Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Po pierwsze bardzo mi się podoba! Po drugie, podoba mi się na 98%, No... na 98,5%

Pierwszy 1% niepodobania się to błoto w bieżniku opon. W tej ilości raczej nie ma szans się utrzymać, nawet świeże. Za dużo, nie takie... no nie podoba się i już.

Drugi 1% niepodobania się to... zegary! bardzo wala po oczach nowością i wyrazistością - odstają od reszty. Można uznać że własnie wymienione na nówki sztuki... i wówczas jest 0,5% niepodobania się, ale kto by to wymieniał? Bardziej w nim przemawiało by do mnie pęknięte pożółkłe szkiełko.

PS. No i gdyby to był polski ciągnik to byłby jeszcze 1% za brak napisu na kierownicy! Kto wie jakiego?

Poza tym śliczny!

Napisano
Witam

Zastosowałeś jakieś dodatki w nim czy prosto z pudła?

Zegary, Yahu Models

Bardziej w nim przemawiało by do mnie pęknięte pożółkłe szkiełko.

Doby pomysł, niestety nawet przez myśl mi nie przeszło :-(

Napisano

A ja zapytam autora po ilu latach doszedł do takich umiejętności ? Fajnie się ogląda coś tak perfekcyjnego

Napisano
A ja zapytam autora po ilu latach doszedł do takich umiejętności ? Fajnie się ogląda coś tak perfekcyjnego

Do takich umiejętności mniej więcej po 10 modelach. A do perfekcji to jeszcze sporo brakuje :-)

Napisano

Rewelacyjny .

I nie zgodzę się z Kolegą Skarga, że błoto nierzeczywiste.

Sam wielokrotnie widziałem takie przyschnięte błotko odchodzące lekko "płatami" od klocków bieżnika

Napisano

model rewelacyjny. Aczkolwiek trzeba się zgodzić ze Skargą co do błota na bieżniku i zegarów. Ale i tak bardzo mi się podoba.

Napisano
trzeba się zgodzić ze Skargą

Ne trzeba!!! Mnie te dwa elementy psują odbiór tego świetnego modelu. Być może tobie też, ale obowiązku nie ma!