abtb Napisano 1 Września 2018 Share Napisano 1 Września 2018 (edytowane) Ot, taki pokrak mi wyszedł HSS-1 Seabat, (UH 34J) U.S. Navy, lotnisko Ellyson, Pensacola, Floryda, 1968r I na "desce" Edytowane 9 Grudnia 2022 przez abtb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 1 Września 2018 Share Napisano 1 Września 2018 Genialny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fixer Napisano 1 Września 2018 Share Napisano 1 Września 2018 bardzo ładny pokrak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 1 Września 2018 Share Napisano 1 Września 2018 Super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hubert Kendziorek Napisano 1 Września 2018 Share Napisano 1 Września 2018 Brudasek, ale ma coś w sobie. Podoba się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 1 Września 2018 Share Napisano 1 Września 2018 Zajefajny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lesio-69 Napisano 1 Września 2018 Share Napisano 1 Września 2018 Bardzo fajny pokrak. Jakże inny od standardowych śmigłowcowców. Ja to się mówi: taki brzydki, że aż ładny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 2 Września 2018 Share Napisano 2 Września 2018 łoł !!! Piekny !! I bardzo fajne fotki !!!!!! Bardzo lubie ten helikopter ! Ma styl ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRL Napisano 2 Września 2018 Share Napisano 2 Września 2018 Krótko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
net_sailor Napisano 2 Września 2018 Share Napisano 2 Września 2018 Bardzo mi się podoba. Ma w sobie to "coś". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kon_Bar Napisano 2 Września 2018 Share Napisano 2 Września 2018 Bardzo, bardzo ładny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martinezol Napisano 2 Września 2018 Share Napisano 2 Września 2018 Fajny, lubie ten smiglowiec za pokraczny wyglad, gratuluje wykonania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 2 Września 2018 Share Napisano 2 Września 2018 Gratulacje adminowej fotki Tomku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lesio-69 Napisano 2 Września 2018 Share Napisano 2 Września 2018 Gratulacje fotki Admina !!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eldiabllo Napisano 2 Września 2018 Share Napisano 2 Września 2018 Co tu dużo pisać, trzeba podziwiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 2 Września 2018 Share Napisano 2 Września 2018 Śmigłowiec brzydki ale model wyszedł bardzo ładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 2 Września 2018 Share Napisano 2 Września 2018 Hm, dlaczego brzydki (oczywiście NIE model)? A jaki jest wg Ciebie najładniejszy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRL Napisano 2 Września 2018 Share Napisano 2 Września 2018 Muszę przyznać że mnie osobiscie podoba się bardzo jeden z najciekawszych wiatraków, sam skleiłem całą serję. Oczywiście wiem jak to jest z guste.... jeden lubi to drugi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 2 Września 2018 Share Napisano 2 Września 2018 Nie, no HSS-1 jest ładniejszy - ten Twój ma jakiś "zapijaczony" nos PS. oczywiscie, masz rację, "de gustibus non est disputandum". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamman Napisano 2 Września 2018 Share Napisano 2 Września 2018 super wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudy0007 Napisano 2 Września 2018 Share Napisano 2 Września 2018 Kolejny fajny wiatrak w Twoim wykonaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xspace Napisano 2 Września 2018 Share Napisano 2 Września 2018 Bardzo ładny, gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hammett Napisano 3 Września 2018 Share Napisano 3 Września 2018 Bardzo fajny. Zacytuję słowa mojej koleżanki "uroczy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 4 Września 2018 Autor Share Napisano 4 Września 2018 Witam wszystkich piszących i oglądających Dwa dni zajęło mi dojście do siebie po takiej liczbie pozytywnych komentarzy A fotka Admina - cóż, tu mnie z nóg zwaliło Krótko: Dziękuję wszystkim za komentarze i opinie Dziękuję Adminowi za zaszczyt zagoszczenia na pierwszej stronie Model? Powstał tylko z jednego powodu - chęci zmierzenia się z "pomarańczowym" malowaniem które mnie zafascynowało po walce z C-119 oraz z chęci zabawy w nitowanie konstrukcji. I jakoś tak wyszło jak wyszło Serdeczne dzięki za docenienie mojego ulepu Ps. nie jest to ostatni "ratownik" z hamburgerowym rodowodem jaki zamierzam popełnić - kolejny w drodze. Info już wkrótce w "Fabryce czajników" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 4 Września 2018 Share Napisano 4 Września 2018 Świetny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi