odimichal Napisano 6 Września 2017 Share Napisano 6 Września 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Taki Jeden Napisano 6 Września 2017 Share Napisano 6 Września 2017 Smakowity. Sam mam zamiar go kupić. Są jakieś trudności w montażu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bożo wpożo Napisano 6 Września 2017 Share Napisano 6 Września 2017 PE-TAR-DA ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
odimichal Napisano 6 Września 2017 Autor Share Napisano 6 Września 2017 Są jakieś trudności w montażu ? Żadnych, wszystko ładnie do siebie pasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooper69 Napisano 6 Września 2017 Share Napisano 6 Września 2017 Zarąbisty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TReS Napisano 6 Września 2017 Share Napisano 6 Września 2017 Czad! Dupe urywa w każdym aspekcie, nowy miszcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek B. Napisano 6 Września 2017 Share Napisano 6 Września 2017 Witam Pięknie Ci wyszedł, sam mam go w czeluściach magazynku. Zastosowałeś jakieś dodatki w nim czy prosto z pudła? Pozdrawiam Wojciech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skarga Napisano 6 Września 2017 Share Napisano 6 Września 2017 Po pierwsze bardzo mi się podoba! Po drugie, podoba mi się na 98%, No... na 98,5% Pierwszy 1% niepodobania się to błoto w bieżniku opon. W tej ilości raczej nie ma szans się utrzymać, nawet świeże. Za dużo, nie takie... no nie podoba się i już. Drugi 1% niepodobania się to... zegary! bardzo wala po oczach nowością i wyrazistością - odstają od reszty. Można uznać że własnie wymienione na nówki sztuki... i wówczas jest 0,5% niepodobania się, ale kto by to wymieniał? Bardziej w nim przemawiało by do mnie pęknięte pożółkłe szkiełko. PS. No i gdyby to był polski ciągnik to byłby jeszcze 1% za brak napisu na kierownicy! Kto wie jakiego? Poza tym śliczny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
odimichal Napisano 6 Września 2017 Autor Share Napisano 6 Września 2017 WitamZastosowałeś jakieś dodatki w nim czy prosto z pudła? Zegary, Yahu Models Bardziej w nim przemawiało by do mnie pęknięte pożółkłe szkiełko. Doby pomysł, niestety nawet przez myśl mi nie przeszło :-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikemc Napisano 7 Września 2017 Share Napisano 7 Września 2017 Piękny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NAND Napisano 7 Września 2017 Share Napisano 7 Września 2017 Po prostu świetny, gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hubert Kendziorek Napisano 7 Września 2017 Share Napisano 7 Września 2017 C U D N Y ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pilot Napisano 7 Września 2017 Share Napisano 7 Września 2017 A ja zapytam autora po ilu latach doszedł do takich umiejętności ? Fajnie się ogląda coś tak perfekcyjnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
odimichal Napisano 7 Września 2017 Autor Share Napisano 7 Września 2017 A ja zapytam autora po ilu latach doszedł do takich umiejętności ? Fajnie się ogląda coś tak perfekcyjnego Do takich umiejętności mniej więcej po 10 modelach. A do perfekcji to jeszcze sporo brakuje :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 7 Września 2017 Share Napisano 7 Września 2017 Miodzio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 7 Września 2017 Share Napisano 7 Września 2017 Bardzo ładny!. Fajnie wychodzą Ci te pigmenty na oponach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 10 Września 2017 Share Napisano 10 Września 2017 Bardzo lubię taki pokraki A jeszcze jak w świetnym wykonaniu to sama radość z oglądania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 10 Września 2017 Share Napisano 10 Września 2017 Genialna praca! Gratuluję, udanego modelu, warsztatu i fotki Admina. Super fajny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dudipl Napisano 10 Września 2017 Share Napisano 10 Września 2017 Rewelacja!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coppercat Napisano 11 Września 2017 Share Napisano 11 Września 2017 (edytowane) Namierzony w Łasku: Gratulacje. Piękny model Edytowane 11 Września 2017 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 11 Września 2017 Share Napisano 11 Września 2017 No to Bożo Wpożo ma teraz konkurencję. Świetny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Taki Jeden Napisano 11 Września 2017 Share Napisano 11 Września 2017 No to Bożo Wpożo ma teraz konkurencję. Świetny. Bożo wpożo jest BEZKONKURENCYJNY !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rack Napisano 13 Września 2017 Share Napisano 13 Września 2017 Rewelacyjny . I nie zgodzę się z Kolegą Skarga, że błoto nierzeczywiste. Sam wielokrotnie widziałem takie przyschnięte błotko odchodzące lekko "płatami" od klocków bieżnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 14 Września 2017 Share Napisano 14 Września 2017 model rewelacyjny. Aczkolwiek trzeba się zgodzić ze Skargą co do błota na bieżniku i zegarów. Ale i tak bardzo mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skarga Napisano 14 Września 2017 Share Napisano 14 Września 2017 trzeba się zgodzić ze Skargą Ne trzeba!!! Mnie te dwa elementy psują odbiór tego świetnego modelu. Być może tobie też, ale obowiązku nie ma! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi