RH Napisano 18 Sierpnia 2020 Share Napisano 18 Sierpnia 2020 Coś zza wschodniej granicy czyli Mig 31B 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 18 Sierpnia 2020 Share Napisano 18 Sierpnia 2020 Ale żeby tło zrobić z papieru toaletowego...:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_OldMan_ Napisano 18 Sierpnia 2020 Share Napisano 18 Sierpnia 2020 Dobrze że nie z używanego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 18 Sierpnia 2020 Share Napisano 18 Sierpnia 2020 Stawiam na recznik kuchenny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 18 Sierpnia 2020 Share Napisano 18 Sierpnia 2020 Teraz, Adamo722 napisał: Stawiam na recznik kuchenny Ręcznik ma prostokątne listki, papier toaletowy kwadratowe. Spójrz na 5 od góry zdjęcie, widać wyraźnie że to papier. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 18 Sierpnia 2020 Share Napisano 18 Sierpnia 2020 Teraz, Solo napisał: Ręcznik ma prostokątne listki, papier toaletowy kwadratowe. Spójrz na 5 od góry zdjęcie, widać wyraźnie że to papier. To duza rolka w tej skali musi byc a jak pasuje do ego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GreGG24 Napisano 18 Sierpnia 2020 Share Napisano 18 Sierpnia 2020 Panie Ryśku, pan się nie przejmuje komentarzami. Ja nie zwracam uwagi na tło (chociaż biały brystol byłby lepszy). Model fajny, choć to nie moja tematyka, podoba mi się malowanie i delikatny, nie nachalny weathering, zwłaszcza zacieki od spodu. Na tak dużych powierzchniach w jednolitym odcieniu możnaby przetestować szablony do "kropkowania". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tap-chan Napisano 18 Sierpnia 2020 Share Napisano 18 Sierpnia 2020 Spora srajtaśma musi być, pewnie american size, bo sam MiG-31 w 1:48 jest wysokości rolki papieru Ładnie wygląda, chociaż nurtują mnie te R-27 pod skrzydłami. Myślałem, że MiG-31 może mieć tam tylko R-40, R-73 albo R-77, ale takiego z R-27 jeszcze nie widziałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 18 Sierpnia 2020 Share Napisano 18 Sierpnia 2020 Słabo znam się na latadłach, a tych "z dopierdzaczem" to już zupełnie.... ale patrząc "z pyska" i ogólnie na całokształt sylwetki to MiG-31 obok Su-34 są moimi ulubionymi sowieckimi odrzutowcami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Apek Napisano 18 Sierpnia 2020 Share Napisano 18 Sierpnia 2020 Bardzo się podoba... Skoda że zdjęcia trochę nie pokazują wszystkiego. Chciał bym zobaczyć dysze z bliska. Delikatne brudzenie, że tak powiem, w pytkę podoba się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tazman79 Napisano 18 Sierpnia 2020 Share Napisano 18 Sierpnia 2020 A pokaż go centralnie z przodu, bo wydaje mi się że główne koła trochę się rozjechały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 18 Sierpnia 2020 Share Napisano 18 Sierpnia 2020 Jesli chodzi o model wyglada ok chociaz moim zdaniem na tych fotkach traci i nie widac naprawde fajnego efektu jaki Pan osiagnal. Mam wrazenie ze model dla kogos i fotki tylko dla spisu ze z wytworni RH. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smialus Napisano 18 Sierpnia 2020 Share Napisano 18 Sierpnia 2020 (edytowane) R-27 to czyste SF. Te samoloty nie przenosiły tych rakiet. Zbiorniki przy tej konfiguracji mało prawdopodobne. Ogólnie całkiem przyjemnie wyszedł. Edytowane 18 Sierpnia 2020 przez smialus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WujekAlice Napisano 19 Sierpnia 2020 Share Napisano 19 Sierpnia 2020 Ręcznik, nie sraj-taśma. Ale samolot bardzo ładny - nie wnikając w kwestie podwieszeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tlb Napisano 19 Sierpnia 2020 Share Napisano 19 Sierpnia 2020 Model ekstra. a ręcznik kuchenny no cóż, nie wszyscy muszą mieć jednolity kolor materiału lub profesjonalne studio foto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 19 Sierpnia 2020 Share Napisano 19 Sierpnia 2020 Kupno arkusza brystolu za całe 3 zł to chyba nie jest coś niewykonalnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 19 Sierpnia 2020 Share Napisano 19 Sierpnia 2020 21 godzin temu, GreGG24 napisał: Model fajny, choć to nie moja tematyka, podoba mi się malowanie i delikatny, nie nachalny weathering, zwłaszcza zacieki od spodu. Na tak dużych powierzchniach w jednolitym odcieniu możnaby przetestować szablony do "kropkowania". 15 godzin temu, smialus napisał: R-27 to czyste SF. Te samoloty nie przenosiły tych rakiet. Zbiorniki przy tej konfiguracji mało prawdopodobne. Ogólnie całkiem przyjemnie wyszedł. 1 godzinę temu, Solo napisał: Kupno arkusza brystolu za całe 3 zł to chyba nie jest coś niewykonalnego. Moją ocenę idealnie oddają powyższe trzy opinie. Mój wykładowca na uczelni kiedyś powtarzał, że jak gó...no zawiniesz w złoty papierek, to sprzedasz je szybciej niż złoto upaprane gó...nem. Zbudowałeś naprawdę ciekawy w odbiorze model i na prawdę prosi się o kupno zwykłego białego brystolu i zdjęcia w świetle dziennym. Tylko tyle! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 19 Sierpnia 2020 Share Napisano 19 Sierpnia 2020 Bardzo ładny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maxy Napisano 20 Sierpnia 2020 Share Napisano 20 Sierpnia 2020 Na prawym stateczniku jest tylko jedna antenka i nie taka gruba jak po lewej stronie. Ciekawe czy w pudle były te R-27 czy to z innych zasobów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi