Szydercza Gała Napisano 29 Stycznia 2018 Autor Share Napisano 29 Stycznia 2018 Tak... СМЕРШ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 6 Lutego 2018 Share Napisano 6 Lutego 2018 co tu się wyprawia? Miesiąc mnie nie było a tu dalej męczenie kila.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 10 Lutego 2018 Autor Share Napisano 10 Lutego 2018 KafelkujEM dalej: Heil Mussolini Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 10 Lutego 2018 Share Napisano 10 Lutego 2018 Do Wielkanocy go nie wymalujesz. Ale jest moc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 13 Lutego 2018 Share Napisano 13 Lutego 2018 normalnie kalejdoskop patrze, patrze i w głowie mi się kręci.... a może to jeszcze od weekendowej wUdki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 13 Lutego 2018 Share Napisano 13 Lutego 2018 Hmmm...bardzo dekoracyjne dno. Całe okręty winno się tak malować! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz.B Napisano 13 Lutego 2018 Share Napisano 13 Lutego 2018 Nakleił byś jakąś imitacja carbonu to nie trzeba by tyle czekać do kolejnej odsłony wątku . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ESP Napisano 14 Lutego 2018 Share Napisano 14 Lutego 2018 Gała szykuje warsztat na francuskie krążowniki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super_Hans Napisano 14 Lutego 2018 Share Napisano 14 Lutego 2018 O! I to jest kamuflaż! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 14 Lutego 2018 Share Napisano 14 Lutego 2018 Obstawiałbym raczej cuś ze szlaczkiem ;) Tak czy siak, jest ciekawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 14 Lutego 2018 Share Napisano 14 Lutego 2018 Tak, czy inaczej szykuje się jakiś mega fajny kamuflaż. Nie rozumiem tylko, czemu na części podwodnej ,_)_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 14 Lutego 2018 Share Napisano 14 Lutego 2018 Może chodziło o dezorientację włoskich ludzi-żab? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 14 Lutego 2018 Autor Share Napisano 14 Lutego 2018 Nie będzie żadnego kamuflażu, bo Danton takowego nigdy sie nie dorobił. Mój jest jeszcze przedwojenny, nie mam informacji na temat kiedy dokładnie przemalowali dno z zielonego na czerwone, ale nastapiło to gdzieś pomiedzy 1911 a 1914. Zdecyduje sie potem na kiedy ma byc mój, byle przed kominami, bo tam jest jedyna rożnica Taki tu ostatnio grobowiec że nawet nie zaglądałem ostatnie dwa dni Amerykańce testowali różne dziwaczne koncepcje kamo pod koniec Wielkiej Wojny, jak choćby ten szlaczkowy. W tym tygodniu sie obijam, nie chce mi się kafelków fukać Z waszych wypowiedzi bije niezrozumienie koncepcji Nikt nie pytał, więc założyłem że dla wszystkich jest jasne co ja tu robię.... wychodzi na to że założenie było błędne To nic innego jak po porstu podział blach kadłuba. coś jak w Kicie i Bezszumnym, tylko mniej łapatoligicznie, nie olejami, a w warstwie podkładu. Tamte były zdrowo zaciurane w części podwodnej, więc nie miało sensu robienie tego tam. Ten tutaj żabol bedzie mniej zafafluniony, a poza tym to dno jest wielkie i bez tego byłoby smutne jak dupa węża. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 15 Lutego 2018 Share Napisano 15 Lutego 2018 Ja wiedziałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forest Napisano 20 Lutego 2018 Share Napisano 20 Lutego 2018 Uff, przebrnąłem... Gała, tak tylko mówię, niedawno u mnie w robocie, kojarzonej w całej Polszy z Leśną Górą, otwarli pewien oddział... Jesteś świetnym materiałem na Ordynatora Ale, tak na marginesie, do bani ta Twoja OCHRANA... Ciapek paszoł w pizdiet', a oni nic???? Czas na zmianę systemu chyba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 20 Lutego 2018 Share Napisano 20 Lutego 2018 Z waszych wypowiedzi bije niezrozumienie koncepcji Ja bym nazwał to dystansem do bezkrytycznego kafelkowania wyrażonego w postaci żarcików ,-))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 21 Lutego 2018 Autor Share Napisano 21 Lutego 2018 Forest, ale na tym twoim oddziale raczej nie pozwoliliby mi sie bawić ostrymi przedmiotami, nie wspominając o wąchaniu chemii wszelakiej.... co prawda maja w zamian niezłe prochy Myślę że Ciapenty osiągnął szczyt swojej kariery i usunął się w cień w odpowiednim momencie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 23 Lutego 2018 Share Napisano 23 Lutego 2018 Myślę że Ciapenty osiągnął szczyt swojej kariery i usunął się w cień w odpowiednim momencie Pozazdrościłeś Ciapkowi jego mołojeckiej sławy i sam go zlikwidowałeś. Pokazuj co zmalowałeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 24 Lutego 2018 Autor Share Napisano 24 Lutego 2018 Oj tam oj tam Mareczku, on po prostu popełnił samobójstwo... SZCZelając sobie w poltylicę... 3 razy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
staś Napisano 25 Lutego 2018 Share Napisano 25 Lutego 2018 Witam ,,kolegów,, Obserwuję wasze poczynania a szczególnie szyderczego i mam małe pytanko ( sorki że w tym dziale ) do was bo modele macie pierwsza klasa a mianowicie ; czym ,,brudzicie,, drewniane pokłady ? Robię grafa spee kadłub umaziałem a pokład mam z mk i jakiś taki czysty- zgroza.Możecie coś doradzić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 25 Lutego 2018 Autor Share Napisano 25 Lutego 2018 Ja najpierw wysycam jakimś lakierem, żeby farby nie pił (może być Sido) a potem przecieram brydnym rozcieńczalnikiem (bo na miano łosza to nie zasługuje) w kolorze van dyke brown. Można toto jeszcze posmyrać pędzlem dla zróżnicowania odcienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz.B Napisano 25 Lutego 2018 Share Napisano 25 Lutego 2018 Lakierujesz i brudzisz jeszcze przed przyklejeniem czy już na modelu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 25 Lutego 2018 Autor Share Napisano 25 Lutego 2018 Na modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 26 Lutego 2018 Share Napisano 26 Lutego 2018 Myślę że Ciapenty osiągnął szczyt swojej kariery i usunął się w cień w odpowiednim momencie Pozazdrościłeś Ciapkowi jego mołojeckiej sławy i sam go zlikwidowałeś. Pokazuj co zmalowałeś. Oj tam oj tam Mareczku, on po prostu popełnił samobójstwo... SZCZelając sobie w poltylicę... 3 razy Rewolucja bez ofiar, to nie rewolucja A tak z ciekawości, jak tam kafelki?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
staś Napisano 26 Lutego 2018 Share Napisano 26 Lutego 2018 Dzięki za radę , wyszło ok Czekam na twoje postępy Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi