jat02 Napisano 17 Marca 2017 Share Napisano 17 Marca 2017 Witam W drugim kwartale powinny zakończyć się prace nad zestawem do samodzielnego montażu STAR 266 skrzyniowy w skali 1/35 . Żeby nie było wątpliwości , to nie jest przeskalowany model PJS tylko całkiem nowy wyrób . Duża ilość elementów , oraz dbałość o szczegóły powinny zadowolić większość nabywców modelu . Na dzień dzisiejszy gotowa jest większość elementów oraz formy do nich . Kabina jest w najwcześniejszej wersji, z atrapą siatkowaną , jest przewidywana opcja dodatkowej atrapy ze otworami wentylacyjnymi , skrzynia ładunkowa typu Omega . Zdjęcia zamieszczę , jak zostanie odlana pierwsza partia części . Chciałbym wiedzieć ile osób z forum było by zainteresowanych takim zestawem . Przewidywana cena to około 200,00zł . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek33365 Napisano 17 Marca 2017 Share Napisano 17 Marca 2017 Wstępnie ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
portalus Napisano 17 Marca 2017 Share Napisano 17 Marca 2017 Za 200 to biorę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Złośliwiec Napisano 17 Marca 2017 Share Napisano 17 Marca 2017 Jestem zainteresowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 17 Marca 2017 Share Napisano 17 Marca 2017 Ja także. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 17 Marca 2017 Super Moderator Share Napisano 17 Marca 2017 Jak najbardziej dołączę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigmodel Napisano 17 Marca 2017 Share Napisano 17 Marca 2017 Jestem zainteresowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morfeusz84 Napisano 17 Marca 2017 Share Napisano 17 Marca 2017 Woow super . Na pewno będzie u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wisa Napisano 17 Marca 2017 Share Napisano 17 Marca 2017 Do 200 pln bym wziął... Dużo zależy od jakości... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzugaj Napisano 17 Marca 2017 Share Napisano 17 Marca 2017 i ja ale poczekan na zdjecia. Mozna kilka wariantow wystugac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 17 Marca 2017 Share Napisano 17 Marca 2017 Jestem zainteresowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 17 Marca 2017 Share Napisano 17 Marca 2017 i ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imt Napisano 17 Marca 2017 Share Napisano 17 Marca 2017 i ja również Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vollff Napisano 17 Marca 2017 Share Napisano 17 Marca 2017 Stara chętnie ulepię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robroy Napisano 17 Marca 2017 Share Napisano 17 Marca 2017 Ja także Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n_lukasz Napisano 18 Marca 2017 Share Napisano 18 Marca 2017 ja również jestem zainteresowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikemc Napisano 18 Marca 2017 Share Napisano 18 Marca 2017 Wstępnie ja też jestem zainteresowany, ale wcześniej chciałby zobaczyć zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flynavy Napisano 18 Marca 2017 Share Napisano 18 Marca 2017 1 szt dla mnie też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panzer_lehr Napisano 18 Marca 2017 Share Napisano 18 Marca 2017 Poproszę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bożo wpożo Napisano 18 Marca 2017 Share Napisano 18 Marca 2017 Model żywiczny "niszowego "pojazdu w tej skali za 200 złotych ? Ciekawe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
portalus Napisano 18 Marca 2017 Share Napisano 18 Marca 2017 Dlatego jest takie zainteresowanie - czekam na konkrety i weryfikację deklaracji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arni44 Napisano 18 Marca 2017 Share Napisano 18 Marca 2017 Też jestem zainteresowany, ale chciałby zobaczyć zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiek13 Napisano 18 Marca 2017 Share Napisano 18 Marca 2017 Porodzie wpisać mnie na listę zainteresowanych ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 18 Marca 2017 Share Napisano 18 Marca 2017 Jaki czas oczekiwania jeśli chodzi o etap możliwości zakupu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jat02 Napisano 18 Marca 2017 Autor Share Napisano 18 Marca 2017 Jak pisałem w pierwszym poście , model ukaże się w drugim kwartale br. , cena , którą podałem jest przybliżona , wszystko zależy od ilości elementów , zastosowanej żywicy . Dystrybucja będzie polegała na wpisywaniu się na listę na zasadzie kopiuj wklej . Zestawów będzie tyle , ile będzie chętnych , nie będzie produkcji na zapas . Opłata za model będzie pobierana z góry . Wysyłka będzie dokonywana po otrzymaniu potwierdzenia dokonania przelewu . Czas oczekiwania określę w momencie wykonania pierwszych odlewów . Wtedy będzie wiadomo , ile trwać będzie skompletowanie jednego zestawu . Do każdego zestawu będą dołączone elementy fototrawione oraz instrukcja montażu w systemie obrazkowym . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi