zzz Napisano 9 Marca 2019 Share Napisano 9 Marca 2019 Focke-Wulf Fw 190Aa-3, nr 4137 (czarna 37), tureckich sił powietrznych, w styczniu 1945 skasowany przez pilota Vahdeta Gürola. Model bardzo przyjemny, bez niespodzianek, poza lufami Master, pasami HGW Models i maskami własnej produkcji zbudowany prosto z pudła z zestawu Fw 190A-3 Eduard 82144. Malowanie w 95% MR. Paint, reszta to Tamiya, Vallejo i Hataka. Miłego odbioru. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wachmistrz Napisano 9 Marca 2019 Share Napisano 9 Marca 2019 Świetny. Obowiązkowo dodaj fotkę ze Spitem, którego chyba też zrobiłeś po turecku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zzz Napisano 9 Marca 2019 Autor Share Napisano 9 Marca 2019 Dziękuję i tak, Spita robiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRL Napisano 9 Marca 2019 Share Napisano 9 Marca 2019 Bardzo ładnie wykonany model, jak dla mnie wszystko jest w sam raz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wachmistrz Napisano 9 Marca 2019 Share Napisano 9 Marca 2019 13 minut temu, mbrnnr napisał: Dziękuję i tak, Spita robiłem. Ale razem oba letadla miały być. Spit i Foka w jednych barwach to jest nie lada smaczek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zzz Napisano 9 Marca 2019 Autor Share Napisano 9 Marca 2019 Heh. Zrobię później współną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 9 Marca 2019 Share Napisano 9 Marca 2019 Piękny model, malowanie super i bardzo podoba mi się wysmakowane brudzenie. Paradoksalnie muszę skrytykować zdjęcia, są za ciemne jak dla mnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zzz Napisano 9 Marca 2019 Autor Share Napisano 9 Marca 2019 Histogram mówi, że są ok. Ale przyjmuję do wiadomości. Fotka ze Spitem: 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Taki Jeden Napisano 9 Marca 2019 Share Napisano 9 Marca 2019 I niech ktoś powie, że Spit ładniejszy. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 9 Marca 2019 Share Napisano 9 Marca 2019 Foka po turecku bardzo ładna. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 9 Marca 2019 Share Napisano 9 Marca 2019 Dokładnie - foczka the best ALL! A model superek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 9 Marca 2019 Super Moderator Share Napisano 9 Marca 2019 Piękna galeria a model jaszcze piękniejszy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mates Napisano 9 Marca 2019 Share Napisano 9 Marca 2019 Bardzo dobra robota! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zzz Napisano 9 Marca 2019 Autor Share Napisano 9 Marca 2019 Dziękuję, dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 10 Marca 2019 Share Napisano 10 Marca 2019 Bardzo mi sie podoba. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawek_26869 Napisano 10 Marca 2019 Share Napisano 10 Marca 2019 Bardzo ładna "taka inna" Foczka Gratulacje fotki Admina 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zzz Napisano 10 Marca 2019 Autor Share Napisano 10 Marca 2019 O właśnie zauważyłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zeger239 Napisano 11 Marca 2019 Share Napisano 11 Marca 2019 Winszuję! Zacna robota... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tlb Napisano 12 Marca 2019 Share Napisano 12 Marca 2019 Świetny model. Super. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GreGG24 Napisano 12 Marca 2019 Share Napisano 12 Marca 2019 Pięknie wykonany model w interesującym, nietypowym malowaniu. Gratuluję warsztatu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shadowmare Napisano 12 Marca 2019 Share Napisano 12 Marca 2019 A właśnie, że Spit ładniejszy . Fajna foka ale uważam, że trzeba być bardziej wyrazistym w tej skali. O ile na fotach jest ładnie to w rzeczywistości przy gorszym świetle delikatność zanika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zzz Napisano 12 Marca 2019 Autor Share Napisano 12 Marca 2019 (edytowane) Mi tu nic nie znika. Model wygląda tak samo na żywo jak na fotkach. Chyba, że ma być wyraziście z 5 metrów. To fakt, wtedy może być problem. Edytowane 12 Marca 2019 przez mbrnnr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hubert Kendziorek Napisano 12 Marca 2019 Share Napisano 12 Marca 2019 O niech Cię, kilka dni nie zaglądałem na MW, a tu takie smakołyki. Świetny wybór maszyny, istny turecki przekładaniec. Mr.Paint też widać dały radę, sam się nimi zachwycam od miesiąca, kiedy pierwszy raz spróbowałem. Super wykonanie. Ukłony! Hubert 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tenzan Napisano 14 Marca 2019 Share Napisano 14 Marca 2019 Foczka po turecku - miodzio Lubię takie nietypowe smaczki, czekam na więcej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zzz Napisano 14 Marca 2019 Autor Share Napisano 14 Marca 2019 Cieszę się, że się podoba. Turków więcej w najbliższym czasie nie planuję. Ale inne już tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi