Mikele Napisano 23 Lutego 2018 Share Napisano 23 Lutego 2018 R.V. Aircraft do zestawu proponuje MiG-21UM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 23 Lutego 2018 Share Napisano 23 Lutego 2018 R.V. Aircraft do zestawu proponuje MiG-21UM. Alleluja! Wreszcie, bo już myślałem, że wszyscy tylko będą klepali MFy na tysiąc sposobów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 23 Lutego 2018 Share Napisano 23 Lutego 2018 R.V. Aircraft do zestawu proponuje MiG-21UM. Alleluja! Wreszcie, bo już myślałem, że wszyscy tylko będą klepali MFy na tysiąc sposobów... Nareszcie, bo już myślałem, że mi kalka pożółknie. Będzie tygrysek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 23 Lutego 2018 Share Napisano 23 Lutego 2018 Nareszcie, bo już myślałem, że mi kalka pożółknie. Będzie tygrysek A który? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 23 Lutego 2018 Share Napisano 23 Lutego 2018 Trzeba ino rychło pozbyć się Intecha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 24 Lutego 2018 Share Napisano 24 Lutego 2018 Nareszcie, bo już myślałem, że mi kalka pożółknie. Będzie tygrysek A który? 9292 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrodaGeodety Napisano 16 Marca 2018 Share Napisano 16 Marca 2018 (edytowane) Jaki jest Łoś każdy widzi albo dopiero zobaczy No i taka jeszcze miła wiadomość z FB Edytowane 18 Marca 2018 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 16 Marca 2018 Share Napisano 16 Marca 2018 MiG-21FM Eduarda i mnóstwo dodatków do niego już w maju: https://www.eduard.com/store/out/media/distributors/leaflet/leaflet2018-05.pdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pasqual Napisano 26 Marca 2018 Share Napisano 26 Marca 2018 Jaki jest Łoś każdy widzi albo dopiero zobaczy No i taka jeszcze miła wiadomość z FB Mimo wszystko cena za Łosia z FLY ponad 100zł trochę mnie wbiła w krzesło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radoslaw6363 Napisano 26 Marca 2018 Share Napisano 26 Marca 2018 Jak by Czesi wydali Łosia wcześniej to bym brał, płacił ponad stówkę i po rękach całował Teraz to ja sobie IBG kupię i jakoś mam takie przekonanie graniczące z pewnością że będzie i lepszy i tańszy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Juras Napisano 27 Marca 2018 Share Napisano 27 Marca 2018 Sklejam Ił-a 10 firmy Fly spasowanie katastrofalne jeżeli ich łoś będzie podobny to ja dziękuję.Na zdjęciach części do Łosia wyglądają zacnie ,ale czy potwierdzi się to w modelu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 27 Marca 2018 Share Napisano 27 Marca 2018 Sklejam Ił-a 10 firmy Fly spasowanie katastrofalne Aż taka katastrofa? Napisz coś więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Juras Napisano 27 Marca 2018 Share Napisano 27 Marca 2018 (edytowane) Ił 10 Fly zacznę od instrukcji ,na pierwszy rzut oka ładnie opracowana papier kredowy ale nie do końca w niektórych momentach czytelna ,wypraski również przy pierwszym przyjrzeniu się wyglądają ładnie . I to koniec pozytywów,elementy modelu to taki short run skrzydła fatalnie spasowane ze sobą, kadłub również, no i na koniec polączenie kadłuba ze skrzydłami nie trzyma kompletnie symetrii ,ił 10 KP którego to sklejałem w latach 80 był lepszy mimo że linie podziału miał wypukłe . To tyle , model nie wart 70 złotych .Oczywiście nie przekreślam ich Łosia ,sam jestem ciekaw jak będzie wyglądał.Plastik z którego model wykonano jest miękki i łuszczący się przy obróbce. Edytowane 27 Marca 2018 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 27 Marca 2018 Share Napisano 27 Marca 2018 Dzięki. Mam tego iła stąd moje pytanie. Na pierwszy rzut oka faktycznie wygląda ładnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
em Napisano 27 Marca 2018 Share Napisano 27 Marca 2018 Łosia dla FLY projektował nasz rodak, miał byc robiony w Polsce a wyszło jak wyszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 27 Marca 2018 Share Napisano 27 Marca 2018 Zła wiadomość z tym Ił-10, myślałem, że model będzie lepszy. Wychodzi na to, że lepiej kupić stare KP. Co do Łosia z IBG ma się ukazać w czerwcu, a najpóźniej w sierpniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Juras Napisano 27 Marca 2018 Share Napisano 27 Marca 2018 Generalnie model Ił-a przedstawia wczesną wersję z dwoma działkami w skrzydłach, walczę z nim teraz schnie szpachla ,mimo to jestem dobrej myśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 3 Kwietnia 2018 Share Napisano 3 Kwietnia 2018 Wszystko wskazuje że to chyba wznowienie, ale wrzucam tutaj bo widzę ten model pierwszy raz... Coś dla miłośników "wiatraków-cudaków" w 72 : http://www.72news.eu/2018/03/mikro-mir-focke-achgelis-fa-225-done.html?m=0 producent AMP czyli obecny MikroMir więc wypraski mogą być lekko "pancerne" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 3 Kwietnia 2018 Share Napisano 3 Kwietnia 2018 Generalnie model Ił-a przedstawia wczesną wersję z dwoma działkami w skrzydłach, walczę z nim teraz schnie szpachla ,mimo to jestem dobrej myśli Jeżeli skrobiesz "KaPelusza" to nie jesteś sam - popełniam Ił-a 10 i Avię B-33 Dodam że wersja Ił 10 z dwoma działkami to typowy Ił II-wojenny a z 4 to wytwór powojenny i raczej spotykany jako Avia B-33. Jeżeli chodzi o kadłub to właściwie jest to samo ale skrzydło jest zupełnie inaczej podzielone technologicznie. I oczywiście "armata" tylnego strzelca jest zupełnie inna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maxy Napisano 3 Kwietnia 2018 Share Napisano 3 Kwietnia 2018 Pojawił się Łoś z Fly , za 106 zł. Na KS Model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paziu Napisano 8 Kwietnia 2018 Share Napisano 8 Kwietnia 2018 uff http://www.modelmaker.com.pl/Samoloty-1-72/1/23/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paziu Napisano 8 Kwietnia 2018 Share Napisano 8 Kwietnia 2018 może nowe to one nie są, ale ważne że ktoś je zaczął znowu robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 8 Kwietnia 2018 Share Napisano 8 Kwietnia 2018 Przecież prawie wszystkie są niedostępne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 9 Kwietnia 2018 Share Napisano 9 Kwietnia 2018 Ktoś się orientuje czy AZ Model wypuszczając Mitchele Italerii planuje może wypuścić też PBJkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ferret37 Napisano 9 Kwietnia 2018 Share Napisano 9 Kwietnia 2018 A po kij Ci AZ Model jak Mitchella robi teraz fajnego Airfix i z niego można zrobić PBJ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi