co uwinęli się w terminie oraz dla tych co nie dali rady ale dzielnie walczyli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jureczek Napisano 14 Września 2016 Share Napisano 14 Września 2016 Piękne modele ,piękne warsztaty i rywalizacja Gratulacje dla laureatów Dziękuje organizatorowi i pomocnikom za super konkurs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prowler27 Napisano 14 Września 2016 Share Napisano 14 Września 2016 Gratulacje dla uczetników i dziekuje organizatorom za wspaniały konkurs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eldiabllo Napisano 14 Września 2016 Share Napisano 14 Września 2016 Gratuluje zwycięzcom, byl to mój pierwszy jakikolwiek konkurs, ogólnie generalnie uplasowałem sie na 54 miejscu. Dziękuję tym co oddali na moja prace głosy. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 14 Września 2016 Share Napisano 14 Września 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 15 Września 2016 Share Napisano 15 Września 2016 Gratuluje wszystkim uczestnikom. No i oczywiście gratulacje i podziękowanie dla administracji za przygotowanie konkursu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blacman Napisano 17 Września 2016 Share Napisano 17 Września 2016 Swietnie zorganizowany konkurs. Gratulacje dla zwyciezców i organizatorów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoren86 Napisano 18 Września 2016 Share Napisano 18 Września 2016 Jak zwykle konkurs super, szkoda że nie udało mi się tym razem dotrzeć do końca. Gratuluję wszystkim wygranym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 28 Września 2016 Autor Super Moderator Share Napisano 28 Września 2016 Witam Mały update od sponsorów - większość paczek już została wysłana w zeszłym tygodniu, część miała być nadana w tym. Proszę uzbrójcie się w cierpliwość - na pewno wszystko dotrze. Co zaś się tyczy medali i dyplomów, to te pierwsze będą odbierane na początku przyszłego tygodnia od firmy produkującej a dyplomy właśnie się drukują - więc też proszę o odrobinę cierpliwości. Wszyscy organizatorzy mają teraz gorący okres (skończyły się wakacje i wszyscy wracają do wytężonej pracy), i po prostu jest ciężko o chwilę czasu. pozdrawiam Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kapitan1 Napisano 28 Września 2016 Share Napisano 28 Września 2016 Nie śpiesz się- tak jak w modelach, to nie wyścigi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marwaw Napisano 29 Września 2016 Share Napisano 29 Września 2016 Nie ma problemu, do mnie zresztą dotarły lufki z Mastera. Serdecznie dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 30 Września 2016 Autor Super Moderator Share Napisano 30 Września 2016 Witam Nadal nie otrzymałem adresów do wysyłki nagród/dyplomów/medali do tych użytkowników: damien77 danielodziem FAZZY_bez_humoru filipsg irlandczyk85 Kamil K. Kosynier kret69 Messer oltrans ra12 Spotter TomB(raider) zloty Wysyłam do was jeszcze raz PW, w przypadku braku odpowiedzi do końca tego tygodnia wasze ewentualne nagrody/medale/dyplomy przepadają. pozdrawiam Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irlandczyk85 Napisano 30 Września 2016 Share Napisano 30 Września 2016 WitamNadal nie otrzymałem adresów do wysyłki nagród/dyplomów/medali do tych użytkowników: damien77 danielodziem FAZZY_bez_humoru filipsg irlandczyk85 Kamil K. Kosynier kret69 Messer oltrans ra12 Spotter TomB(raider) zloty Wysyłam do was jeszcze raz PW, w przypadku braku odpowiedzi do końca tego tygodnia wasze ewentualne nagrody/medale/dyplomy przepadają. pozdrawiam Christian Zobacz spam itp. 3 razy wysyłałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi